ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Κ-17 ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Σάλκε

Η Κ-17 ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Σάλκε

Η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Σάλκε με σκορ 1-0 στο Ρέντη.

Η ανακοίνωση:

"Την ευκαιρία να κάνουν αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα είχαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη το μεσημέρι την ομάδα Κ17 της Σάλκε. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τους Γερμανούς να επικρατούν 1-0.

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έχασε μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο τέλος «τιμωρήθηκε» από τον «νόμο του ποδοσφαίρου» και μάλιστα με «πικρό» τρόπο, αφού το προβάδισμα της Σάλκε ήρθε στο δεύτερο μέρος, από αυτογκόλ του Ράτζα, έπειτα από προσπάθεια του Καρακόκ.

Μέχρι το τέλος του αγώνα οι «μικροί» του Ολυμπιακού συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, η οποία όμως δεν ήρθε, αφού έχασαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17: Σαΐτης, Ντάσης, Γκίκας, Βαγενάς, Ράτζα, Παπανικολάου, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Αράπης, Χατζάρας, Κιρτζιαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδάκης, Μπέτσας, Τόλι, Μακροστέργιος, Λάμπρου, Πριόνας, Χρήστου, Γκαγκάλης, Κηπουρός, Σταυρόπουλος.

ΣΑΛΚΕ Κ17: Μαντεντσί, Νόιμαν, Μπίτερ, Στουμάιερ, Στίμπερ, Στέφεν, Αχμάντ, Ολτσίκ, Γκιουνές, Ράινερτ, Κόλακ. Αγωνίστηκαν και οι: Μπέκερ, Καρακόκ, Σερίτς, Τσόμος, Ουσλούμπας.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου