ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Στόχος η τρίτη θέση", εκνευρισμός για Παπαδόπουλο

"Στόχος η τρίτη θέση", εκνευρισμός για Παπαδόπουλο

Τι έλεγαν άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League, αλλά και τον προκλητικό Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Η ήττα από τη Σάλκε στην πρεμιέρα της φετινής ευρωπαϊκής διαδρομής αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Άνθρωποι της ομάδας έλεγαν σε γενικές γραμμές μετά το τέλος του αγώνα πως "...περιμέναμε καλύτερη εμφάνιση και μεγαλύτερο πάθος από τους παίκτες. Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς χάσαμε από μία ομάδα, που έχει επιθετικό τον Χούντελααρ, ο οποίος κοστίζει όσο όλος ο Ολυμπιακός".

Παράλληλα, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπογράμμιζαν πως και πέρυσι η ομάδα ηττήθηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, αλλά στη συνέχεια έφτασε ένα βήμα πριν από τη φάση των "16" της διοργάνωσης. Πάντως, ο ρεαλιστικός στόχος είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης κι αυτό επισήμαναν στο μεγάλο λιμάνι. "Στόχος είναι η τρίτη θέση και να προσπεράσουμε τη Μονπελιέ. Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι πάμε να πάρουμε την πρωτιά του ομίλου. Βασικός στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα".

Στο μεταξύ, αρνητική εντύπωση προκάλεσε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η συμπεριφορά του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος πριν από το ματς βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από την πειραϊκή ΠΑΕ!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Σάλκε έκανε χειρονομίες προς τους ποδοσφαιριστές του Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους φιλάθλους της ελληνικής ομάδας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, σε μία φάση στο δεύτερο λεπτό, είπε στον Φρανσουά Μοδέστο "σκάσε εσύ, μην μιλάς!", ενώ στη συνέχεια έκανε χειρονομίες με το χέρι προς τον Κορσικανό μεσοαμυντικό για να μην μιλάει! Γενικότερα, είχε προκλητική συμπεριφορά, με αποκορύφωμα τη φάση του ακυρωθέντος γκολ που σημείωσε και τις αντιδράσεις του έπειτα από αυτό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου