ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή μεν, αλλά…

Παρασκευή μεν, αλλά… 

20/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Παρασκευή μεν, αλλά…
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνει η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Football League, πράγμα που σημαίνει πως εντός της ημέρας θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις αναφορικά με την αναδιάρθρωση (για την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας από 16 σε 18 από την επόμενη σεζόν).

Η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής ζητεί τη διασφάλιση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία για τέσσερις ομάδες και τον υποβιβασμό δύο, ωστόσο η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας δεν έχει συμφωνήσει με τον ΟΠΑΠ για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες. Μάλιστα η απόσταση που χωρίζει τη λίγκα και τον οργανισμό είναι τόσο μεγάλη, που δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για συμφωνία εντός της ημέρας.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος μέχρι την αυριανή κλήρωση είναι περιορισμένος. Το ερώτημα που προκύπτει για τη Football League είναι αν την Παρασκευή θα προχωρήσει στην κλήρωση με 21 ομάδες ακόμη κι αν δεν έχουν ικανοποιηθεί οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί ή αν θα γίνει κλήρωση με 18 ομάδες, δηλαδή χωρίς Καβάλα, Ολυμπιακό Βόλου και Ηρακλή. Στη δεύτερη περίπτωση οι τρεις αυτές ομάδες έχουν προειδοποιήσει πως θα κινηθούν δικαστικά και με αγωγές θα επιδιώξουν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα μέχρι να δικαιωθούν.

Λίγη ώρα πριν την κλήρωση, θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση της Football League (12:00) για να ληφθούν αποφάσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου