ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Κ. Παπαδόπουλος: "Πρέπει να είσαι βλάκας για να πεις κάτι τέτοιο"

Κ. Παπαδόπουλος: "Πρέπει να είσαι βλάκας για να πεις κάτι τέτοιο"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά τις δηλώσεις που φέρεται ότι έχει κάνει στον Τύπο της Γερμανίας. "Πρέπει να είσαι βλάκας για να πεις ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τίτλους με την διαιτησία. Τους παίρνει γιατί είναι η καλύτερη ομάδα", τόνισε ο παίκτης της Σάλκε.
Ο ποδοσφαιριστής της Σάλκε πήρε επίσημη θέση, διαψεύδοντας ότι είπε στον Τύπο της Γερμανίας ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα με τη διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον "NovaΣΠΟΡ FM":

Για τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε στην Γερμανία για τον Ολυμπιακό: "Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να παίξω στο ματς αυτό. Χωρίς να κάνεις τίποτα, σε βγάζουν στην σέντρα. Δεν έχω κάνει καμία δήλωση τέτοια, πρέπει να είσαι βλάκας για να κάνεις δήλωση και να πεις ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα στην Ελλάδα με την διαιτησία. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε και παίρνει τα πρωταθλήματα τόσα χρόνια γιατί είναι καλύτερη ομάδα. Το γκολ που έβαλα ήταν καθαρό, αυτό το είπα αλλά τίποτα άλλο. Πρέπει να είσαι χαζός για να πεις τέτοια πράγματα".

Για την αντίδρασή του στο ακυρωθέν γκολ αλλά και στο 1-0 της Σάλκε: "Μέσα στο ματς θες να κερδίζεις με όποιον και να παίζεις. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω; Η ομάδα μου έβαλε γκολ. Εκείνη την ώρα δεν μπορεί κάποιος που είναι έξω να καταλάβει τι νιώθει ο παίκτης, μπορεί να ήταν υπερβολική η αντίδρασή μου. Για όλα αυτά δεν ήθελα να αγωνιστώ, όμως ήταν καλή εμπειρία. Έκανα το καλύτερο για την ομάδα μου και είμαι χαρούμενος που πήραμε την νίκη".

Για την απόφασή του να μείνει στην Σάλκε παρά τα 20 εκατ. της Ζενίτ: "Την συζήτησα την πρόταση με την οικογένειά μου και νομίζω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Αυτό φαίνεται νομίζω. Δεν έχω προσύμφωνο με καμία ομάδα, όπως λένε αλλά και να είχα δεν θα σας το έλεγα. Τα 20 εκατ. που πρόσφερε η Ζενίτ δεν με βαραίνουν. Αντίθετα, μου δίνουν αυτοπεποίθηση και θέλω να παίζω για να δείξω ότι αξίζω αυτά τα λεφτά. Πήρα την δύσκολη απόφαση να έρθω στο εξωτερικό, δεν ήταν εύκολο. Αποδείχθηκε ότι έκανα την σωστή επιλογή που ήρθα και είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα την κίνηση αυτή".

Για τους συμπαίκτες του, Ντράξλερ και Χόλτμπι: "Για μένα είναι τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Ο Ντράξλερ είναι ο κολλητός μου και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. Είναι καταπληκτικοί παίκτες".

Για τα ματς της Εθνικής τον Οκτώβριο: "Είναι πολύ δύσκολα ματς για την Εθνική. Να είμαστε έτοιμοι και υγιείς και να πάρουμε έξι βαθμούς για να είμαστε πολύ καλά. Μακάρι…".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου