ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Μπουντεσλιγκα...Τα νεα απο το Γερμανικο ποδοσφαιρο!!!

Μενουν πισω,θελουν Αφελαι,σφαζονται για Παπαδοπουλο


20/7/2012




Ξεκούραση και ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει τόσο ο Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ όσο και ο Φίλιπ Λαμ, οι οποίοι δε θα ακολουθήσουν την Μπάγερν Μονάχου στην περιοδεία της ομάδας στην Ασία. Ο Γιούπ Χάινκες ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και έδωσε την άδειά του στους δύο ποδοσφαιριστές να παραμείνουν στην «Allianz Arena», ώστε να επανέλθουν πλήρως μετά το Euro και να είναι έτοιμοι για την νέα χρονιά.

Οι Σάλκε και Ντόρτμουντ είναι οι τελευταίες ομάδες που φέρονται να κοιτάζουν την περίπτωση του Ιμπραΐμ Αφελάι της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως περνάει τις τελευταίες του μέρες στους «μπλαουγκράνα» και ολοένα και περισσότεροι σύλλογοι εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Διπλωματικό… επεισόδιο απειλείται να ξεσπάσει μεταξύ Σάλκε και Μίλαν για χάρη του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, έχει δημιουργηθεί έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που οι «ροσονέρι» επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον Έλληνα αμυντικό, την στιγμή που εκείνος δεσμεύεται με συμβόλαιο.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου