ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Οι σημαντικοτερες ειδησεις πριν την σεντρα της πρεμιερας του Champions League

Οι σημαντικοτερες ειδησεις πριν την σεντρα της πρεμιερας του Champions League
17/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Χωρίς Σέζνι στη Γαλλία η Άρσεναλ

17/9/2012
Χωρίς Σέζνι στη Γαλλία η Άρσεναλ
Εκτός αποστολής της Άρσεναλ για την αυριανή (18/9) αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ στην Γαλλία, έμεινε ο Βόιστσεχ Σέζνι. Ο 22χρονος τερματοφύλακας των «κανονιέρηδων», δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τη θέση του στην αποστολή, πήρε ο 21χρονος Τζέιμς Σι που θα καθίσει στον πάγκο.

Θέση βασικού, θα διατηρήσει ο Βίτο Μανόνε, που ελλείψει του Πολωνού γκολκίπερ, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού της αγγλικής ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ.

«Ποτέ στη Ρεάλ Mαδρίτης»

17/9/2012
«Ποτέ στη Ρεάλ Mαδρίτης»
Την αγάπη του για την Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Σέρχιο Αγουέρο, με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη «μισητή» συμπολίτισσα Ρεάλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Αργεντινός επιθετικός ξεκαθάρισε πως το 2010 απέρριψε πρόταση από τους «μερένχες» γιατί δεν ήθελε να προδώσει την ομάδα στην οποία είχε περάσει 5 χρόνια.

«Πέρασα καταπληκτικά στην Ατλέτικο και δε θα μπορούσα να την προδώσω ποτέ και να υπογράψω στη Ρεάλ» δήλωσε ο «Κουν».

Φαίνεται πως ακόμα και στο μοντέρνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, οι συναισθηματισμοί έχουν κάποιες φορές θέση…

Λάμπαρντ: «Δύσκολη αντίπαλος η Γιουβέντους»

17/9/2012
Λάμπαρντ: «Δύσκολη αντίπαλος η Γιουβέντους»
Δύσκολο «τεστ» είναι για την Τσέλσι ο πρώτος αγώνας στη φάση των ομίλων του Champions League απέναντι στη Γιουβέντους, όπως δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ στον βρετανικό Τύπο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν την πρωταθλήτρια Ιταλίας την ερχόμενη Τετάρτη και ο διεθνής χαφ εξέφρασε τον θαυμασμό του στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

«Κάθε χρόνο είναι όλο και πιο δύσκολο. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι δυνατότερες από ποτέ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα πάμε καλά αφού είναι ο πρώτος μας αγώνας στη διοργάνωση», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος χαφ και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι αγώνες με τη Γιουβέντους δεν θα είναι εύκολος. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που είναι μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου».

Καταλήγοντας, ο Λάμπαρντ τόνισε: «Κέρδισαν το πρωτάθλημα στην Ιταλία την περσινή σεζόν χωρίς να χάσουν, έχουν επενδύσει πολλά και με τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να είναι δύσκολη ομάδα και να μας δυσκολέψουν».

Μαντσίνι: «Για τη νίκη στο Μπερναμπέου»

17/9/2012
Μαντσίνι: «Για τη νίκη στο Μπερναμπέου»
Το «τρίποντο» θα κυνηγήσει η Μάντσεστερ Σίτι στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στο Sky Sports. Ο Ιταλός τεχνικός της βρετανικής ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του δεν θα μπουν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να αποσπάσουν την ισοπαλία από την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά μοναδικός τους στόχος είναι η νίκη.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά η νοοτροπία μας είναι να μην πάμε εκεί για την ισοπαλία. Γνωρίζουμε ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Θα είναι μία φανταστική ευκαιρία και ένα που θα είναι ιδιαίτερο για τον καθένα στη Σίτι», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Όταν παίζεις στο Champions League απέναντι σε μερικές σπουδαίες ομάδες και κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος. Εάν έχεις να παίξεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζεις εκατό χρόνια ιστορίας και ομάδες που έχουν κερδίσει τα πάντα. Για αυτό είναι δύσκολο μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο».

Με απουσίες στη Μάλαγα η Ζενίτ

17/9/2012
Με απουσίες στη Μάλαγα η Ζενίτ
Χωρίς αρκετά βασικά στελέχη θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει η Ζενίτ τη Μάλαγα στην Ισπανία στην αυριανή πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Άξελ Βίτσελ, που αποκτήθηκε από την Μπενφίκα έναντι 40 εκατ. ευρώ, καθώς αποχώρησε από την προπόνηση με τραυματισμό.

Νοκ άουτ είναι οι επίσης λαβωμένοι Ντομένικο Κρισίτο, Σεργκέι Σέμακ και Ντάνι. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Χουλκ, που έκανε ντεμπούτο την Παρασκευή απέναντι στην Τερέκ Γκρόζνι.

Μουρίνιο: «Άψογες οι σχέσεις με τους παίκτες μου»

17/9/2012
Μουρίνιο: «Άψογες οι σχέσεις με τους παίκτες μου»
Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν σταματά να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις αυτού με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά από δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο και στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στις φήμες επισημαίνοντας το πόσο καλά τα πάει με τους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες οι σχέσεις μου με τους παίκτες. Πιστεύω ότι είναι αδύνατο να υπάρξουν καλύτερες σχέσεις ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και προπονητή από αυτές που έχω εγώ με τους παίκτες μου», τόνισε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Σε εμένα κανείς δεν με υποστηρίζει και μου δίνει κίνητρο. Είμαι ο πρώτος για να κάνω κριτική στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι οι παίκτες πρέπει να σκεφθούν… Δεν τα πάμε καλά. Πρέπει να είμαστε εκεί έξω στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και όχι κάπου αλλού», υποστήριξε.

«Πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε μια καλή εμφάνιση. Θα είμαστε μια δυνατή, αποφασισμένη και ενωμένη ομάδα, για την οποία ο κάθε ένας θα θέλει να δουλεύει για το καλό της ομάδας», επεσήμανε για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Μόνο η Άντερλεχτ απασχολεί τον Αλέγκρι

17/9/2012
Μόνο η Άντερλεχτ απασχολεί τον Αλέγκρι
Αν και έχει βρεθεί στο «μάτι» του κυκλώνα, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προσπαθεί να κλείσει τα αφτιά του στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον πάγκο της Μίλαν και να ασχοληθεί με το ντεμπούτο της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Άντερλεχτ. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε με αφορμή το ματς της Τρίτης.

Όπως ήταν φυσικό, τα άσχημα αποτελέσματα της Μίλαν «πυροδότησαν» τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο των «ροσονέρι», Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έτοιμο να δείξει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αυτό, βέβαια, δεν μπορεί να απασχολεί για την ώρα τον Ιταλό κόουτς, που στο μυαλό του έχει την αναμέτρηση της ομάδας του με την Άντερλεχτ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν μου αρέσει να το παίζω θύμα. Αυτό που σκέφτομαι είναι να ετοιμάσω την ομάδα για το ματς με την Άντερλεχτ, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη και να εξιλεωθούμε για την ήττα από την Αταλάντα. Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι μας να παραμείνουμε ήρεμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Όσα ακούγονται, δεν με αγγίζουν.»

Τι χρειάζεται για να παρουσιαστεί διαφορετική η ομάδα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι; «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Με την Αταλάντα τα έδωσαν όλα. Αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πιο «κακοί» θα έλεγα και να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Ορισμένοι αυτοματισμοί θέλουν βελτίωση, είναι λογικό αυτό αφού είμαστε ακόμα στην αρχή της περιόδου, ωστόσο θέλω να δω μεγαλύτερο πάθος και περισσότερο κυνισμό. Κάθε ευκαιρία να γίνει γκολ», τόνισε ο Αλέγκρι.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου