ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE



Διαφορα απο SUPER LEAGUE

19/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE


Ίωση ο Κωνσταντόπουλος 

19/9/2012

Ίωση ο Κωνσταντόπουλος
Με πρωινή προπόνηση, που έγινε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», αλλά όχι όλοι, ξαναπάτησαν… χορτάρι. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παρέμεινε κλινήρης, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Απόντες ήταν και οι Παναγιώτης Λαγός και Βαλεντίνος Βλάχος που συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους στο Ιατρικό Κέντρο.

Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, κάτι που ικανοποίησε τον τεχνικό των «κιτρινόμαυρων», Βαγγέλη Βλάχο. Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μια ακόμη προπόνηση στις 18:30.

Στο μεταξύ, έναν καλό λόγο για την προσπάθεια που καταβάλουν είχε να πει στους παίκτες του ο Βαγγέλης Βλάχος:

«Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά θα πρέπει πλέον να παίζουμε με περισσότερο μυαλό. Μην τρελαίνεστε», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή. Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ έδωσε το λόγο στους ποδοσφαιριστές, όμως κανένας δεν θέλησε να προσθέσει κάτι παραπάνω. 

«Μιλήστε, μην φοβάστε»! 

19/9/2012

«Μιλήστε, μην φοβάστε»!
Πριν από μερικές ημέρες ο Βαγγέλης Βλάχος είχε μιλήσει για την ατμόσφαιρα… εκκλησίας που επικρατεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ. Τότε είχε εκφράσει το παράπονό του πως οι παίκτες του στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν, κάτι που αποδείχθηκε ακόμη μία φορά.

Αφού τελείωσε την ομιλία του προς αυτούς, ο Έλληνας τεχνικός τους έδωσε το λόγο, χωρίς όμως να μιλήσει ουδείς. «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μην φοβάστε», τους παρότρυνε εκ νέου χωρίς όμως αποτέλεσμα!

Αρχικά ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια, τόσο για την εμφάνισή σας κόντρα στον Άρη όσο και για την πρόοδό σας. Βλέπω διαρκή βελτίωση και προσπάθεια και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και αισιόδοξο για τη συνέχεια. Σας το είπα από την πρώτη όμως στιγμή και θα το λέω συνέχεια πως δεν πρέπει με τίποτα να σκύβετε το κεφάλι. Πάντα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολα. Ποτέ δεν ήταν εύκολα. Μέσα απ' όλα αυτά, όμως, που βιώνουμε πρέπει να χτίζουμε χαρακτήρα για τη συνέχεια. Να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος στη συνέχεια έκανε συστάσεις για το πώς θα πρέπει να προσεγγίζεται το κάθε ματς ξεχωριστά:

«Πρέπει να κοντρολάρετε το ρυθμό, να μην... τρελαίνεστε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς, την Κυριακή ο ενθουσιασμός μας έκανε κακό. Και πρέπει αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε στην πορεία. Πρέπει να δουλέψουμε και να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε ο τεχνικός της ΑΕΚ για να ζητήσει αμέσως μετά τη γνώμη των παικτών.

Βλέποντας πως κανένας δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία να πει οτιδήποτε, ζήτησε από έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Κοντοέ, να πει δυο λόγια. Αυτός προτίμησε απλά να πει πως συμφωνούν όλοι με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Βλάχου για να… «ξεσπάσει» στο τελος ο προπονητής του «Δικεφάλου»: «Πείτε μου κάτι ρε παιδιά! Μιλήστε, μη φοβάστε! Κάτι που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουμε, που πρέπει να διορθώσουμε. Κάτι, οτιδήποτε. Θέλω να κάνουμε διάλογο»…

Λόπεθ και Λόρενς τα βραβεία της 3ης αγωνιστικής 

19/9/2012

Λόπεθ και Λόρενς τα βραβεία της 3ης αγωνιστικής
Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ με ποσοστό 69,95% αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 3ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ για την εμφάνιση του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Καλύτερο γκολ με 52,13% ψηφίστηκε αυτό του Ιρλανδού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς, με το οποίο ο «δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην ισοφάριση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.


Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Τζόναθαν Λόπεθ (Βέροια) 69,95%
Δημήτρης Παπαδόπουλος (Πανθρακικός) 25,25%
Ραφίκ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός) 4,80%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ) 52,13%
Νταβίντ Αγκάνθο (Άρης) 46,30%
Γιώργος Μπάρκογλου (Κέρκυρα) 1,57%

Γεωργίου: «Ο ΠΑΣ θα πρωταγωνιστήσει» 

19/9/2012

Γεωργίου: «Ο ΠΑΣ θα πρωταγωνιστήσει»
Σίγουρος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα τηςSuper League, εμφανίστηκε ο Φώτης Γεωργίου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο 27χρονος μέσος μίλησε για το γκολ που πέτυχε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα του μπορεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Βέροια.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο pasgiannina.gr:

Πως είδες την ομάδα μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πως αισθάνθηκες σκοράροντας στην άμυνα του πρωταθλητή Ελλάδας; "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για μας τους ίδιους. Αποδώσαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Ο οποιοσδήποτε πετύχαινε γκολ στον Ολυμπιακό φυσικά και θα αισθανόταν όμορφα .Έτυχε και το πέτυχα εγώ, αλλά θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αν πετυχαίναμε κι ένα θετικό αποτέλεσμα".

Περιεγραψέ μας τις σκέψεις σου στη φάση του γκολ: "Παρακολούθησα την φάση και την «κυνήγησα» γιατί πίστεψα εκείνη την στιγμή ότι θα γίνει το λάθος και έτσι κατάφερα τελικά να σκοράρω".

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός και αυτή την σεζόν θα είναι ο πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας βέβαια υπ΄ όψιν και τις συνθήκες που επικρατούν στο φετινό Ελληνικό πρωτάθλημα, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ομάδες; "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και σίγουρα θα είναι ο σημαντικότερος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και έχει στις τάξεις του και φέτος ποδοσφαιριστές που είναι από τους καλύτερους που αγωνίζονται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι και αυτή την χρονιά το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση".

Πως βλέπεις τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με την Βέροια; "Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι . Εμείς θα πάμε , όπως σε όλους άλλωστε τους αγώνες, να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε".

Πως περνάς στα Γιάννινα και στην ομάδα; "Μου αρέσει η ζωή στα Γιάννινα που είναι μια καταπληκτική πόλη, με πολύ καλούς ανθρώπους που όλοι τους ασχολούνται με την ομάδα και την αγαπούν πολύ. Στον ΠΑΣ είμαι καλά. Το κλίμα που επικρατεί είναι άριστο. Όλοι, ο πρόεδρος, οι προπονητές μας, οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες, είμαστε μια οικογένεια . Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα κι έτσι αφοσιωνόμαστε μόνο σε ότι αφορά την ομάδα και στο πώς θα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα".

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο ΠΑΣ μπορεί να κοιτάζει πάντα «ψηλά»; "Στο φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ μπορεί να πρωταγωνιστήσει, εφόσον δεν υστερούμε σε τίποτε σε σχέση με τις περισσότερες ομάδες. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στην συνέχεια".

Οι προσωπικοί σου στόχοι την χρονιά που έρχεται ποιοι είναι; "Σκοπός μου είναι να δίνω πάντα το καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, ώστε να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει τους στόχους της".

Κι ένα μήνυμα για τους φιλάθλους μας: "Οι φίλαθλοι αγαπούν με μοναδικό πάθος τον ΠΑΣ .Τους θέλουμε πάντα κοντά μας, γιατί από αυτούς παίρνουμε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και σιγουριά. Εμείς να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθούμε για ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να τους κάνουμε χαρούμενους και υπερήφανους για την ομάδα μας". 

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γκέκα» 

19/9/2012

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γκέκα»
Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να εντάξει στο δυναμικό του τον Φάνη Γκέκα από τον Ιανουάριο.

Η «superdeporte» γράφει ότι άνθρωπος των «πράσινων» προσέγγισε ήδη τον Λαρισαίο επιθετικό της Λεβάντε για να μάθει τις προθέσεις του, αφού όπως υποστηρίζουν οι Ίβηρες, ο σεντερ φορ της ισπανικής ομάδας δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμη στην Primera Division.

Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα προς το παρόν, αλλά το σενάριο φαντάζει δύσκολο. Διότι ο Γκέκας αμείβεται με 600.000 € ετησίως και ο Παναθηναϊκός αποκλείεται να καλύψει τόσο μεγάλο συμβόλαιο την παρούσα χρονική στιγμή.

Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» δείχνουν πως έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και αν η Λεβάντε θέλει άλλο φορ και δεν της… κάνει ο Γκέκας και θελήσει να πάρει λιγότερα από τα μισά, τότε δεν αποκλείεται να γίνει κάτι. Αλλά όλα αυτά είναι εντελώς θεωρητικά αφού είναι πολύ νωρίς ακόμη και τον Δεκέμβρη, άμα τα πράγματα είναι στην ίδια φάση με τώρα, ενδεχομένως να συζητηθεί ξανά.

«Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αναδιάρθρωση» 

19/9/2012

«Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αναδιάρθρωση»
Το μέχρι στιγμής αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ, περιέγραψε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιάννης Μώραλης, με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών. Ο κ. Μώραλης τόνισε πως οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο επεσήμανε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι προϋποθέσεις για να αυξηθούν οι ομάδες σε 18 την επόμενη σεζόν, δεν πληρούνται.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, μάλιστα, χρησιμοποίησε με νόημα και προφανή σκοπιμότητα τις λέξεις «μας ζητήθηκε», θέλοντας προφανέστατα να δείξει πως κάθε άλλο παρά… επιθυμία της λίγκας είναι η επιχειρούμενη αύξηση των ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης:

«Έχουμε πει ότι η Σούπερ Λίγκα ήταν θετική στην αναδιάρθρωση που της ζητήθηκε, εφόσον όμως πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, άρα δεν μπορούμε να είμαστε θετικοί. Όμως το θέμα δεν έχει κλείσει ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Οι συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ συνεχίζονται σε καλό κλίμα.

Η αύξηση των ομάδων θα επιφέρει αύξηση και στο κόστος του πρωταθλήματος. Οι δύο επιπλέον ομάδες δεν προβλέπεται να πάρουν χρήματα από τη NOVA, ενώ θα γίνουν 60 αγώνες παραπάνω, άρα περισσότερες ,μετακινήσεις κτλ. Αυτό θα ζημιώσει τη λίγκα 4 με 5 εκατ. ευρώ. Η NOVA δεν θέλω να πιστεύω ότι θα σταθεί εμπόδιο αν τα βρούμε με τον ΟΠΑΠ.

Είτε σήμερα, είτε το συντομότερο δυνατό, θα υπάρξει κάποιο νέο, είτε θετικό είτε αρνητικό
».

Ομαδικό ασφαλιστήριο στη Super League 

19/9/2012

Ομαδικό ασφαλιστήριο στη Super League
Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ-Μελών της Super League υπεγράφη στη σημερινή συνάντηση του προέδρου της διοργανώτριας αρχής, Γιάννη Μώραλη και του γενικού διευθυντή Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη», Νίκου Χαλκιόπουλου.

Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από καλύψεις που προσφέρει η «Ευρωπαϊκή Πίστη». Παράλληλα, η «Ευρωπαϊκή Πίστη», υποστηρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι και επίσημος υποστηρικτής της Super League ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2012 - 2013.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμφωνία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.». Η υγεία των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ της Super League διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.». Το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καλύπτει τους ποδοσφαιριστές και προσφέρει μια σειρά παροχών προς αυτούς. Ευελπιστούμε ότι η στρατηγική συνεργασία μας με την «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.» θα συντελέσει στην ακόμα καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στους ποδοσφαιριστές».

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής Χαρτοφυλακίου της «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη» κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, τόνισε: «Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τη Super League στη μεγάλη οικογένεια των ασφαλισμένων της Ευρωπαϊκής Πίστης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα έχει αμοιβαίο όφελος με απώτερο στόχο τη στήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είμαστε περήφανοι, που η Super League εμπιστεύεται την Ευρωπαϊκή Πίστη, μια Ελληνική ασφαλιστική εταιρία, για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών των ΠΑΕ, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό περιουσιακό τους στοιχείο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις απαιτήσεις της Super League, καθώς επί 35 έτη πρωταρχικός μας στόχος είναι η σύνεση, η αφοσίωση και ο σεβασμός σε κάθε ασφαλισμένο μας».

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός–Πανθρακικός 

19/9/2012

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Πανθρακικός
Από την Πέμπτη θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη για την τέταρτη αγωνιστική σεζόν της Σούπερ Λίγκας. Οι τιμές των εισιτηρίων των ερυθρολεύκων αρχίζουν από τα 10 εύρω και φτάνουν στα 80 τα VIP.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή 23/9/2012 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Πέμπτη 20/09 μέχρι την Παρασκευή 21/09 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00, το Σάββατο 22/09 με ώρες διάθεσης 10:00 – 15:00 και την ημέρα του αγώνα 23/09 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 € & 80 € (VIP).

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet με χρήση πιστωτικής κάρτας από το επίσημο site του Ολυμπιακός (www.olympiacos.org), την Πέμπτη 20/09 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 25 με τις παραπάνω ώρες λειτουργιάς των εκδοτηρίων, του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», με την υποχρεωτική επίδειξη της απόδειξης συναλλαγής και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο τηλέφωνο 14707 την Πέμπτη 20/09 και Παρασκευή 21/09 και έως την εξάντληση τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ το Σάββατο 22/09 και ώρες 11:00 έως 18:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο Ολυμπιακός Citibank VISA, μέσω Citibank, από την Πέμπτη (20/09) έως την Παρασκευή (21/09) μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00, στο τηλ.  801 500 7777 . Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή (23/09) από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της Ολυμπιακός Citibank VISA η μέσω Internet, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από περιφέρεια και το εξωτερικό που δεν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω Internet με χρήση πιστωτικής κάρτας, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο τηλ.  210 4800909 , την Πέμπτη 20/09 10:00 – 17:00.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.


Ενοχλήσεις ο Περόνε 

19/9/2012

Ενοχλήσεις ο Περόνε
Χωρίς τον Εμάνουελ Περόνε διεξήχθη η πρωινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, που συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Πλατανιά (22/09, 17:15). Ο Αργεντινός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και προφυλάχθηκε, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των Αρκάδων, την Πέμπτη θα γυμναστεί κανονικά και θα τεθεί στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Ήδη αυτό έγινε σήμερα με τον Φερνάντο Ουσέρο, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολούθησε το πρόγραμμα των συμπαικτών του.

Ο Καρντάσιο για ακόμη μέρα ανέβασε ρυθμούς και δεν αποκλείεται να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή. Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Μπαρτολίνι. Το πρόγραμμα του περιελάμβανε σπριντ, ασκήσεις ενδυνάμωσης και οικογενειακό διπλό. 

Όλα τα θέματα στο τραπέζι 

19/9/2012

Όλα τα θέματα στο τραπέζι (Photo: Action Images).
Νέα γενική συνέλευση των μετόχων, στις 15 Οκτωβρίου, αναφορικά με την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίστηκε κατά την σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας.

Τα μέλη του ΔΣ αφού συζήτησαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας του «Δικεφάλου», έλαβαν ενημέρωση για τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας και στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Ν. Μεσήμβρια, όπως επίσης και για τις ενέργειες της ΠΑΕ μετά τα επεισόδια με τη Ραπίντ Βιέννης για το Europa League.

Επιπλέον συζητήθηκε η αξιολόγηση των εργαζομένων της ΠΑΕ, το πλαίσιο της συνεργασίας με την UMBRO (για έναν χρόνο η συμφωνία) και η φύλαξη στους εντός έδρας αγώνες (θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ μπροστά από τη Θύρα 4).

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια 

19/9/2012

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια
Η ΠΑΕ Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τοπικές εταιρίες που προμηθεύουν με χυμούς και νερό την ομάδα καθώς τον καρδιολόγο της ομάδας. Επίσης συγχαίρει τρεις αθλητές της για την είσοδό τους σε Ανώτατες σχολές.

Η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά:

• Τον γιατρό – καρδιολόγο κ. Μανώλη Αλιφιεράκη για τη στήριξή του και την πολύτιμη παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

• Την τοπική Βιομηχανία Χυμών (ΒΙΟΧΥΜ) και τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βόρειου Άξονα (ΔΕΥΑΒΑ, Δήμος Πλατανιά) για την έμπρακτη στήριξή τους στις ομάδες των Ακαδημιών της και συγκεκριμένα για τη δωρεάν διάθεση σημαντικών ποσοτήτων χυμών (από τη ΒΙΟΧΥΜ) και νερών (από τη ΔΕΥΑΒΑ).

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς συγχαίρει τους αθλητές της: Θωμά Κατσαρό, Θοδωρή Κιτράκη καιΛευτέρη Ποντικάκη για την είσοδό τους σε Ανώτατες Σχολές και τους εύχεται κάθε επιτυχία».

Συνάντηση με νόημα μεταξύ Αλαφούζου-Βγενόπουλου 

19/9/2012

Συνάντηση με νόημα μεταξύ Αλαφούζου-Βγενόπουλου
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Το ραντεβού των δύο ανδρών το επεδίωξε ο Mr ΣΚΑΪ, για να γίνει μία συζήτηση με έναν εκ των βασικών μετόχων αναφορικά με το γήπεδο, το επερχόμενο ΔΣ και τις αλλαγές προσώπων αλλά και την ΑΜΚ.

Αφού η γνώμη του Mr MIG για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό έπαιζε και θα συνεχίσει να παίζει μεγάλο ρόλο.

Στην συνάντηση τους, ο Γιάννης Αλαφούζος άκουσε προσεκτικά τις απόψεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, ρωτώντας τον αρκετά σημαντικά πράγματα. Όπως για παράδειγμα, αν ο Mr MIG θα μπει στην τρέχουσα ΑΜΚ η όχι. Επιπλέον, συζητήθηκε το γηπεδικό αφού ο Mr ΣΚΑΪ εν αντιθέσει με τον συνομιλητή του, είναι υπερ της Διπλής Ανάπλασης και το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Φυσικά λόγος έγινε και για το αγωνιστικό κομμάτι και τις κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό που καίει είναι να γίνει γνωστό σε ποια σημεία αναφορικά με τα διοικητικά υπήρξε ταύτιση απόψεων και σε ποια όχι…

Ορέστες: «Ευκαιρία για μένα» 

19/9/2012

Ορέστες: «Ευκαιρία για μένα»
Ως μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στη Βέροια ο Ορέστες Ζούνιορ Άλβες, κατά την επίσημη παρουσίαση του. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ στην Βέροια που θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία για μένα. Είμαι σε καλή κατάσταση και το μόνο που χρειάζομαι είναι να εγκλιματιστώ με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που θα γίνεται μέρα με την ημέρα ολοένα και περισσότερο. Θα κάνω ότι καλύτερο γίνεται με τους συμπαίκτες μου για να τους έχουμε χαρούμενος» τόνισε ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός.

Αναφερόμενος στη θέση, που του αρέσει να αγωνίζεται, τόνισε: «Η θέση που μου αρέσει και αγωνίζομαι είναι του κεντρικού αμυντικού. Παθιάζομαι με την ομάδα και τα δίνω όλα γι’ αυτήν. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά είμαι και εγώ χαρούμενος». Τέλος, σχολιάζοντας την περυσινή του εμπειρία στο Ιράν, σχολίασε: «Είναι καλό το επίπεδο του ποδοσφαίρου στο Ιράν απλά είναι δύσκολη η ζωή στο Ιράν». 
 

Τίτλο με τον Άρη ονειρεύεται ο Γιαννιώτας 

19/9/2012

Τίτλο με τον Άρη ονειρεύεται ο Γιαννιώτας
Την κατάκτηση ενός τίτλου με τον Άρη ονειρεύεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας, όπου απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, το όνειρο του εξωτερικού, τον Λιονέλ Μέσι, τον οποίο θα ήθελε για συμπαίκτη, αλλά και το αν θα αγωνιζόταν σε άλλη ελληνική ομάδα, εφόσον υπήρχε πρόταση. «Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί και το οποίο έγινε πραγματικότητα» απάντησε σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που φοράει την «κίτρινη» φανέλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Γιάννη, τι αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής την ώρα που μπαίνει στο Κλ. Βικελίδης για να αγωνιστεί; Πόσο μετράει στην ψυχολογία του η εικόνα και ο ήχος της κερκίδας; «Προσωπικά αισθάνομαι δέος. Είναι ένα συναίσθημα, το οποίο δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ανυπομονώ για την στιγμή που θα μπω στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα αγωνιστώ για αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Όταν δε, πετυχαίνουμε γκολ, λατρεύω τον ήχο της κερκίδας».

Αν ερχόταν μια πρόταση για να αγωνιστείς σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα θα την δεχόσουν; «Θα την σκεφτόμουν, γιατί όπως έχω πει και στο παρελθόν η οποιαδήποτε σοβαρή πρόταση από ανταγωνιστική ομάδα του εξωτερικού είναι πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή».

Σε ποιό παιχνίδι πιστεύεις ότι έχεις κάνει την καλύτερή σου εμφάνιση και ποιό «χάρηκες» πιο πολύ; «Το παιχνίδι που χάρηκα περισσότερο ήταν το περσινό με τον Ο.Φ.Η. στην Κρήτη, γιατί πέτυχα το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μου. Σε ό,τι αφορά το άλλο σκέλος της ερώτησης σχετικά με την καλύτερή μου εμφάνιση, δεν θα πω εγώ ποια ήταν αυτή. Απλά, θεωρώ, ότι έκανα πολύ καλά ματς με Ο.Φ.Η. και Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης την προηγούμενη σεζόν».

Για ποιόν λόγο θα άφηνες τον ΑΡΗ; «Για να εξασφαλίσω το μέλλον το δικό μου, αλλά και της οικογένειάς μου. Βέβαια όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει και η ανάλογη σοβαρή πρόταση από μεγάλο κλαμπ του εξωτερικού».

Προσωπικές φιλοδοξίες υπάρχουν; Πού θα ήθελες να φτάσεις σε ποδοσφαιρικό επίπεδο; Αν σου δινόταν η ευκαιρία να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού ποια θα ήθελες να ήταν; «Πάντα υπάρχουν προσωπικές φιλοδοξίες, που αυτήν την στιγμή περνούν μέσα από την ομάδα μου τον ΑΡΗ, με την οποία θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο. Είναι το μεγάλο μου όνειρο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από δύο χρόνια με την ομάδα Κ-20. Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο πιστεύω ότι δεν υπάρχει ταβάνι. Από εκεί και μετά, αν μου δίνονταν ποτέ η ευκαιρία να αγωνιστώ στο εξωτερικό θα προτιμούσα το γερμανικό πρωτάθλημα που είναι από τα κορυφαία στην Ευρώπη».

Έχεις δει ποδοσφαιρικό αγώνα ως οπαδός, τραγουδώντας για μια ομάδα; «Ναι, και, φυσικά για τον ΑΡΗ. Τόσο από την κερκίδα, όπου έχω τραγουδήσει και φωνάξει συνθήματα όσο και ως μπολ μπόι όταν ήμουν στις Ακαδημίες του συλλόγου».

Θεωρείς ότι μια τόσο νεανική ομάδα με μόνο τρεις παίκτες με εμπειρία, μπορούν να διατηρήσουν τον ΑΡΗ με άνεση στη μεγάλη κατηγορία; «Αυτό δεν το συζητώ καν. Είμαστε μια καλή, νεανική και με μέλλον ομάδα, που ο χρόνος δουλεύει για αυτήν. Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι πολύ καλύτερη, θα έρθουν οι νίκες και πιστεύω ότι στον τέλος της σεζόν θα έχουμε φτάσει αρκετά ψηλά. Πιο ψηλά απ’ όσο φαντάζονται κάποιοι τώρα».

Ποιόν ποδοσφαιριστή, από τα μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου, θα ήθελες να έχεις για συμπαίκτη; «Τον Λιονέλ Μέσι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Κατά την άποψή μου είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και ο καθένας θα ήθελε να τον έχει συμπαίκτη».

Μπορεί ο ΑΡΗΣ να κατακτήσει το Κύπελλο; «Το Κύπελλο παραδοσιακά είναι στους μεγάλους στόχους της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ τα τελευταία χρόνια πήγε αρκετές φορές στο τελικό, αλλά δυστυχώς –για διαφορετικό λόγο την κάθε φορά- δεν κατέκτησε το τρόπαιο. Το Κύπελλο και φέτος είναι στους στόχους μας και ευελπιστώ ότι με μια ευνοϊκή κλήρωση μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στον θεσμό. Μακάρι να ξαναπάμε στον τελικό και αυτήν την φορά επιτέλους να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Πως βλέπεις το επίπεδο της φετινής Super League και ποιο πρωτάθλημα στην Ευρώπη θεωρείς ότι είναι το πιο εντυπωσιακό φέτος; «Σίγουρα είναι πεσμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το θετικό είναι ότι στις περισσότερες ομάδες υπάρχουν νέα παιδιά, τα οποία στο μέλλον μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο. Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης, το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα και φέτος στην Ευρώπη θεωρώ ότι είναι το αγγλικό».

Πως είναι το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών; «Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Άλλωστε με τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε από τις μικρότερες ηλικιακά ομάδες του ΑΡΗ, έχουμε κοινές παραστάσεις, ίδια όνειρα και θέλουμε να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα να πάει ψηλά και να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα».

Πώς αισθάνεσαι που αγωνίζεσαι στην ομάδα της καρδιάς σου; «Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί και το οποίο έγινε πραγματικότητα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα και θεωρώ τιμή μου που φοράω την φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας».

Αν δεχθείς κάποια πρόταση με μεγάλο συμβόλαιο από άλλη ελληνική ομάδα, θα την αποδεχθείς ή θα προτιμήσεις να μείνεις στον Άρη με μικρό συμβόλαιο; «Επαναλαμβάνω ότι ο ΑΡΗΣ έχει πάντα τον πρώτο λόγο στην Ελλάδα. Στην περίπτωση, όμως, που έρθει μια πρόταση, η οποία είναι προς το συμφέρον του συλλόγου, αλλά και προς το πρόσωπό μου, θα το σκεφτώ».

Γιατί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επέλεξες την φανέλα με τον αριθμό 20; «Είναι ο αριθμός που φόρεσα στην φανέλα όταν εντάχθηκα για πρώτη φορά στις Ακαδημίες του ΑΡΗ ερχόμενος από την Χαλκιδική».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου χόμπι; «Να βλέπω καλές και ποιοτικές ταινίες για να ηρεμώ και να περπατάω για να χαλαρώνω».

Αμφίβολος ο Τζανής ενόψει Τρίπολης 

19/9/2012

Αμφίβολος ο Τζανής ενόψει Τρίπολης
Πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής ο Μηνάς Τζανής.

Ο 28χρονος αμυντικός του Πλατανιά στη πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (19/9) υπέστη θλάση πρώτου βαθμού, με αποτέλεσμα ο προπονητής του συλλόγου, Γιάννης Χατζηνικολάου, να μη γνωρίζει αν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της χανιώτικης ομάδας θα πάρει την τελική του απόφαση για τον Έλληνα αμυντικό την Πέμπτη (20/9).

Κατά τα άλλα ο Κανακούδης, ο οποίος εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως οι Ναζλίδης και Αρότσα που το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Μπατσινίλας: «Χάθηκε η ισορροπία στις γραμμές» 

19/9/2012

Μπατσινίλας: «Χάθηκε η ισορροπία στις γραμμές»
Στην απώλεια κάποιων ποδοσφαιριστών και στην αργή προσαρμογή των νέων αποδίδει ο Κώστας Μπατσινίλας την ως τώρα κακή απόδοση του Παναθηναϊκού.

«Σημαντικές απώλειες οι Σιμάο-Κλέιτον, δεν έδεσαν ακόμη αυτοί που ήρθαν», είπε μεταξύ άλλων ο παλιός άσος του «τριφυλλιού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Μπατσινίλας στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός. Ήρθανε αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και βλέπω πως δεν έχουνε δέσει ακόμη. Χάθηκαν και κάποιοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Σιμάο με τον Κλέιτον και χάθηκε η ισορροπία στις γραμμές. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Φυσικά, υπάρχει θέμα στο σκοράρισμα. Ο Κουίνσι θα δώσει άλλη πνοή αλλά πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά η ομάδα, να δουλέψει στα τελειώματα. Οι επιθετικοί είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να το έχουν και λίγο έμφυτο το γκολ. Ο προπονητής δεν μπορεί να τους μάθει να βάζουν γκολ, μόνο να δουλέψει στα τελειώματα.

Το επιθετικό πρόβλημα λύνεται και με άλλους τρόπους. Όπως τα στημένα. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήρε πολλούς βαθμούς με γκολ από τον Βύντρα και τον Μπουμσόνγκ. Πρέπει και οι πίσω να βάζουν γκολ.

Όσο για τους επιθετικούς, δεν ξέρω για τον Φορναρόλι επειδή είναι νωρίς ακόμη, αλλά ο Τοτσέ παρότι δεν είναι γρήγορος, βρίσκεται στις φάσεις κι ας τα χάνει. Κάποια στιγμή θα τα βάλει. Πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα».

Σπανός: «Δεν αντέχει ούτε 16 ομάδες η Σούπερ Λίγκα» 

19/9/2012

Σπανός: «Δεν αντέχει ούτε 16 ομάδες η Σούπερ Λίγκα»
Κατά της αύξησης σε 18 των ομάδων της Σούπερ Λίγκας τάχθηκε ο Γιώργος Σπανός με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

«Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αντέχει τις 16 ομάδες γιατί τουλάχιστον οι μισές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα», ανέφερε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, ο οποίος επανέλαβε ότι η έξοδος στην Ευρώπη, και μια πορεία όσο ψηλότερα γίνεται σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι ο στόχος των Περιστεριωτών για την αγωνιστική σεζόν 2012-13.


Αναλυτικά, όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

-για το πρωτάθλημα και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των ομάδων:
«Ένα πρωτάθλημα με ορισμένες ιδιομορφίες, κάποιες ομάδες είχαν περιορισμό μεταγραφών και βιώνουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα είναι βέβαια και κάποιες που είναι σε καλύτερο δρόμο. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ομάδες με προβλήματα βιωσιμότητας, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Εμείς προσπαθούμε να τελειώσει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες γιατί αλλιώς θα αλλοιωθεί η εικόνα του πρωταθλήματος και δεν θέλουμε να συμβεί αυτό».

-για την στάση της Σούπερ Λίγκας απέναντι στις ομάδες που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα:
«Πήραμε μια απόφαση οι ομάδες που έχουν πρόβλημα να παρακολουθούνται από ένα σύστημα της Σούπερ Λίγκ ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις ομάδες που έχουν προβλήματα. Όπως έχετε δει οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν προβλήματα έχουν κάνει ήδη κάποιες κινήσεις, μείωσης του μπάτζετ παίρνουν κάποιες πρωτοβουλίες ώστε να εξυγιανθούν αλλά θα χρειαστεί πολύς χρόνος. Θα πρέπει να στηριχθούν αυτές οι εταιρίες και να βοηθήσει και η πολιτεία ώστε να μπορέσουν να μπούνε σε μια τροχιά βιωσιμότητας».

-για το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων που μετέχουν στη Σούπερ Λίγκας στις 18
«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν αντέχει ούτε τις 16 γιατί τουλάχιστον οι μισές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Μας ήρθε μια πρόταση από την πολιτεία για τρείς ιστορικές ομάδες τον Ηρακλή, την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου και θεώρησαν ότι έπρεπε να αποκατασταθεί μια αδικία που υπέστησαν. Η Football League ζήτησε από την Σούπερ Λίγκα να ανέβουν του χρόνου 4 ομάδες και να πέσουν 2. Πρέπει να δούμε από πού θα χορηγηθούν αυτές οι ομάδες, συζητάμε με ΟΠΑΠ αλλά δεν ξέρω που θα καταλήξει».

-για τον Ατρόμητο:
«Εμείς από την αρχή έχουμε βάλει τους στόχους μας, να κερδίσουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, να μπούμε στα πλέι οφ και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνετε στο κύπελλο. Έχουμε ένα σοβαρό σύνολο και στο τέλος πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας».

-για τον Φυτανίδη και το κατά πόσο αυτός ήταν μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ:
«Δεν μας έχει γίνει ποτέ πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον Φυτανίδη. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την ομάδα και τον πιστεύουμε πολύ γιατί έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα».

ΑΕΚ στα δύσκολα… 

19/9/2012

ΑΕΚ στα δύσκολα…
Τον αριθμό των 10.000 διαρκείας έφτασε η ΑΕΚ. Παρά τη δραστική μείωση του προϋπολογισμού, της ποιοτικής στάθμης του ρόστερ και των φιλοδοξιών, αλλά και κόντρα στην οικονομική κρίση, ο αριθμός των «κιτρινόμαυρων» που εξέφρασε έμπρακτα τη συμπαράστασή του στην αγαπημένη του ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της είναι πλέον πενταψήφιος.

Ο μικρός Θοδωρής Ροδόπουλος ήταν ο τυχερός φίλος της «Ένωσης» που αγόρασε (μέσω του πατέρα του, Γιώργου) την υπ’ αριθμόν 10.000 κάρτα και κέρδισε ως δώρο μία επιπλέον.

Ο στόχος των 40.000 διαρκείας που είχε τεθεί ήταν ουτοπικός, ακόμη και μετά τη μείωση της τιμής τους στα 150 ευρώ, αλλά ουδείς αμφιβάλλει πως ο αριθμός των 10.000 διαρκείας είναι άκρως ικανοποιητικός με την παρούσα συγκυρία στην Ελλάδα.

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη περισσότερο ικανοποιητικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός (που έχει δικό του γήπεδο και παίζει στο Champions League) έχει πουλήσει περίπου 13.000 διαρκείας, ο Παναθηναϊκός που παίζει στην Ευρώπη σχεδόν 11.000, ενώ ο ΠΑΟΚ σχεδόν 9.000.

Επανέρχεται ο Έτο 

19/9/2012

Επανέρχεται ο Έτο 
Την επαναφορά του Έτο στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σκέφτεται ο Γιώργος Δώνης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (2-1), όμως πια φαίνεται έτοιμος να επανέλθει στο βασικό σχήμα.

Οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού για το επόμενο ματς με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» (22/9) θα αποτυπωθούν καλύτερα στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Κατά τα άλλα δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο, οι τραυματίες (Σαλπιγγίδης, Γκαρσία, Βιβιάν) συνέχισαν τα προγράμματα αποθεραπείας τους, ενώ στην Τούμπα βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας.

Χατζηνικολάου: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» 

19/9/2012

Χατζηνικολάου: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους» 
Σίγουρος πως αυτός και οι παίκτες του θα «παλέψουν» μέχρι τέλους ώστε να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα και τη νέα σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Εκτός αυτού ο προπονητής του Πλατανιά μίλησε και για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας των Χανίων, αλλά και για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο και την εκπομπή «Insiders»:

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Σούπερ Λίγκα και Football League :
«Οι διαφορές είναι τεράστιες. Όλα είναι εντελώς διαφορετικά».

Για την ωριμότητα που δείχνει η ομάδα, παρά το γεγονός πως παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λίγκα:

«Ευχόμαστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε τα επόμενα παιχνίδια. Ξέρουμε πως θα “παλέψουμε” για την παραμονή μέχρι το τέλος. Έχω πει πως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι σαν σύνολο. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα , αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα διαχειριστούμε».

Για την αμυντική λειτουργιά του Πλατανιά:

«Η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο. Οι περισσότερες σύλλογοι που έχουν επιτυχίες στο ποδόσφαιρο είναι εκείνες που δέχονται τα λιγότερα γκολ».

Για τους στόχους της ομάδας των Χανίων:

«Αρχικός μας στόχος μας είναι η παραμονή. Αργότερα να βγάλουμε μερικά νέα παιδιά. Επίσης, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο των Χανίων χαρούμενο με το ποδόσφαιρο που παίζουμε, άλλα και να δημιουργήσουμε μία νέα κερκίδα».

Για τα νέα παιδία που θα προσπαθήσει να αναδείξει ο σύλλογος:

«Ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο να σωθούμε. Άλλα αν καταφέρουμε, τότε θα δώσουμε χρόνο και σε νέα παιδία, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία».

Για τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει ο Πλατανιάς:

«Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ξανά η ομάδα στην Σουπερ Λίγκα, άλλα είναι γνωστό πως η διοίκηση του Πλατανιά είναι σοβαρή. Με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές να τον προτιμήσουν για τη διοικητική του σιγουριά».

Για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι σε κατώτερο ποιοτικά επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι. Δεν μπορούν να έρθουν σπουδαίοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως άλλες χρονιές».

Μέσα ο Πλατέλλας 

19/9/2012

Μέσα ο Πλατέλλας
Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, το ερχόμενο Σάββατο πλησιάζει και στη SKODA Ξάνθη εντείνουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο». Σε αυτούς τους ρυθμούς συνέχισε το πρόγραμμα την Τετάρτη ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μετά την προθέρμανση νευρομυικού συντονισμού - τεχνικής με μπάλα, σειρά είχαν οι ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτικής. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα, αφού είδε και τον Βαγγέλη Πλατέλλα να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. 

Συνήθισε τα προβλήματα 

19/9/2012

Συνήθισε τα προβλήματα
Με τους γνωστούς δύο, Γεωργίου και Ακόστα να συνεχίζουν για ακόμα μια μέρα συντηρητικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Λεβαδειακού, με τον Γιώργο Παράσχο να μην ξέρει κατά πόσο θα είναι έτοιμοι για το ματς της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο.

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία των Βοιωτών για το παιχνίδι με τον αήττητο και πρώτο στη βαθμολογία «Ιστορικό», ωστόσο οι δύο παίκτες δεν μπορούν να βγάλουν ακόμα το πρόγραμμα προπόνησης. Οι πιθανότητες να είναι έτοιμοι για την προσεχή αναμέτρηση είναι θετικές, ωστόσο είναι αβέβαιο κατά πόσο θα κριθούν έτοιμοι από τον Έλληνα τεχνικό, μετά από αρκετές ημέρες απραξίας.

Την Τετάρτη οι παίκτες του Λεβαδειακού ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, ενώ στο τέλος της προπόνησης υπήρξε και το καθιερωμένο δίτερμα.

Μέσα ο «Ντίμι», έξω ο Κοντοές 

19/9/2012

Μέσα ο «Ντίμι», έξω ο Κοντοές
Με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές. Ο αμυντικός της «Ένωσης», που φέτος έχει καθιερωθεί ως αριστερός μπακ, ένιωσε πόνους δέκα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Πάντως δεν εκφράζεται ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που δεν συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα λόγω ίσως, γυμνάστηκε κανονικά το απόγευμα. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Παναγιώτης Λαγός και Βαλεντίνος Βλάχος, που δεν υπολογίζονται για το προσεχές ματς.

Για την Πέμπτη ο Βαγγέλης Βλάχος προγραμμάτισε μία προπόνηση, το απόγευμα (18:00).

«Χαμόγελα» για Μπάγεβιτς 

19/9/2012

«Χαμόγελα» για Μπάγεβιτς
Μετά από πολλές ημέρες απουσίας, ο Εντουάρδο Μπρίτο συμμετείχε για πρώτη φορά στην προπόνηση του Ατρόμητου και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της προσεχής Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε πλήρως την κάκωση που αντιμετώπιζε στο γόνατο, που τον ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον ο Σερβοέλληνας τεχνικός μπορεί να «καταστρώνει» τα πλάνα του, υπολογίζοντας τους πάντες. Ο Μπρίτο ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των «κυανόλευκων», δείχνοντας ότι επέστεψε για τα καλά.

Πριν από την προπόνηση της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση του Ατρόμητου για τη σεζόν που ήδη διανύουμε.

Τέλος, η περιστεριώτικη ΠΑΕ ευχήθηκε στον Γιώργο Μακρή και την οικογένεια του για το μωρό που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του.

Κερνάει ο Θωμάς… 

19/9/2012

Κερνάει ο Θωμάς…
Δείπνο σε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ θα παραθέσει το βράδυ της Πέμπτης ο Θωμάς Μαύρος στο μαγαζί του στον Άλιμο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλοντας να συσπειρώσει την ομάδα, αλλά και να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές από το βάρος που δημιουργεί η φτωχή συγκομιδή στο πρωτάθλημα πήρε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Έτσι μετά την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (18:00) η ομάδα θα μεταβεί στον Άλιμο. Ο θρύλος της ΑΕΚ αναμένεται να μιλήσει σε όλους εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και τη δουλειά που γίνεται ελπίζοντας σε θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη την Κυριακή.

Διπλά… βάσανα 

19/9/2012

Διπλά… βάσανα
Διπλή προπόνηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη (19/9) οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, θέλει να τους προετοιμάσει καταλλήλως για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, προκειμένου να πάρουν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτοί που απουσίαζαν ήταν οι Μοχάμεντ Σαρ, Αλέξης Περογαμβράκης και Βάντο.

Ο πρώτος έχει πάρει άδεια, ώστε να μεταβεί στο Βέλγιο και να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και αναμένεται από την Πέμπτη (20/9) στο Ηράκλειο. Τώρα όσον αφορά τον Περογαμβράκη έλειπε και στις δύο προπονήσεις, καθώς βρισκόταν στη μονάδα του Ρεθύμνου όπου και υπηρετεί την πατρίδα, ενώ ο Βάντο ήταν απών λόγω προσωπικών του προβλημάτων.

Στη προπόνηση που έγινε το πρωί ο «Αναστό» έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις με βάρη στο γυμναστήριο, ενώ σε εκείνη που έγινε το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής, άμυνας, ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων. Στην απογευματινή προπόνηση έλειπε ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έκανε θεραπεία.

Παράλληλα, την Τέταρτη (19/9) έγινε γνωστό πως τα εισιτήρια κόντρα στην ΑΕΚ θα τεθούν προς πώληση την Πέμπτη (20/9). Συνολικά θα κυκλοφορήσουν 4.850 εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ (Θύρα 1), 15 ευρώ (Θύρες 4-5) και 20 ευρώ (Θύρα 8) και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ δίπλα στην Θύρα 9 του κεντρικού γηπέδου. 

«Οκ» ο Τζημόπουλος 

19/9/2012

«Οκ» ο Τζημόπουλος
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βέροια (Κυριακή 23/9). Ο Θέμης Τζημόπουλος πήρε μέρος χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, μικροενοχλήσεις ο Αυγενικού.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις θέσεως ενώ στην απογευματινή οι παίκτες του ΠΑΣ ασχολήθηκαν με ασκήσεις δύναμης.

Ο Θέμης Τζημόπουλος έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου. Πρόβλημα προέκυψε με τον Μιχάλη Αυγενικού, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν ακολούθησε την απογευματινή προπόνηση, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η επόμενη προπόνηση πλέον για την ομάδα των Ιωαννίνων, είναι προγραμματισμένη για αύριο (Πέμπτη) στις 17:00 στους «Ζωσιμάδες».

Νωρίτερα (12:30), ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος, θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την Βέροια.

Χωρίς προβλήματα ενόψει Λιβαδειάς 

19/9/2012

Χωρίς προβλήματα ενόψει Λιβαδειάς
Χωρίς απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (19/9) στον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του συλλόγου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το «παρών» σε αυτή, με αποτέλεσμα να έχει την ευχέρεια να χρησιμοποιήσει όποιους θέλει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για τη τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Τώρα όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν αρχικά ασκήσεις τακτικής, ενώ αργότερα συνέχισαν με ποδοβόλεϊ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Κρητικούς χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιξαν το καθιερωμένο διπλό. 

Τίτλοι τέλους στην αναδιάρθρωση! 

19/9/2012

Τίτλοι τέλους στην αναδιάρθρωση! 
Η παραμικρή εξέλιξη δεν υπήρξε την Τετάρτη σε ότι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ, προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Κρίσιμη μέρα η Πέμπτη, οπότε –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα λήξει το θέμα αρνητικά. Σενάριο για κλήρωση στη Football League την Παρασκευή με 18 ομάδες, καθώς ολοένα και πληθαίνουν οι ΠΑΕ που πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση!

Στην επικοινωνία που είχε την Τετάρτη η διοίκηση της Σούπερ Λίγκας με την αντίστοιχη του ΟΠΑΠ, δεν προέκυψε κάποια θεαματική ανατροπή σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ο Οργανισμός προσφέρει χρήματα που επί της ουσίας καλύπτουν μονάχα τις φανέλες των δύο επιπλέον ομάδων. Με λίγα λόγια, ο ΟΠΑΠ δεν προσφέρει ούτε αύξηση στη χορηγία του πρωταθλήματος, ούτε καλύπτει το αντίτιμο του τηλεοπτικού συμβολαίου των δύο επιπλέον ομάδων (καθώς η NOVA δεν δίνει περισσότερα), ούτε δέχεται να υπογράψει σύμβαση μεγαλύτερη του ενός έτους.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως η Σούπερ Λίγκα θα περιμένει και την Πέμπτη μήπως υπάρξει κάποια ανατροπή, που με τα τωρινά δεδομένα πάντως, φαντάζει απίθανη. Εν συνεχεία, ο συνεταιρισμός θα στείλει επιστολή στη Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής με την οποία θα την ενημερώνει πως η αναδιάρθρωση της μεγάλης κατηγορίας για τη σεζόν 2013-2014, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί και κατά συνέπεια δεν θα προβιβαστούν στο τέλος της σεζόν τέσσερις ομάδες από τη Football League.

Η υπόθεση στη συνέχεια θα πάει και πάλι στα χέρια της Β’ Εθνικής, όπου (αν όλα εξελιχθούν όπως τα περιγράφουμε παραπάνω) θα πρέπει να διαχειριστεί εκ νέου την κατάσταση, χωρίς να έχει «περάσει» η βασικότερη των προϋποθέσεων που έχουν θέσει για να γίνουν 21 οι ομάδες, που είναι το περίφημο «4-2» (άνοδος τεσσάρων στην Α’ και υποβιβασμός δύο από την Α’ στην Β’).

Το δίλλημα που θα τεθεί είναι το εξής: Θα προχωρήσουν σε κλήρωση του πρωταθλήματος με 18 ομάδες (δηλαδή χωρίς τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή μέσα), ή θα πάνε σε κλήρωση με 21 ομάδες, χωρίς όμως να έχει υλοποιηθεί ούτε μία (έστω για δείγμα!!) από τις προϋποθέσεις που είχαν αρχικά τεθεί;

Είναι πάντως αναμφισβήτητο γεγονός, ότι το πρώτο σενάριο αποκτά ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές στις τάξεις των ομάδων της Football League, που εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και για τους χειρισμούς της διοίκησης της «μικρής» λίγκας. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, πιέζουν έντονα για κλήρωση την Παρασκευή με 18 ομάδες και ετοιμάζονται να στείλουν και εξώδικα! 

Τα βρήκε με Σαβέφσκι 

19/9/2012

Τα βρήκε με Σαβέφσκι
Σε συμφωνία με τον Τόνι Σαβέφσκι για την καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται ήρθε η διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, που αποχώρησε άκομψα αφού δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και δεν τον είχε ενημερώσει κανείς για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, έδειξε καλή θέληση για διακανονισμό των οφειλομένων από την ΠΑΕ, που ανέρχονται σε περίπου 60.000 ευρώ.

Ο Σκοπιανός πρώην μεγάλος μέσος της «Ένωσης» θα εξοφληθεί σε δόσεις, καθώς εμφανίστηκε διαλλακτικός θέλοντας να μην επιβαρύνει την ήδη πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση στην ομάδα.

Προπόνηση με Χαριστέα 

19/9/2012

Προπόνηση με Χαριστέα
Την ευκαιρία να κάνει προπόνηση με τους παίκτες του Άρη είχε ο Άγγελος Χαριστέας.

Ο έμπειρος φορ δεν μπόρεσε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το διάστημα των μεταγραφών, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη προπόνηση των «κιτρίνων» που έγινε την Τετάρτη (19/9), προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Κατά τα άλλα ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης, είδε τον Νταβίντ Αγκάνθο να παίρνει μέρος στη προπόνηση και να ανεβάζει στροφές ενόψει του παιχνιδιού με τη Κέρκυρα.

Αντιθέτως, ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βασίλη Τριανταγυλλάκου, ο οποίος για άλλη μία μέρα έκανε ατομικό. Εκτός του Τριανταφυλλάκου και ο Γιάννης Γιαννιώτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού ακόμα αισθάνεται μερικές ενοχλήσεις.

«Νοσοκομείο» 

19/9/2012

«Νοσοκομείο» 
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Βέροια κόντρα στον ΠΑΣ την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, όπως φάνηκε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το βασικότερο πρόβλημα έχει να κάνει με τη θέση κάτω από τα δοκάρια, αφού ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας είναι ο Καντιμοίρης. Αυτό, αφού οι Δασκαλάκης και Κοτταρίδης αποχώρησαν από το πρόγραμμα της ημέρας με προβλήματα στο γόνατο, ενώ ο Λόπεζ είναι τιμωρημένος.

Ατομικό ακολούθησαν οι Ζε Βίτορ και Τόμας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο γόνατο και ενοχλήσεις στη μέση αντίστοιχα.
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου