ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Νέα από την Ευρώπη

Νέα από την Ευρώπη

10/10/2012

Νοκ-άουτ για το Βέλγιο οι Λουκακού και Φελαϊνί, κλήθηκε στην αποστολή της Σκωτίας ο Κρις Κόμονς, αισιοδοξία για Κριστιάνο Ρονάντο & Πέπε στην Πορτογαλία. Δείτε τα νέα ημέρας στην Ευρώπη για τα προκριματικά του Μουντιάλ
Σας παρουσιάζουμε τα νέα της ημέρας από τις ευρωπαϊκές ομάδες εν όψει των αγώνων της Παρασκευής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014...

Στο Βέλγιο μετά τον Ρομελού Λουκακού τέθηκε νοκ-άουτ και ο Μαρουάν Φελαϊνί για το σπουδαίο ματς με την Σερβία.
Στην σημερινή προπόνηση μάλιστα δεν πήραν μέρος και οι Αλέξ Βιτσέλ και Βενσάν Κομπανί, αλλά ο τεχνικός τους, Μαρκ Βίλμοτς, είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουν.

Ο μέσος της Σέλτικ, Κρις Κόμονς, κλήθηκε στην εθνική Σκωτίας μετά τους τραυματισμούς των Ρόμπερτ Σνόντγκρας (Νόριτς) και Τζόρνταν Ρόουντς (Μπλάκμπερν).

Προβλήματα στην Σουηδία εν όψει του αγώνα με τα Νησιά Φαρόε, καθώς νοκ-άουτ τέθηκαν ο τερματοφύλακας τη Κοπεγχάγης, Γιόχαν Βίλαντ και το αμυντικός της Μπολόνια, Μίκαελ Άντονσον. Τους αντικατέστησαν οι Γιόχαν Νταλίν της Μάλμε (photo) και ο Μίκαελ Άλμεμπακ της Μπριζ.

Οι Μάριους Στανκεβίτσιους (photo) και Μιντάουγκας Πάνκα θα ενισχύσουν την Λιθουανία κόντρα στο Λίχτενσταϊν, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που δεν είχαν επιτρέψει να παίξουν κόντρα σε Σλοβακία και Ελλάδα. Τραυματίας είναι τερματοφύλακας της Ρουμπίν, Γκιέντριους Αρλάουσκις και τιμωρημένος ο Γκεντιμίνας Βίτσιους.

Ο νέος αρχηγός της Ουαλίας, Άσλεϊ Γουίλιαμς (Σουόνσι)...

Ρικάρντο Μοντολίβο (Μίλαν) και Ντομένικο Κρίσιτο (Ζενίτ) στην προπόνηση της Ιταλίας...

Στην Πορτογαλία οι Πέπε, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζοάο Περέιρα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ο Μιγκέλ Βελόζο δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι θα παίξουν την Παρασκευή στο σπουδαίο ματς με την Ρωσία στο "Λουζνίκι".



www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου