ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Για να μην χρειαστεί… Ολυμπιακή Συμμαχία»

«Για να μην χρειαστεί… Ολυμπιακή Συμμαχία» 

22/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Για να μην χρειαστεί… Ολυμπιακή Συμμαχία» 
Δύο εκατ. ευρώ θα μπει μέσα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε και τους πρόχειρους υπολογισμούς που έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Κώστας Καραπαπάς. Η SportDay επιχείρησε να εξηγήσει τα οικονομικά δεδομένα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, όπως προκύπτουν από τα έσοδα και τα έξοδα της φετινής σεζόν.

Εκείνο που λέγεται από τον πειραιώτικο σύλλογο είναι πως υπάρχει μία γενική μείωση εσόδων. Στα εισιτήρια διαρκείας, στα απλά εισιτήρια, και στα χορηγικά προγράμματα που αναπροσαρμόζονται λόγω της κρίσης, ακόμη και στα τηλεοπτικά. Από την πλευρά τους, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μεγάλη απώλεια, επειδή το μπάτζετ της ομάδας μειώθηκε από τα 55 στα 50 εκατ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα υπήρξαν μειώσεις εσόδων που είναι μεγαλύτερες.

«Κι όταν λέμε μπάτζετ ομάδας δεν εννοούμε τα καθαρά χρήματα που παίρνουν οι παίκτες και αναφέρονται σε υπολογισμούς που γίνονται. Υπάρχει η Εφορία που είναι πολύ υψηλή πλέον. Επίσης, υπάρχει το Καραϊσκάκη, του Ρέντη, η λειτουργία του συλλόγου. Ειδικά στου Ρέντη που έχουν γίνει πολλές εργασίες, το κόστος δεν είναι μικρό. Κι αυτό που πρέπει να κατανοήσει κάποιος είναι ότι δεν μιλάμε για κέρδη, αλλά για έσοδα. Αν κάποια στιγμή τα έσοδα υπερβούν τα έξοδα», ειπώθηκε.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται στο financial fair play της UEFA για να μην έχει πρόβλημα ο σύλλογος. «Είναι πολύ σημαντικός ο στόχος της εξυγίανσης γιατί αυτός θα διασφαλίσει ότι στο μέλλον δεν θα κινδυνεύσει ο σύλλογος και δεν θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των άλλων μεγάλων ομάδων. Δεν θα χρειαστεί να γίνει μία... Ολυμπιακή συμμαχία», τονίστηκε.

Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται τα συνολικά ποσά όπως έγιναν γνωστά από τη διοίκηση:

ΕΠΕΝΔΥΣΗ 2010
40 εκατ. για το άνοιγμα, συνολικά 90 εκατ. μαζί με την αγορά της ΠΑΕ.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ 2012 (Σε σχεση με περυσι)

ΕΞΟΔΑ
5 εκατομμύρια από συμβόλαια

ΕΣΟΔΑ
40%-45% στα εισιτήρια διαρκείας.
20%-30% στα χορηγικά προγράμματα. Τηλεοπτικά

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου