ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...
21/9/2012
 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ευρωπη

ΙΣΠΑΝΙΑ


Δεν ξεχνά την Μπιλμπάο ο Μαρτίνεθ

21/9/2012
Δεν ξεχνά την Μπιλμπάο ο Μαρτίνεθ
Μπορεί στα έξι χρόνια που ήταν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο να μην πανηγύρισε κάποια «κούπα», αλλά ο Χάβι Μαρτίνεθ αγαπήθηκε όσο λίγοι παίκτες από το σύλλογο της Βασκονίας.

Ωστόσο, από το καλοκαίρι και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Αυτό, όμως, δεν κάνει τον 24χρονο να ξεχάσει τις ωραίες αναμνήσεις που έχει με την ομάδα της Ισπανίας.

«Σύντομα θα πάω να αποχαιρετήσω τους πρώην συμπαίκτες μου. Δεν είναι μόνο συμπαίκτες για εμένα, αλλά και καλοί φίλοι. Θέλω να τους ξαναδώ και να τους χαιρετήσω. Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια στο Μπιλμπάο και ένα κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει σε αυτή την ομάδα, αφού έχω μόνο καλές αναμνήσεις από εκεί», ήταν τα λόγια του Μαρτίνεθ.

Παρόλα αυτά ο Βάσκος χαφ δεν είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους παλιούς του συμπαίκτες, στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και για εκείνους της Μπάγερν Μονάχου: «Οι νέοι μου συμπαίκτες είναι εκτός από σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

«Το ισπανικό πρωτάθλημα… πεθαίνει»

21/9/2012
«Το ισπανικό πρωτάθλημα… πεθαίνει»
Η υποχώρηση του ισπανικού πρωταθλήματος στο χρηματιστήριο «αξιών» παγκοσμίως, ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά και εμπορικά δεδομένα, έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια. Εσχάτως όμως έγινε γνωστή και μία σχετική μελέτη από έναν γνωστό οικονομολόγο, τον Χοσέ Μαρία Γκάι, που επισημαίνει το πρόβλημα και τοποθετεί, μία πενταετία πίσω από Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα, την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Χοσέ Μαρία Γκάι, σε πρόσφατη συνέντευξή του, προσδιόρισε το πρόβλημα αναφέροντας ότι για την μη-ανάπτυξη του προϊόντος στην Ισπανία, ευθύνεται κυρίως η κατάσταση των γηπέδων και οι εμπορικές τους χρήσεις. Επιπλέον, αναφέρει ότι με εξαίρεση την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην χώρα έχουν μείνει στα επίπεδα που βρίσκονταν προ πενταετίας σε ότι αφορά την οικονομική τους ανάπτυξη.

«Αν με ρωτάτε, σας απαντάω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα… πεθαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Μαρία Γκάι για να συνεχίσει: «Το ποδόσφαιρο αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την οικονομική κατάσταση των χωρών. Είναι λογικό, λοιπόν, η Γαλλία και η Γερμανία να κάνουν βήματα μπροστά ενώ η Ισπανία όχι».

Ακόμη πονά ο Γκέκας

21/9/2012
Ακόμη πονά ο Γκέκας
Μετά την αναμέτρηση με τη Χέλσινγκμποργκ για το Europa League, ο Φάνης Γκέκας πιθανώς να απουσιάσει και από τον αγώνα της Λεβάντε την Κυριακή απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο Λαρισαίος επιθετικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και δεν κατάφερε ούτε την Παρασκευή να προπονηθεί κανονικά.

Το παρήγορο για τον προπονητή της Λεβάντε, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, είναι πως ανεβάζει ρυθμούς ο Ομπαφέμι Μάρτινς και είναι πιθανό ο Νιγηριανός φορ να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο προσεχές παιχνίδι.

«Κόλλησε» το γήπεδο της Βαλένθια

21/9/2012
«Κόλλησε» το γήπεδο της Βαλένθια
Θα αργήσει περισσότερο να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Βαλένθια. Τα έργα είχαν αρχίσει το 2007, σταμάτησαν λόγω οικονομικών προβλημάτων το 2009, κι ενώ φαινόταν πως είχε βρεθεί λύση για τη χρηματοδότηση, πλέον προέκυψε νέο ζήτημα.

Η τράπεζα «Bankia», που είχε δεσμευτεί να εξασφαλίσει τα κεφάλαια για το έργο παίρνοντας σαν αντάλλαγμα τη χρήση του «Μεστάγια» και κάποιων άλλων χώρων στο νέο γήπεδο και καλύπτοντας ως ανταπόδοση τα χρέη του ισπανικού συλλόγου (περίπου 250 εκατ. ευρώ), αποφάσισε να… κάνει πίσω λόγω οικονομικής κρίσης.

Έτσι τα σχέδια για ολοκλήρωση του έργου το 2014 πήγαν… περίπατο και αναζητούνται νέοι τρόποι χρηματοδότησης του έργου, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση δεδομένων των οικονομικών συνθηκών στη χώρα.

Πάντως ο πρόεδρος των «νυχτερίδων» διαβεβαίωσε πως τα χρέη, που πλέον θα εξακολουθούν να βαραίνουν το σύλλογο, δεν θα υποθηκεύσουν το μέλλον της Βαλένθια. «Η βιωσιμότητα της ομάδας δεν τίθεται σε κίνδυνο», ξεκαθάρισε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως με τη στήριξη των τοπικών αρχών και ιδιωτών τα έργα στο γήπεδο θα αρχίσουν και πάλι σύντομα.

Το νέο γήπεδο της Βαλένθια, που θα φέρει το όνομα «Νέο Μεστάγια» («Nou Mestalla»), θα έχει χωρητικότητα 75.000 θεατών.

Σαχίν: «Είχε πρόταση από Τουρκία ο Κακά»

21/9/2012
Σαχίν: «Είχε πρόταση από Τουρκία ο Κακά»
Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε το καλοκαίρι ένας τουρκικός σύλλογος από τον Κακά, όπως αποκάλυψε ο Νούρι Σαχίν στο «NTVSpor». Πριν από μερικούς μήνες είχαν γίνει προσπάθειες από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος από τον «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όμως τελικά δεν υπήρξε κάποια σοβαρή πρόταση και τελικά παρέμεινε στη διάθεση του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Τούρκος χαφ, ο οποίος ανήκει με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στη Λίβερπουλ, σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα.

«Ξέρω ότι είχε μία πρόταση από τουρκικό σύλλογο. Επίσης, γνωρίζω τι απόφαση πήρε την περασμένη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα για αυτό», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και μίλησε για την μετακόμισή του στο Λίβερπουλ:

«Έφυγα με τη μορφή δανεισμού μετά από τρεις συναντήσεις που είχα με τον Μουρίνιο. Επέλεξα τη Λίβερπουλ επειδή ήθελα να παίξω σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες στη Γερμανία και την Ισπανία και τώρα παίζω για την καλύτερη ομάδα στην Αγγλία».

Καταλήγοντας, ο Σαχίν τόνισε: «Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι φανταστικός παίκτης και αρχηγός. Προσέχει ιδιαίτερα τους νεαρούς παίκτες, ειδικότερα τον Ραχίμ Στέρλινγκ, Μπορώ να μάθω πολλά από εκείνος και είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παίζω μαζί του».

Δεν χωρούν και οι δύο στη Μαδρίτη

21/9/2012
Δεν χωρούν και οι δύο στη Μαδρίτη
Τα… μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Καθόλου καλές δεν είναι οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος, όπως αποκάλυψε ο Αλφρέντο Ντούρο στην ισπανική εκπομπή «Punto Pelota».

Όλα, όμως, θα κριθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο ένας από τους δύο θα φύγει από τη Μαδρίτη. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και το προηγούμενο διάστημα στην ομάδα», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία του παίκτη στον προπονητή και το αντίστροφο», πρόσθεσε. Και, επίσης, τόνισε ότι η συνύπαρξη των δύο ανδρών είναι «ανύπαρκτη». Το πρόβλημα έχει να κάνει με την μεταχείριση που τυγχάνουν ορισμένοι παίκτες στα αποδυτήρια του ισπανικού συλλόγου.

Φαίνεται ότι υπάρχει διάκριση ανάμεσα στους παίκτες που είναι κοντά στον Πορτογάλο τεχνικό και εκείνους που προτιμούν να μένουν αποστασιοποιημένοι, όπως ο Ισπανός αμυντικός. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: το ένα είναι να φύγει ο Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν και το άλλο, αν συνεχίσει ο «Special One», ο διεθνής μπακ να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Ράμος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, ρωσικών και βρετανικών ομάδων. Όσον αφορά τα χρήματα που θέλει η «βασίλισσα» για την πώλησή του, αυτά ανέρχονται στα 50 εκατ. ευρώ.


ΑΓΓΛΙΑ



Χωρίς Ρούνεϊ στο «Anfield»

21/9/2012
Χωρίς Ρούνεϊ στο «Anfield»
Ευσεβής πόθος αποδείχθηκε τελικά η συμμετοχή του Γουέιν Ρούνεϊ στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιβεβαίωσε πως ο Άγγλος άσος ναι μεν βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος. Στον πάγκο ο Ντάρεν Φλέτσερ.

Ο Ρούνεϊ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στα τέλη Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως δεν θα δώσει το «παρών» στο «Anfield».

«Δεν είναι μακριά από το να ξαναπαίξει. Ήταν μία καλή εβδομάδα για εκείνον», αποκάλυψε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να συμπληρώσει πως ο Άγγλος επιθετικός «έχει δουλέψει σκληρά και πρέπει να επανέρθει σταδιακά στις προπονήσεις».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Άσλεϊ Γιανγκ, ο Φέργκιουσον επιβεβαίωσε την απουσία του και από το ματς της Κυριακής, αποκαλύπτοντας πως θα «είναι έτοιμος σε 2-3 εβδομάδες», ενώ για τον Ντάρεν Φλέτσερ τόνισε:

«Δεν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα την Κυριακή, αλλά θα παίξει κόντρα στη Νιούκαστλ. Είναι τέλειο παιχνίδι για τον ίδιο να επανέλθει».

«Να γιατί απέκλεισα τον Μπαλοτέλι»

21/9/2012
«Να γιατί απέκλεισα τον Μπαλοτέλι»
Διαψεύδει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πως οι σχέσεις του με τον Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι αρμονικές και πως του έχει επιβληθεί σιωπηρή τιμωρία. Ο Ιταλός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello sport», εξήγησε πως ο αποκλεισμός του συμπατριώτη του από την αποστολή του αγώνα του Μπερναμπέου οφείλεται σε προπονητικούς και όχι σε προσωπικούς λόγους.

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε έναν απρόσμενο θεατή. Τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος αν και ταξίδεψε στη Μαδρίτη, τελικά δεν κάθισε ούτε στον πάγκο και είδε την αναμέτρηση από τις εξέδρες. Για τους Άγγλους δημοσιογράφους ο αποκλεισμός του «Σούπερ Μάριο» ήταν αναμενόμενος, μετά το νέο καυγά που είχε με τον προπονητή του, με αφορμή την άστατη ζωή που συνεχίζει να κάνει.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως, έχει άλλη άποψη και διαψεύδει τις Αγγλικές εφημερίδες. «Αυτά είναι ψέματα. Όλα είναι αποκύημα της φαντασίας των δημοσιογράφων. Ο Μάριο βρέθηκε εκτός αποστολής γιατί επέλεξα να έχω δύο επιθετικούς στον πάγκο και ο Μπαλοτέλι είναι αυτός που βρίσκεται στη χειρότερη φυσική κατάσταση από όλους. Μην ξεχνάτε πως πριν λίγες μέρες υπεβλήθη σε εγχείρηση στο μάτι και αναγκάστηκε να χάσει αρκετές προπονήσεις», ήταν η εξήγηση που έδωσε ο Μαντσίνι για τον αποκλεισμό του Μπαλοτέλι.

Μπορεί να έχει δίκιο ο Ιταλός προπονητής. Όμως, δεν είναι αλήθεια πως τσακώθηκε με τον παίκτη του κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης; «Και αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Αν ο προπονητής καλεί κοντά του έναν παίκτη για να του δώσει κάποιες οδηγίες, αυτό δεν σημαίνει πως τσακώνεται μαζί του. Αυτό έκανα και εγώ με το Μάριο. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουν να κυκλοφορούν αυτά τα ψέματα», τόνισε ο Μαντσίνι.


 ΙΤΑΛΙΑ



Προθεσμία στην έφεση του Κόντε

21/9/2012
Προθεσμία στην έφεση του Κόντε
Προθεσμία μέχρι τις 2 Οκτωβρίου πήρε ο Αντόνιο Κόντε, προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για την έφεση που θα κάνει, κατά της ποινής αποκλεισμού 10 μηνών από τον πάγκο της Γιουβέντους.

Την Παρασκευή το δικαστήριο στη Ρώμη συνεδρίασε και έδωσε παράταση στον τεχνικό της Γιούβε προκειμένου να εκδικαστεί σε μερικές μέρες και πάλι η υπόθεσή του. Σε πρώτο βαθμό ο Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους έχει αποκλειστεί από κάθε προπονητική του αρμοδιότητα για τους επόμενους δέκα μήνες, ποινή που βρίσκεται ήδη σε ισχύ παγκοσμίως.

Η πλευρά του Κόντε συνεχίζει να συγκεντρώνει στοιχεία, όσον αφορά την έφεση. Κανονικά, αυτή ήταν να κατατεθεί σήμερα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς οι ιταλικές αρχές αποφάσισαν να δώσουν περαιτέρω χρόνο στον Κόντε ώστε να βρει περισσότερα απαλλακτικά στοιχεία. Ωστόσο, η δεύτερη μέρα του Οκτωβρίου είναι η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση της έφεσης, με όλους τους αρμόδιους να ελπίζουν σε μείωση της ποινής.

Θα «σπάσει» η τετράδα;

21/9/2012
Θα «σπάσει» η τετράδα;
Μετά από τρεις αγωνιστικές στη Serie A, τέσσερις είναι οι ομάδες που μοιράζονται την κορυφή, αριθμός που όσο περνά ο καιρός λογικά θα μειώνεται. Κι ενώ Γιουβέντους, Λάτσιο και Σαμπντόρια θα προσπαθήσουν να μείνουν ψηλά αγωνιζόμενες μπροστά στο κοινό τους, η τέταρτη της παρέας, Νάπολι, ταξιδεύει στη Σικελία.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας τρέχει με την κεκτημένη ταχύτητα της περσινής σεζόν, συνεχίζει το αήττητο σερί της και θέλει να το διευρύνει απέναντι στην Κιέβο. Ο Κόντε, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες (πέρα από τη δική του και αυτή του Πέπε) προβληματίζεται για δύο θέσεις, αφού από τη μία Ίσλα και Κάσερες και από την άλλη Μπαρτσάλι και Μπονούτσι διεκδικούν να ξεκινήσουν βασικοί. Η Κιέβο θα προσπαθήσει να πάρει κάτι από αυτό το ματς στηριζόμενη στο πολυπληθές κέντρο της, αφού ο Ντι Κάρλο ετοιμάζει σχήμα 4-3-1-2.

Η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα και θα προσπαθήσει να συνεχίσει αυτό που κάνει από την αρχή της σεζόν: να εντυπωσιάζει δηλαδή. Οι «λατσιάλι» πέρα από το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, προέρχονται από ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ για το Europa League (στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό οι δύο ομάδες) και στο γήπεδο θα φανεί εάν ο Πέτκοβιτς αποφασίσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή όχι.

Δύσκολο αναμένεται να είναι το έργο της Νάπολι, μέσα στην έδρα της Κατάνια. Το καλό για τους φιλοξενούμενους είναι πως ο Ματσάρι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη διάθεσή του.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει εκείνη της Γένοβας όπου η Σαμπντόρια θα προσπαθήσει κόντρα στην Τορίνο να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό ξεκίνημά της, ενώ για εντελώς διαφορετικούς λόγους τα φώτα θα πέσουν και στο «Φρίουλι». Εκεί θα συναντηθούν δύο ομάδες που απογοητεύουν τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι της Ουντινέζε, που έχουν συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό ως τώρα κόντρα στην παραπαίουσα Μίλαν, η οποία μετά τις εντός έδρας γκέλες στην Ιταλία, άρχισε τα δώρα και στην Ευρώπη (έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Άντερλεχτ για το Champions League).

Αναλυτικά η 4η αγωνιστική

Σάββατο, 22/9

Πάρμα-Φιορεντίνα (19:00)
Γιουβέντους-Κιέβο (21:45)

Κυριακή, 23/9

Σαμπντόρια-Τορίνο (14:30)
Αταλάντα-Παλέρμο (16:00)
Μπολόνια-Πεσκάρα
Κάλιαρι-Ρόμα
Κατάνια-Νάπολι
Ίντερ-Σιένα
Ουντινέζε-Μίλαν
Λάτσιο-Τζένοα (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (5η):

Τρίτη, 25/9 (21:45)
Φιορεντίνα-Γιουβέντους

Τετάρτη, 26/9 (21:45)


Πεσκάρα-Παλέρμο (19:30)
Μίλαν-Κάλιαρι
Κατάνια-Αταλάντα
Κιέβο-Ίντερ
Τζένοα-Πάρμα
Νάπολι-Λάτσιο
Ρόμα-Σαμπντόρια
Τορίνο-Ουντινέζε

Πέμπτη, 27/9 (21:45)

Σιένα-Μπολόνια

Νοκ άουτ ο Τότι

21/9/2012
Νοκ άουτ ο Τότι
Δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Φραντσέσκο Τότι και έτσι θα απουσιάσει από το ματς του πρωταθλήματος της Ρόμα κόντρα στην Κάλιαρι. Οι γιατροί της ομάδας θεώρησαν σωστό να μην πιέσουν τον παίκτη, που θα μπορέσει να επανέλθει στα παιχνίδια με τη Σαμπντόρια και τη Γιουβέντους.

Ο Ζντένεκ Ζέμαν το είχε προβλέψει από το πρωί της Παρασκευής, όταν κατά τη διάρκεια του προπονητικού διπλού της Ρόμα χρησιμοποίησε τον Λαμέλα και τον Λόπες μαζί με τον Ντέστρο στην επιθετική γραμμή των βασικών. Η ανάρρωση του Φραντσέσκο Τότι δεν έχει ολοκληρωθεί και ο Βοημός τεχνικός είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις για την αντικατάσταση του φυσικού ηγέτη των «τζαλορόσι» αλλά και του Οσβάλντο, που επίσης είναι τραυματίας.

Ο Τότι ολοκλήρωσε την προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Αμέσως μετά συζήτησε με τους γιατρούς της ομάδας και τον προσωπικό γυμναστή του και όλοι μαζί αποφάσισαν να μην πιέσουν το πόδι του, αλλά να το ξεκουράσουν ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τη Σαμπντόρια, στην εμβόλιμη αγωνιστική του Καμπιονάτο και τη Γιουβέντους το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ζέμαν είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι χωρίς δύο από τους βασικούς επιθετικούς του. Τον Τότι και τον Οσβάλντο.

«Θα αυτοκτονήσω αν υπολογίσω πόσα ξόδεψα»

21/9/2012
«Θα αυτοκτονήσω αν υπολογίσω πόσα ξόδεψα»
Απολαυστικός για μία ακόμα φορά ήταν ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην τον αναγκάσουν να υπολογίσει τα χρήματα που έχει ξοδέψει για τις αποζημιώσεις των προπονητών που έχει απολύσει, ενώ προχώρησε και σε μια δήλωση που αφορά στις αποδοχές προπονητών και ποδοσφαιριστών που θα συζητηθεί.

Πριν λίγες μέρες απέλυσε τον 48ο προπονητή του σε 24 χρόνια που είναι πρόεδρος ομάδας. Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι έχει γίνει «θρύλος» για την ευκολία με την οποία δείχνει την πόρτα της εξόδου στους τεχνικούς που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Για το λόγο αυτό του έχουν προσδώσει το παρατσούκλι του «προπονητοφάγου».

Ο ίδιος, όμως, δεν αποδέχεται το παρατσούκλι αυτό. «Με κατηγορούν πως απολύω με άνεση τους προπονητές. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να αποφασίσω να διώξω κάποιον; Πονάει η καρδιά μου, αφού δένομαι με όλους. Αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, κάτι πρέπει να κάνω. Και αφού δεν μπορώ να απολύσω 30 παίκτες, ούτε τον εαυτό μου, απολύω τον προπονητή», σημείωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Θα πρέπει να του έχει κοστίσει και οικονομικά αυτή η… συνήθεια. «Μην με αναγκάζετε να υπολογίσω πόσα έχω ξοδέψει για τις αποζημιώσεις. Θα βάλω το πιστόλι στον κρόταφο, αν το κάνω. Πάντως, με πρόχειρους υπολογισμούς… ούτε που ξέρω. Είναι πολλά τα λεφτά», αναφέρει γελώντας. Για να συνεχίσει λέγοντας πως «σε 25 χρόνια, πρέπει να είναι περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ.»

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, προχώρησε σε μια σημαντική δήλωση. «Θα έπρεπε να μειωθούν οι αποδοχές των προπονητών και των παικτών. Δεν είναι λογικό ένας προπονητής που απολύω να παίρνει ένα εκατ. ευρώ. Τόσα λεφτά ένας εργάτης δεν θα τα δει σε ολόκληρη τη ζωή του. Σας φαίνεται σωστό, κάποιος να προπονεί για τρία χρόνια και μετά να απολαμβάνει για μια ζωή; Θα έπρεπε να μπει ένα πλαφόν. Ίσως 100 χιλ. ευρώ. Αν και πάλι μιλάμε για τρελά λεφτά, αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει στην κοινωνία σήμερα.»

«Ψευδές πως τσακώθηκε ο Αλέγκρι με τον Ιντζάγκι»

21/9/2012
«Ψευδές πως τσακώθηκε ο Αλέγκρι με τον Ιντζάγκι»
Σε επίσημη διάψευση του φημολογούμενου επεισοδίου ανάμεσα στον Αλέγκρι και τον Ιντζάγκι, προχώρησε η Μίλαν μέσω του ισχυρού άντρα της διοίκησης, Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο Γκαλιάνι επιβεβαιώνει πως οι δύο άντρες συναντήθηκαν, αναφέρει ωστόσο πως είχαν ένα φιλικό διάλογο σε χιουμοριστικό ύφος. Μάλιστα παραπέμπει στους αυτόπτες μάρτυρες της συνάντησης των δύο αντρών, που επιβεβαίωσαν πως δεν συνέβη τίποτε το μεμπτό ανάμεσα τους.

Το βράδυ της Πέμπτης κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κόντεψε να «έρθει στα χέρια» με τον Φιλίπο Ιντζάγκι, μετά από έντονο διάλογο που είχαν. Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Μίλαν όπου προπονούνται τα τμήματα υποδομών και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Το περιστατικό καταγράφτηκε από τα κινητά των γονέων που βρίσκονταν παρόντες.

Αργότερα μέσα στην ημέρα, όμως, ήρθε η επίσημη διάψευση, δια στόματος Αντριάνο Γκαλιάνι. «Μίλησα και με τους δύο και με διαβεβαίωσαν πως όσα κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης είναι ψευδή. Μάλιστα μπόρεσα να διασταυρώσω τους ισχυρισμούς τους, με μηνύματα που είδα στο Twitter, σύμφωνα με τα οποία δεν συνέβη κάτι ανάμεσα στους δύο προπονητές της Μίλαν. Αυτοί που έγραψαν τα μηνύματα είναι γονείς παιδιών που προπονούνται με τον Ιντζάγκι και ήταν μάρτυρες στη συνάντηση του με τον Αλέγκρι. Δεν έχουν λόγο να λένε ψέματα», τόνισε ο Γκαλιάνι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «milanday.it» ο διάλογος των δύο αντρών είναι ο εξής:
Αλέγκρι (χαμογελώντας): «Γεια σου Πίπο. Για πες μου, είναι αλήθεια πως θέλεις να μου φας τη θέση;»
Ιντζάγκι (αμήχανος αλλά χαμογελαστός): «Θα το προσπαθήσω. Τουλάχιστον έτσι θα εκδικηθώ για τις φορές που με άφησες να κάθομαι στον πάγκο.»
Αλέγκρι (γελώντας δυνατά): «Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα.»

Τη στιχομυθία αυτή αυτό επιβεβαιώνει και μια αυτόπτης μάρτυρας, που τονίζει πως ο διάλογος ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν σύντομος, σε κόσμιο επίπεδο και με τους πρωταγωνιστές να γελούν. «Ήμουν καθισμένη ελάχιστα μέτρα από τους δύο άντρες. Δεν ήμουν μόνη μου, ήμαστε έξι φίλες και καμία δεν κατάλαβε να υπάρχει πρόβλημα ανάμεσά τους. Ο διάλογος ήταν ήρεμος και σύντομος. Αναρωτιέμαι γιατί δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό από τον τύπο.»

Όλα δείχνουν πως το περιστατικό θεωρείται λήξαν, τόσο από τους προπονητές, όσο και από τη διοίκηση.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Αμφίβολος με Μπάγερν ο Χούντελααρ

21/9/2012
Αμφίβολος με Μπάγερν ο Χούντελααρ
Για τη συμμετοχή του Κλας-Γιαν Χούντελααρ στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Μπάγερν αγωνιούν στη Σάλκε. Ο Ολλανδός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα κρύωμα και είναι αμφίβολο αν θα κριθεί ετοιμοπόλεμος. Ανησυχία υπάρχει και για την παρουσία του Ζερμέιν Τζόουνς, που αποχώρησε από το ματς με τον Ολυμπιακό με πρόβλημα στον αστράγαλο.

«Οριακά θα δούμε αν προλαβαίνουν να παίξουν», δήλωσε ο προπονητής της Σάλκε, Χουμπ Στέβενς, που δεν υπολογίζει σίγουρα στον τραυματία γκολκίπερ Τίμο Χίλντεμπραντ.

Έξω κέρδισαν. Μέσα έχει ντέρμπι…

21/9/2012
Έξω κέρδισαν. Μέσα έχει ντέρμπι…
Μετά τις σημαντικές τους νίκες στην πρεμιέρα του Champions League, Σάλκε και Μπάγερν μονομαχούν για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga. Οι «βασιλικοί μπλε», μετά τη νίκη τους απέναντι στον Ολυμπιακό (1-2) θέλουν τη νίκη που πιθανώς-εφόσον στραβοπατήσει η Άιντραχτ στη Νυρεμβέργη-θα τους φέρει στην κορυφή, ενώ οι Βαυαροί θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στον απόηχο του 2-1 επί της Βαλένθια.

Ο Χουμπ Στέβενς δεν υπολογίζει στον Χίλντεμπραντ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζόουνς που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Χούντελααρ ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ Γκόμεζ, Κοντέντο και Αλάμπα παραμένουν εκτός πλάνων του Γιουπ Χάινκες, η ομάδα του οποίου μετρά τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στη «Φέλτινς Αρένα» για το πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στο Αμβούργο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που μοιράζεται τον πάτο της βαθμολογίας με τη Χόφενχαϊμ χωρίς βαθμό. Μοναδικός απών από τους νταμπλούχους θα είναι ο Ογουομογέλα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες, από τον τιμωρημένο Γίρατσεκ μέχρι τους τραυματίες Αόγκο, Σάρνερ, Κάτσαρ και Ρινκόν.

Ενδιαφέροντα ματς υπάρχουν και την Κυριακή, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες: Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη και Χόφενχαϊμ-Ανόβερο.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής

Παρασκευή 21/9

Νυρεμβέργη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 21:30

Σάββατο 22/9 (16:30)

Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου
Βόλφσμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ
Μάιντς-Άουγκσμπουργκ
Αμβούργο-Ντόρτμουντ
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Φράιμπουργκ

Κυριακή 23/9

Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 18:30
Χόφενχαϊμ-Ανόβερο 18:30

Η επόμενη αγωνιστική

Τρίτη 25/9

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 21:00
Σάλκε-Μάιντς 21:00
Γκρόιτερ Φιρτ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 21:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 21:00

Τετάρτη 25/9

Γκλάντμπαχ-Αμβούργο
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ
Ανόβερο-Νυρεμβέργη
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν

ΓΑΛΛΙΑ

«Ναι, θέλαμε τον Βενγκέρ»

21/9/2012
«Ναι, θέλαμε τον Βενγκέρ»
Προσπάθεια να προσλάβει τον Αρσέν Βενγκέρ είχε καταβάλει τον περασμένο Δεκέμβριο η Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε ο Νασέρ Αλ Κελάφι στην βρετανική εφημερίδα «Guardian». «Δεν ήθελε να φύγει από την Άρσεναλ. Είναι πολύ πιστός σε εκείνη», τόνισε ο εκ των ιδιοκτητών της γαλλικής ομάδας. Επίσης, επιβεβαίωσε τις καλοκαιρινές φήμες που ήθελαν τους πρωτευουσιάνους να ενδιαφέρονται για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον Κάρλος Τέβες.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Νασέρ Αλ Κελάφι στην εφημερίδα «Guardian»

«Είχε δουλέψει για εμάς τέσσερα ή πέντε χρόνια. Είναι φανταστικός άνθρωπος και ένας σπουδαίος προπονητής», ανέφερε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Αλσατό τεχνικό.

Όσον αφορά τη λύση του συμβολαίου του Αντουάν Κομπουαρέ, τόνισε: «Συμφωνήσαμε σε φιλικό πλαίσιο μαζί του. Ήταν ευχαριστημένος με αυτό, ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτό. Δεν τον απολύσαμε. Είμαστε κύριοι».

Για τις προσπάθειες που έκανε για την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας της Παρί από τον Βενγκέρ, σχολίασε: «Δεν ήθελε να φύγει από την Άρσεναλ. Είναι πολύ πιστός σε εκείνη. Είμαστε, όμως, τυχεροί που έχουμε τον Κάρλο (Αντσελότι). Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος…».

Για τις φήμες που είχαν ακουστεί για μεταγραφικούς στόχους (Μπέκαμ και Τέβες) των Πρωτευουσιάνων: «Όλα μοιάζουν με τις επιχειρήσεις. Ξεχάστε το χθες, το θέμα είναι να πάρεις το αποτέλεσμα. Συναντήθηκα με τον Μπέκαμ στο Λος Άντζελες, όπου πήγα προσωπικά για εκείνον. Ήμασταν ειλικρινείς μαζί του και δεν απείχαμε από μία συμφωνία. Ήθελε να έρθει, θέλαμε να έρθει… Ωστόσο, υπήρχε το θέμα της οικογένειάς του. Μίλησα μαζί του, πίστευε στο πλάνο μας και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Δεν αφορά τα χρήματα. Ακόμη και ο Τέβες ήθελε να έρθει εδώ. Δεν συμφωνήσαμε με τα χρήματα που ήθελε και αυτό είναι πολύ απλό. Εμείς απλά δεν πληρώνουμε παραπάνω από το λογικό».

Στοπ στα εντός έδρας… δώρα

21/9/2012
Στοπ στα εντός έδρας… δώρα
Αφού πήρε τη… γεύση από το Champions League, η Μονπελιέ ψάχνει την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη, υποδεχόμενη στο «Λα Μοσόν» τη Σεντ Ετιέν, στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Μεγάλο ματς στο «Γκραντ Σταντ» με τη Λιλ να φιλοξενεί τη Λιόν, ενώ η πρωτοπόρος Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Εβιάν, στο «Βελοντρόμ».

Την τρίτη σερί της νίκη θα επιδιώξει η Παρί Σεν Ζερμέν, στην έδρα της νεοφώτιστης Μπαστιά, με την Μπορντό να θέλει το «τρίποντο» ύστερα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και θα το αναζητήσει κόντρα στην Αζαξιό.

Πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν έχει κάνει η Ρεμς, η οποία αντιμετωπίζει τη μέτρια –μέχρι στιγμής- Νανσί, ενώ από την αγωνιστική αυτή ξεχωρίζει και το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στη Σοσό και την Τρουά.


Αναλυτικά η 6η αγωνιστική

Παρασκευή, 21/9

Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν (21:45)

Σάββατο, 22/9

Μπαστιά-Παρί Σεν Ζερμέν (18:00)
Λοριάν-Νις (21:00)
Ρεμς-Νανσί
Σοσό-Τρουά
Μπρεστ-Βαλενσιέν
Τουλούζ-Ρεν

Κυριακή, 23/9

Μπορντό-Αζαξιό (15:00)
Μαρσέιγ-Εβιάν (18:00)
Λιλ-Λιόν (22:00)

Η επόμενη (7η) αγωνιστική

Παρασκευή, 28/9

Ρεν-Λιλ (21:45)

Σάββατο, 29/9

Παρί Σεν Ζερμέν-Σοσό (18:30)
Αζαξιό-Μπρεστ (20:00)
Τρουά-Τουλούζ
Εβιάν-Λοριάν
Νανσί-Μονπελιέ
Νις-Μπαστιά

Κυριακή, 30/9

Βαλενσιέν-Μαρσέιγ (15:00)
Σεντ Ετιέν-Ρεμς (18:00)
Λιόν-Μπορντό (22:00)

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου

22/9/2012

Τα μεγάλα ντέρμπι στην Αγγλία, Λίβερπουλ - ManUtd και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη. Υπάρχουν όμως και τα Σάλκε - Μπάγερν, Ουντινέζε - Μίλαν, Λιλ - Λιόν και Αϊντχόφεν - Φέγενοορντ. .
Η Αγγλία θα συγκεντρώσει τα βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη, για την ακρίβεια την Κυριακή με δύο μεγάλα ματς.
Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 15:30 και Μάντσεστερ Σίτι την Άρσεναλ στις 18:00.
Στην Γερμανία το Σάββατο η Μπάγερν παίζει με την Σάλκε στο Γκέλζενκιρχεν και στην Ιταλία η Μίλαν με την Ουντινέζε στο "Φρίουλι".
Στην Γαλλία η Λιλ υποδέχεται την Λιόν, στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν την Φέγενοορντ, στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε την Τράμπζονσπορ, στο Βέλγιο η Μπριζ την Σερκλ Μπριζ και στην Κύπρο ο Απόλλωνας την ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα..

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 5η αγωνιστική


Σάββατο

Σουόνσι - Έβερτον (14:45)

Τσέλσι - Στόουκ (17:00)

Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα

Γουέστ Μπρομ - Ρέντινγκ

Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ

Γουίγκαν - Φούλαμ

Κυριακή

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)

Νιούκαστλ - Νόριτς (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ (18:00)

Τότεναμ - ΚΠΡ


Serie A - 4η αγωνιστική


Σάββατο

Πάρμα - Φιορεντίνα (19:00)

Γιουβέντους - Κιέβο (21:45)

Κυριακή

Σαμπντόρια - Τορίνο (13:30)

Αταλάντα - Παλέρμο (16:00)

Μπολόνια - Πεσκάρα

Κάλιαρι - Ρόμα

Κατάνια - Νάπολι

Ίντερ - Σιένα

Ουντινέζε - Μίλαν

Λάτσιο - Τζένοα (21:45)


Primera Division - 4η αγωνιστική


Σάββατο

Σαραγόσα - Οσασούνα (17:00)

Θέλτα - Χετάφε (19:00)

Μπέτις - Εσπανιόλ (21:00)

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα (23:00)

Κυριακή

Μαγιόρκα - Βαλένθια (13:00)

Λεβάντε - Σοθιεδάδ (17:00)

Ατλέτικο - Βαγιαδολίδ (19:00)

Μπιλμπάο - Μάλαγα (20:50)

Ράγιο Βαγεκάνο - Ρεάλ (22:30)

Δευτέρα

Ντεπορτίβο - Σεβίλλη (22:30)


Bundesliga - 4η αγωνιστική


Παρασκευή

Νυρεμβέργη - Φρανκφούρτη 1-2 (76' Πόλτερ / 25' Χόφερ, 60' Ινούι)

Σάββατο

Αμβούργο - Ντόρτμουντ (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Γκρόιτερ Φιρτ

Μάιντς - Άουγκσμπουργκ

Σάλκε - Μπάγερν

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Φράιμπουργκ

Κυριακή

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ (16:30)

Βέρντερ - Στουτγκάρδη (18:30)

Χόφενχαϊμ - Ανόβερο


Ligue 1 - 6η αγωνιστική


Παρασκευή

Μονπελιέ - Σεντ-Ετιέν 1-1 (70' Σουλεϊμάν Καμαρά / 45'+2 Ομπαμεγιάνγκ)

Σάββατο

Μπαστιά - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)

Λοριάν - Νις (21:00)

Σοσό - Τρουά

Μπρεστ - Βαλανσιέν

Ρεμς - Νανσί

Τουλούζ - Ρεν

Κυριακή

Μπορντό - Αζαξιό (15:00)

Μαρσέιγ - Εβιάν (18:00)

Λιλ - Λιόν (22:00)


Primeira Liga - 4η αγωνιστική


Παρασκευή

Μορεϊρένσε - Γκιμαράες 0-1 (59' Άντι)

Σάββατο

Πόρτο - Μπέιρα-Μαρ (22:30)

Κυριακή

Σετούμπαλ - Ολιανένσε (18:00)

Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα

Μπράγκα - Ρίο Άβε (20:00)

Ακαντέμικα - Μπενφίκα (22:15)

Δευτέρα

Εστορίλ - Μαρίτιμο (21:00)

Σπόρτινγκ - Ζιλ Βισέντε (22:15)


Eredivisie - 6η αγωνιστική


Παρασκευή

Ρόντα - Ουτρέχτη 0-1 (34' Μπούλθουις)

Σάββατο

Τσβόλε - Χρόνινχεν (19:45)

Βάαλβαϊκ - Φένλο (20:45)

Φιτέσε - Χεράκλες

Νάιμεχεν - Βίλεμ (21:45)

Κυριακή

Ντεν Χάαχ - Άγιαξ (13:30)

Τβέντε - Χέρενφεν (15:30)

Μπρέντα - Άλκμααρ

Αϊντχόφεν - Φέγενοορντ (17:30)


SüperLig - 5η αγωνιστική


Παρασκευή

Καράμπιουκσπορ - Αντάλιασπορ 1-0 (92΄Αχμέτ Εζέκ)

Σάββατο

Κάισερισπορ - Εσκίσεχιρσπορ (17:00)

Ιστανμπούλ - Όρντουσπορ

Γκαζιάντεπσπορ - Μπεσικτάς (20:00)

Μερσίν - Γκεντσλέρμπιρλιγί

Κυριακή

Σίβασπορ - Κασίμπασα (17:00)

Αλάζιγκσπορ - Μπούρσασπορ

Γαλατάσαράι - Μπλεντίγεσπορ (20:00)

Δευτέρα

Φενέρμπαχτσε - Τράμπζονσπορ (20:00)


Jupiler League - 8η αγωνιστική


Παρασκευή

Σταντάρ Λιέγης - Γάνδη 1-2 (25' Μπούιενς / 42' αυτ. Βαν Ντάμε, 59' Θέσαρ Άρθο)

Σάββατο

Ζούλτε-Βάρεχεμ - Άντερλεχτ (19:00)

Μπίρσχοτ - Κόρτραϊκ (21:00)

Λόκερεν - Λόιβεν

Μέχελεν - Μονς

Βάασλαντ-Μπέβερεν - Λιρς

Κυριακή

Μπριζ - Σερκλ Μπριζ (15:30)

Σαρλερουά - Γκενκ (21:30)


Scottish Premier League - 7η αγωνιστική


Σάββατο

Σέλτικ - Νταντί (17:00)

Νταντί Γιουνάιτεντ - Χαρτς

Χιμπέρνιαν - Ινβερνές

Κιλμάρνοκ - Σεντ Μίρεν

Ρος Κάουντι - Σεντ Τζόνστοουν

Κυριακή

Αμπερντίν - Μάδεργουελ


Κύπρος - 3η αγωνιστική


Σάββατο

Ομόνοια - ΑΕΚ (19:00)

ΕΝΠ - ΑΕΠ

Δόξα - Ανόρθωση (20:00)

Αλκή - ΑΠΟΕΛ

Κυριακή

Ολυμπιακός - Εθνικός (19:00)

Νέα Σαλαμίνα - Αγία Νάπα

Δευτέρα

Απόλλων - ΑΕΛ (19:00)


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου