ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

"Ενότητα μέσω πίστης" (videos)

"Ενότητα μέσω πίστης"(videos)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε το βροντερό παρών στην αναμέτρηση του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στην Σάλκε και στήριξε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δείτε βίντεο με το καταπληκτικό κορεό.
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στο Champions League, καθώς στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης ηττήθηκε με σκορ 2-1 στο Φάληρο από την Σάλκε.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν αν δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και για ακόμη μια φορά στήριξε με δυνατή φωνή την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγούδησαν συνθήματα, αποδοκίμαζαν τους αντίπαλους κάθε φορά που είχαν την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούσαν να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας τους σε κάθε στιγμή της αναμέτρησης.

Ως συνήθως στα δύο πέταλα των οργανωμένων υπήρχαν κορεό που για ακόμη μια φορά ήταν άψογα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε νόημα. "Strength Through Unity" (δύναμη μέσω ενότητας) με μια σχηματισμένη γροθιά ήταν το σύνθημα του κορεό στο πέταλο της Θύρας 7 και στο απέναντι πέταλο αντίστοιχα ήταν σχηματισμένα δύο χέρια που κρατάνε το ένα το άλλο με το σύνθημα "Unity Through Faith" (ενότητα μέσω πίστης).


Κορεό των φιλάθλων του Ολυμπιακού με τη Σάλκε... από redplanetgr
Η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού κόντρα... από redplanetgr
"Θρύλε, Θρύλε, σ' αγαπώ", από τους φιλάθλους του... από redplanetgr
Στο... πόδι το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της... από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου