ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Ξέρω που βρίσκομαι"

Μπαρτζώκας: "Ξέρω που βρίσκομαι"

"Ξέρω που βρίσκομαι. Στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας", δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τόνισε πως νιώθει έτοιμος ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Δείτε τα βίντεο.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε στην Media Day πως έχει επίγνωση για το σε ποια ομάδα βρίσκεται: "στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας", όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, ενώ τόνισε πως είναι έτοιμος ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: "Καλησπέρα κι από μένα. Ευχαριστώ την οικογένεια Αγγελόπουλου, που βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Εχω πλήρη αίσθηση σε πιο κλάμπ βρίσκομαι, στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι έτοιμος, όλοι μαζί να καταφέρουμε τους στόχους. Το μέγεθος φαίνεται και από την συνέντευξη Τυπου. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιο μέγεθος. Εύχομαι υγεία σε όλους.

Δεν βλέπουμε τι θα συμβεί τον Μάη, αλλά στόχος μας είναι να φτάσουμε ως εκεί και να χαμογελάμε. Αφάνταστα διευκολύνει να ξεκινάμε με σχεδόν ίδιο ρόστερ. Δεν ήταν εύκολο. Μια επιτυχημένη ομάδα, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις και το ξέρετε. Κάποιοι ήθελαν ανανεώσεις και έπρεπε να συμβεί. Πήραμε και δυο παίκτες . Η ομοιογένεια είναι σημαντικό πράγμα, ξεκινάμε καλά, όσοι είναι εδώ έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα.

Ερχόμενος στην ομάδα έχω την αίσθηση ότι όλοι είναι πιο ήρεμοι και δικαιωμένοι. Σε βοηθάει στις αποφάσεις σου. Από την άλλη είναι βάρος να καθοδηγείς μια ομάδα που 'χει κατακτήσει τόσα πολλά. Πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Την επόμενη μέρα, δεν έχω διάθεση να δω το παρελθόν. Η επιτυχία κατέστρεψε πολλούς ανθρώπους. Διαλέξαμε δυνατά παιχνίδια. Τοπ παιχνίδια αποφασίσαμε να παίξουμε για να αναδειχθούν οι αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σε αυτές. Να 'μαστε έτοιμοι σε αυτές τις υποχρεώσεις.

Η Ευρωλίγκα πλησιάζει το ΝΒΑ. Το τοπ 16 θα 'χει περισσότερα ματς και με ισχυρούς αντιπάλους. Η στελέχωση μιας ομάδας και η οργάνωση θα 'ναι σημαντική. Όλα πρέπει να 'ναι πετυχημένα, ακόμη και το πώς θα ταξιδεύουμε.  Τα περισσότερα παιχνίδια. Να γεμίζουμε το γήπεδο".

Η πρώτη τοποθέτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα:


RedPlanet.gr - Σχόλιο Μπαρτζώκα (Media Day 2012) από redplanetgr
Το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον κορμό της ομάδας:


RedPlanet.gr - Μπαρτζώκας για τον κορμό της ομάδας από redplanetgr

Οι δηλώσεις του κόουτς για την ψυχολογία της ομάδας:


RedPlanet.gr - Μπαρτζώκας για την ψυχολογία της... από redplanetgr

Για την ομάδα της νέας σεζόν:


RedPlanet.gr - Μπαρτζώκας για την ομάδα ενόψει... από redplanetgr

Για το πρόγραμμα της χρονιάς:


RedPlanet.gr - Μπαρτζώκας για το πρόγραμμα... από redplanetgr

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου