ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαίνει στις προπονήσεις ο Πίνο

Μπαίνει στις προπονήσεις ο Πίνο 

21/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Μπαίνει στις προπονήσεις ο Πίνο
Σε πρόγραμμα προπόνησης στου Ρέντη, μπαίνει από σήμερα ο Χουάν Πάμπλο Πίνο. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα δοκιμάζεται ουσιαστικά μέχρι τις γιορτές από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και αν όλα κυλήσουν ομάδα, θα αποκτηθεί και θα ενσωματωθεί στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Ο Πίνο έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, έκανε εξετάσεις που ήταν «καθαρές» και από σήμερα (Παρασκευή) θα μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να διαπιστώσουν ότι η πορεία της αποθεραπείας του από τον περυσινό τραυματισμό του θα κυλήσει φυσιολογικά ενώ παράλληλα θέλουν να «τσεκάρουν» το πώς θα συμπεριφερθεί μέσα στην ομάδα αφού υπάρχει ανησυχία για τον… ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Αν όλα κυλήσουν όπως επιθυμούν στο «λιμάνι», ο Πίνο στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη θα ανακοινωθεί και θα ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου