ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Φετφατζίδη και Φέισα σκέφτεται ο Ζαρντίμ

Φετφατζίδη και Φέισα σκέφτεται ο Ζαρντίμ

Αλλαγές προσώπων ετοιμάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την Κυριακή (23/9, 20:30, NS1) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Φετφατζίδης και Φέισα στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.
Το ματς με την Σάλκε και η ήττα από την γερμανική ομάδα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League αποτελούν παρελθόν, με τον Ολυμπιακό πλέον να κοιτάζει τις εντός συνόρων υποχρεώσεις του που ακολουθούν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής (23/9, 20:30, NS1).
Για το ματς απέναντι στους νεοφώτιστους (που την 3η αγωνιστική της Super League επικράτησαν στην έδρα τους με 1-0 του Παναθηναϊκού) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σκέφτεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα της ομάδας του με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα στα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Έτσι λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Γιάννη Φετφατζίδη και Λιούμπομιρ Φέισα στην βασική ενδεκάδα των ερυθρολεύκων στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Ο Σέρβος διεθνής κεντρικός χαφ αναμένεται να πάρει τη θέση του Μοδέστο που κόντρα στην Σάλκε συμπλήρωσε 4 σερί ενενηντάλεπτα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ο "Φέτφα" θα αγωνιστεί στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός προτιμά να παίζει σε θέση έξω δεξιά, καθώς βολεύεται καλύτερα με ανάποδο πόδι, όμως ο Ζαρντίμ θέλει να τον δει από το αριστερό άκρο της επίθεσης. Λογικά ο Φετφατζίδης μαζί με τον Αμπντούν θα παίξουν στις δύο πτέρυγες και σίγουρα κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι θα αλλάζουν θέσεις.

Αλλαγές ίσως υπάρξουν και στην άμυνα. Ο Παπάζογλου θα πάρει την θέση του Τοροσίδη δεξιά, αν ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ μια θέση στο πλάι του Κοντρέρας διεκδικούν οι Μανωλάς και Σιόβας.

Ο Μασάντο για πρώτη φορά αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στην θέση για την οποία αποκτήθηκε, αυτή του κεντρικού μέσου, ενώ και ο Μήτρογλου μπορεί να πάρει φανέλα βασικού αντί του Τζεμπούρ.

Ένα πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό είναι με τους Μέγκιερι, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανωλά, Χολέμπας, Μανιάτη, Φέισα, Μασάντο, Φετφατζίδη, Αμπντούν, Τζεμπούρ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου