ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το τουρνουά στη Νυρεμβέργη

Το τουρνουά στη Νυρεμβέργη

Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης (20/9) για την Γερμανία, όπου και θα λάβει μέρος σε τουρνουά της Νυρεμβέργης. Αντίπαλοι του θα είναι οι Μπάμπεργκ, Μακάμπι και Χίμκι.
Μετά τα τρία νικηφόρα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία, οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους επί γερμανικού εδάφους. Το απόγευμα της Πέμπτης (20/9) οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν για την Νυρεμβέργη και συγκεκριμένα για την πόλη Νίμπεργκ, όπου και θα λάβουν μέρος στο τουρνουά "Domreiter-Cup 2012".

Στο εν λόγω τουρνουά θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες. Εκτός από τον Ολυμπιακό, θα αγωνιστεί η γερμανική Μπάμπεργκ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, αλλά και η Χίμκι από την Ρωσία.

Την Παρασκευή (21/9) oι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάμπεργκ (20:00 ώρα Γερμανίας, 21:00 ώρα Ελλάδας), το Σάββατο (22/9) οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στην Χίμκι (18:00 ώρα Γερμανίας, 19:00 ώρα Ελλάδας), ενώ την Κυριακή (23/9) ο Ολυμπιακός θα παίξει με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ (16:00 ώρα Γερμανίας, ώρα Ελλάδας 17:00).

Πρόκειται για ένα επίσης δυνατό και ανταγωνιστικό τουρνουά, ύστερα από αυτό στην Ιταλία, καθώς ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ομάδες επιπέδου Εuroleague. Την Πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάμπεργκ, την κάτοχο του EuroCup Χίμκι και την ισόβια Πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι.

Η αφίσα των Γερμανών για το τουρνουά:


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου