ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός Γκρέκο και Ντιόγκο

Εκτός Γκρέκο και Ντιόγκο

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ άφησε εκτός αποστολής τους Γκρέκο και Ντιόγκο ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Μέσα ο Φετφατζίδης.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής (23/9, 20:30) με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (22/9, 09:30), με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ανακοινώνει στη συνέχεια την αποστολή, που κρύβει αρκετές εκπλήξεις.

Ο Λεάντρο Γκρέκο έμεινε εκτός 19άδας, καθώς, στα δύο τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε (βασικός με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και ως αλλαγή με τη Σάλκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έδειξε πως υστερεί ακόμα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και χρειάζεται δουλειά για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μην ξεχνάμε πως ο Ιταλός μέσος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με τον ερχομό του στην ομάδα και ακόμα δεν βρίσκεται στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Εκτός έμεινε και ο Ντιόγκο, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο κόντρα στη Σάλκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί. Ο Βραζιλιάνος "πληρώνει" και το επεισόδιο με τον Πάντελιτς, το οποίο άρχισε από τον Βραζιλιάνο στην προπόνηση της Παρασκευής (21/9). Παράλληλα, στη 19άδα δεν βρίσκονται οι Βλαχοδήμος, Τάτος και Ζαραδούκας, όπως και ο ανέτοιμος Ντιακιτέ.

Νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, που προορίζεται για βασικός, αλλά και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος ήταν εκτός 18άδας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σάλκε.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική με δίτερμα και πολλές στημένες φάσεις. Σε αυτό συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας. Πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Πανθρακικό θα "κοπεί" ένας παίκτης, όπως συνηθίζει ο Ζαρντίμ.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (23/9) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στις 10:30. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου