ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεντευξη Πέρο Άντιτς(video)

Συνεντευξη Πέρο Άντιτς(video)

Ο Πέρο Άντιτς παραχώρησε συνέντευξη στο RedPlanet.gr (video) και δήλωσε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι και τα τρία τρόπαια. "Είμαι έτοιμος να πεθάνω για την ομάδα", πρόσθεσε.
Κατά την διάρκεια της Media Day της πειραϊκής ΚΑΕ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (2012/2013), ο Πέρο Άντιτς παραχώρησε συνέντευξη στο RedPlanet.gr. Ο 30χρονος πάουερ-φόργουορντ τόνισε πως στόχος των ερυθρολεύκων είναι το να διεκδικήσουν και τα τρία τρόπαια φέτος, χαρακτήρισε πολύ φιλόδοξο προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα, θέλει τους φιλάθλους να έρθουν στο ΣΕΦ και να στηρίξουν την ομάδα, ενώ επεσήμανε πως είναι έτοιμος να "πεθάνει" για τον Ολυμπιακό.

-Το γεγονός πως ξεκινάτε ως Πρωταθλητές έχει αλλάξει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση σας;

"Αναμφισβήτητα η αυτοπεποίθηση μας είναι στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς είμαστε Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Το γεγονός αυτό όμως είναι για εμάς και μία υποχρέωση ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή και να αντιμετωπίσουμε σωστά την όποια ψυχολογική πίεση. Από την στιγμή που είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης το ξέρουμε πως όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν. Η ομάδα μας όμως έμεινε η ίδια, διατηρήθηκε ο βασικός κορμός του ρόστερ, διαθέτουμε μία καταπληκτική χημεία και βρισκόμαστε σε καλό και υψηλό επίπεδο. Θα είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα σεζόν. Στην πορεία θα δούμε πως θα τα πάμε".

-Η ομάδα ξεκινάει έχοντας ως στόχος να κατακτήσει και τα τρία τρόπαια;

"Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστια παράδοση. Η δυναμική του συλλόγου, η ποιότητα της ομάδας, αλλά και οι παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ, τον φέρνουν πάντα σε θέση να έχει ως στόχους το να κατακτήσει το κάθε τρόπαιο σε όποια διοργάνωση ή τουρνουά αγωνίζεται. Στόχος είναι και τα τρία τρόπαια. Φέτος ξεκινήσαμε με ορισμένα φιλικά στην Ιταλία. Για εμάς ήταν ένα τουρνουά στο οποίο νικήσαμε όλους τους αντιπάλους μας, οπότε και εκεί ένα τρόπαιο κατακτήσαμε, έτσι το βλέπομε και έτσι το μετράμε. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, είτε στα φιλικά, είτε στα επίσημα και να κατακτούμε τίτλους. Όμως αυτό που θα κάνουμε φέτος, είναι κάτι που κάναμε και πέρσι. Βλέπουμε το κάθε μας ξεχωριστά και θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα".

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την φετινή ομάδα;

"Είμαστε σε καλή φάση και σε καλό επίπεδο για την εποχή. Στόχος μας, βέβαια, να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε στην αρχή και θέλουμε ακόμη λίγο χρόνο. Έχουμε δύο νέους παίκτες στο ρόστερ μας, τον Στράτο (Περπέρογλου) και τον Δημήτρη (Μαυροειδής). Τον Στράτο τον σέβομαι πάρα πολύ ως μπασκετμπολίστα και τον θεωρώ ως ένα από τα κορυφαία "3άρια" στην Ευρώπη, ενώ ο Δημήτρης είναι ένας μαχητής. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και τα νέα παιδιά έχουν εξοικειωθεί σε αυτή. Διαθέτουμε μία καταπληκτική χημεία ως σύνολο και συνεργαζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά".

-Ποια είναι η γνώμη που έχεις διαμορφώσει για τον κόουτς Μπαρτζώκα

"Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής με μεγάλες φιλοδοξίες, τον οποίο γνώρισα την περσινή σεζόν ως αντίπαλο. Θεωρώ πως είναι ένας κόουτς ο οποίος γνωρίζει πολύ μπάσκετ, έχοντας φιλοδοξία να φτάσει ψηλά. Το ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο ώστε να κάνει το ξεπέταγμα στο πιο υψηλό επίπεδο".

-Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι από εσένα φέτος και ποιο μήνυμα θέλεις να τους στείλεις;

"Να ξέρουν πως όποτε αγωνίζομαι, παίζω μπάσκετ με όλη μου την καρδιά για την ομάδα. Δεν κοιτάζω θρησκείες, χώρες, πόλεις. Κοιτάζω πάντα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αγαπώ το μπάσκετ και είμαι έτοιμος να "πεθάνω" για την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Θα συνεχίσω να κάνω ό,τι έκανα πέρσι. Να βοηθάω την ομάδα και να παλεύω για εκείνη. Στόχος μου να βελτιωθώ περισσότερο και να προσφέρω ότι μου ζητήσουν. Για τους φιλάθλους μας αυτό που θέλω είναι να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Κρατώ στο μυαλό μου τον περσινό πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ, όπου η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Καταπληκτική εικόνα. Τους θέλουμε στο πλευρό μας".

Σε βίντεο η συνέντευξη του Πέρο Άντιτς στο RedPlanet.gr:


O Πέρο Άντιτς στο RedPlanet.gr από redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου