ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Τα αποτελεσματα της πρωτης φασης των ομιλων (video)

Τα αποτελεσματα της πρωτης φασης των ομιλων (video)
19/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB  RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

 
Με γκολ στο 80' η Γιουβέντους απέσπασε την ισοπαλία με 2-2 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην επιστροφή της στους ομίλους μετά από 33 μήνες .
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στον 8ο όμιλο αφού επικράτησε με 1-0 της Γαλατάσαραϊ δίχως όμως να πείσει με την απόδοσή της.
 Η Μπαρτσελόνα είδε στο 59' της αναμέτρησης με την Σπαρτάκ Μόσχας στο «Καμπ Νου» να ξαναζωντανεύει ο εφιάλτης των Ρώσων! Τον Οκτώβριο του 2009 είχε χάσει με 2-1 από την Ρουμπίν Καζάν στην έδρα της. Αυτή ήταν και η τελευταία ήττα των Καταλανών στο γήπεδο τους για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η άμυνα της Λιλ ήταν «ΜΠΑΤΕ σκύλοι αλέστε» με την ομάδα του Μπορίσοφ να κάνει το μεγάλο «μπαμ» της πρεμιέρας του Champions League επικρατώντας με 3-1 της γαλλικής ομάδας.


ΓΚΡΟΥΠ 5

2-0 Σαχτάρ Ντόνετσκ - Νόρτζελαντ


2-2 Τσέλσι - Γιουβέντους



ΓΚΡΟΥΠ 6


1-3 Λιλ - ΜΠΑΤΕ


2-1 Μπάγερν - Βαλένθια




ΓΚΡΟΥΠ 7


3-2 Μπαρτσελόνα - Σπαρτάκ Μόσχας

0-0

Σέλτικ - Μπενφίκα



ΓΚΡΟΥΠ 8


 1-0 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαραϊ




Μπράγκα - Κλουζ 0-2




ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου