ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

7/11/2012
5/11/2012

Απών με ΠΑΣ ο Κορδέρο 

6/11/2012

Απών με ΠΑΣ ο Κορδέρο
Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει τη Δευτέρα 3/12 στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, θα εκτίσει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο την ποινή μίας αγωνιστικής.

Ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Έβαλντ Λίνεν επέλεξε να τον… χάσει στο ματς με τους Ηπειρώτες κι όχι σε ένα από τα τρία που προηγούνται, απέναντι σε Ολυμπιακό (εντός), Βέροια (εκτός) ή Λεβαδειακό (εντός).

«Βλέπει» Αρσένιο ο ΠΑΟΚ 

6/11/2012

«Βλέπει» Αρσένιο ο ΠΑΟΚ
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Αρσένιο, σύμφωνα με την «A Bola». Ο 23χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός ανήκει στην Μπελενένσες, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας. Μάλιστα τον παίκτη φέρεται να παρακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Πεναφιέλ.

Ο Αρσένιο Μάρτινς Λαφουέντε Νούνες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έκανε τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής στην Πόρτο, ενώ έχει περάσει και από τη Μαρίτιμο στη μεγάλη κατηγορία και πέρυσι έπαιζε στη Ριμπεϊράο της τρίτης κατηγορίας. Φέτος έχει οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, καθώς επίσης και τρεις εμφανίσεις στο Κύπελλο.

Πρόβλημα με Γεωργιάδη
Ενοχλήσεις στον αστράγαλο είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά να είναι αμφίβολη. Σίγουρα απών θα είναι ο τιμωρημένος Λάζαρ, όπως και οι τραυματίες Λόρενς και Ρομπέρ, ενώ ο Γκαρσία έκανε συντηρητικό πρόγραμμα.

Προς παραμονή ο Βρύζας
Ο Ζήσης Βρύζας αναμένεται να παραμείνει στην προεδρία του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς σε αυτή την απόφαση καταλήγει ο Ιβάν Σαββίδης. Στο νέο σχήμα θέση θα έχει η Μαρία Γκοντζάρεβα, ενώ θα διατηρήσει τη θέση του ο Σπύρος Μηλιωρίδης, όχι όμως οι Βασίλης Τριλυράκης, Γιώργος Σαχπατζίδης και Άντον Κοντάρεφ.

Κάποιος τον μάτιασε… 

6/11/2012

Κάποιος τον μάτιασε…
Οι καλές εμφανίσεις και τα συνεχή θετικά αποτελέσματα του Άρη φαίνεται πως προκάλεσαν το… μάτι των ανταγωνιστών του. Δεν εξηγείται αλλιώς το πλήθος προβλημάτων που υπάρχουν για τα προσεχή παιχνίδια για τον Νίκο Πασσιαλή.

Το μεγαλύτερο έχει… ονοματεπώνυμο: Ρούμπεν Πουλίδο. Ο πολύπειρος Ισπανός αμυντικός έχει υποστεί βαριά θλάση στη φάση που αντικαταστάθηκε και υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να λείψει ακόμη και για έναν μήνα. Θλάση αλλά ελαφρότερη στη γάμπα έχει υποστεί ο Μανώλης Παπαστεριανός και άρχισε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το ματς με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο θα χάσουν οι Κασναφέρης (αποβλήθηκε με τη Βέροια), Αγκάνθο (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και πήρε άδεια για να πάει στην Ισπανία και να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις) και Κοέλιο (συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες κι αποφασίστηκε να εκτίσει στο ματς αυτό, καθώς θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία μιας και από μέρα σε μέρα γεννάει η γυναίκα του). Τη δική του ποινή από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε θα εκτίσει ο Γιάννης Γιαννιώτας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό για τη 12η αγωνιστική.

Και τώρα τα κεφάλια μέσα 

6/11/2012

Και τώρα τα κεφάλια μέσα 
Mε μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία οι Γιαννιώτες θα αγωνιστούν κόντρα στην Ξάνθη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντάσιος και Πατσατζόγλου. Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Αυγενικού.

Σε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τακτικής δούλεψαν οι παίκτες του ΠΑΣ στην πρωινή προπόνηση της ομάδας. Ο Γιώργος Ντάσιος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, συνεχίζοντας το ατομικό πρόγραμμα.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε ο Μιχάλης Αυγενικού με σκοπό να εκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Γκρέκο: «Μπορεί να πιάσει στη Ρόμα ο Τοροσίδης» 

6/11/2012

Γκρέκο: «Μπορεί να πιάσει στη Ρόμα ο Τοροσίδης»
Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα ο Λεάντρο Γκρέκο. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, ενώ αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να κάνει ο Βασίλης Τοροσίδης το αντίθετο δρομολόγιο και να αγωνιστεί με τη Ρόμα, πρόσθεσε πως ο διεθνής μπακ θα μπορούσε να πιάσει στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεάντρο Γκρέκο στο «TuttoMercatoWeb»:

Για την απόφασή του να παίξει στον Ολυμπιακό:

«Είναι μια προσωπική επιλογή. Ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, ενώ είναι και μια γνωστή στην Ευρώπη ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος. Στη Ρόμα ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Επιθυμία δική μου ήταν να βρεθώ σε μια ομάδα που θα είχα την ευκαιρία να αγωνίζομαι, που θα με πίστευαν πραγματικά και θα μου το έδειχναν. Στη Ρόμα αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί και γι’ αυτό επέλεξα να πάω κάπου αλλού».

Για το γεγονός ότι η ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κατώτερη εκείνης του ιταλικού, τόνισε:

«Σίγουρα είναι λιγότερο δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα, αφού η ποιότητα είναι χαμηλότερη σε σχέση με την Ιταλία. Αυτό πέρα από κάθε αμφιβολία. Όμως ο Ολυμπιακός είναι δομημένος στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων. Οι φίλοι του επίσης είναι άρρωστοι με το ποδόσφαιρο και ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό».
Για το να του λείπει η πατρίδα του, απάντησε:

«Νοιώθω νοσταλγία για την Ιταλία και τους φίλους μου, όχι για το ποδόσφαιρο. Από αυτήν την άποψη είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Γκρέκο ρωτήθηκε και τον Βασίλη Τοροσίδη, τον οποίο κατά καιρούς έχουν φλερτάρει αρκετοί ιταλικοί σύλλογοι:


«Πρόκειται για έναν παίκτη με πολύ καλή πορεία και ποιότητα. Θα μπορούσε να τα πάει καλά στην Ιταλία. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν συζητήσαμε και νομίζω πως είχε την ευκαιρία να κάνει μεταγραφή. Προφανώς εγώ θα τον συμβούλευα να αποδεχτεί ενδεχόμενη πρόταση της Ρόμα. Στη Ρώμη είναι φανταστικά. Εγώ πέρασα μερικά πολύ όμορφα χρόνια».

Παναγόπουλος «Τον Γενάρη στη Λεωφόρο» 

6/11/2012

Παναγόπουλος «Τον Γενάρη στη Λεωφόρο» 
Λίγο μετά τις δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή στο www.sport-fm.gr, ήρθε ο Χρήστος Παναγόπουλος να επιβεβαιώσει το διαζύγιο ανάμεσα με Παναθηναϊκό και Κατσουράνη. «Έχει τελειώσει οριστικά», είπε ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ενώ επανέλαβε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως από τον Ιανουάριο το τριφύλλι θα αγωνίζεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

«Ο παίκτης έχει τελειώσει οριστικά από τον ΠΑΟ. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», τόνισε ο Χρήστος Παναγόπουλος και συνέχισε αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Υπάρχουν κάποια μικρά εμπόδια αλλά ευελπιστούμε ότι θα τα ξεπεράσουμε και πως από τον Ιανουάριο θα παίζουμε στη Λεωφόρο», τόνισε ενώ απαντώντας στα χρήματα που θα χρειαστούν για τις διορθώσεις στο γήπεδο είπε: «Θα κοστίσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Επτά ΠΑΕ στο… σκαμνί! 

6/11/2012

Επτά ΠΑΕ στο… σκαμνί!
Σχεδόν… μισή Σούπερ Λίγκα έπεσε στα «δίχτυα» της Πειθαρχικής Επιτροπής της διοργανώτριας αρχής, καθώς συνολικά επτά ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία για τις συμπεριφορές των οπαδών τους στα παιχνίδια της ένατης αγωνιστικής.

Πρόκειται για τους Ατρόμητο, Βέροια, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, ενώ στο… σκαμνί θα καθίσει και ο πρόεδρος της «βασίλισσας του βορρά», Γιώργος Αρβανιτίδης.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία ( για τη Δευτέρα 12/11/2012 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 9η αγωνιστική.Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ Πανθρακικός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Βέροια, κ. Γ.Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Γ. Αρβανιτίδη στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Βέροια

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΟΦΗ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός:«Βάσει των αναφερομένων στην από 6/11/2012 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ, η οποία σας συγκοινοποιείται, καλείσθε ενώπιον μας την Δευτέρα, 12-11-2012 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Τέλος κι επίσημα ο Κατσουράνης 

6/11/2012

Τέλος κι επίσημα ο Κατσουράνης
Η χρυσή τομή βρέθηκε, η διοίκηση του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον Κατσουράνη για το ποσό που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής και η λύση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή με το «τριφύλλι» ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα λάβει ο πρώην μέσος των «πράσινων» από την ομάδα του δεν έγιναν γνωστές, όμως από το πρωί, φάνηκε πως η σημερινή μέρα θα ήταν η τελική στις διαπραγματεύσεις.

Αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε πως είναι κοντά στη λύση της συνεργασίας του στο sport-fm.gr, κατόπιν, το ίδιο έκανε και με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Παναγόπουλος και εν τέλει, η ΠΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διαφωνία για Φερέιρα

Από εκεί και πέρα, στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρχαν και έντονες διαφωνίες, φυσικά με το θέμα του Φερέιρα το οποίο συνεχίζει να διχάζει. Η διοίκηση στηρίζει τον Πορτογάλο, όμως με μπροστάρη τον Αντωνιάδη και αρκετά από τα μέλη να συμφωνούν, υπήρξαν αιχμές για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο «ψηλός», είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει».

Με το βλέμμα στον Ατρόμητο 

6/11/2012

Με το βλέμμα στον Ατρόμητο 
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Ατρόμητο, ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν κανονικά, με τα προβλήματα των Καμπάνταη και Μενδρινού, να κρίνουν αμφίβολη την συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Περιστερίου. Την υποστήριξη του κόσμου της εξασφάλισε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι Λεωνίδας Καμπάνταης και Κώστας Μενδρινός, ακλούθησαν ατομικό πρόγραμμα και με τα τωρινά δεδομένα, δεν φαίνεται πως θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πάντως, είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους δύο ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τις πιο… «σίγουρες» απουσίες, ο Ευθύμης Κουλουχέρης ξεκίνησε αποκατάσταση μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε, με τον ακριβή χρόνο της επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, να γνωστοποιείται τις επόμενες ημέρες, αφότου εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας.

Αύριο Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Επιστροφή στην Τούμπα 

6/11/2012

Επιστροφή στην Τούμπα
Μετά το "διπλό" στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα.

Αύριο βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πλατανιά Χανίων (7/11), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο από τις 09:00-17:00 και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, από τις 09:00 μέχρι και την σέντρα του παιχνιδιού στις 17:15.


Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 20 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 7, 7a, 8: 15 €
VIP 3ου: 120 €
VIP 4ου: 80 €

Τρέχουν για να προλάβουν στον ΟΦΗ 

6/11/2012

Τρέχουν για να προλάβουν στον ΟΦΗ
Το πρόβλημα με τους 11 παίκτες που εκπροσωπεί ο δικηγόρος, Κίμων Ευαγγελάτος απασχολεί εκ νέου τους διοικούντες του ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών, αφού δεν έχουν καταχωρήσει την πρώτη δόση που ήταν για τις 15 Οκτωβρίου στους πελάτες του κ. Ευαγγελάτου.

Οι 11 ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να παίρνουν τα χρήματα που τους οφείλονται μέσω εκχώρησης από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΟΦΗ.

Ωστόσο, κανείς από τους πελάτες του Κίμωνα Ευαγγελάτου δεν έλαβε τη δόση των χρημάτων που τους οφείλονται μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που ήταν και η προθεσμία. Έτσι, οι 11 παίκτες προσέφυγαν εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ζητώντας την άμεση καταβολή όλου του ποσού που τους χρωστάει ο ΟΦΗ, ενώ παράλληλα ζήτησαν από το αρμόδιο όργανο να επιβάλει στους Κρητικούς και τις ανάλογες ποινές.

Το καλό για τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου είναι πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα καθυστερήσει, καθώς λόγω της απεργίας των δικηγόρων σε όλη την Ελλάδα να εκδικαστεί δίνοντας πολύτιμο χρόνο στους ιθύνοντες της ομάδας.

Έτσι, οι διοικούντες του ΟΦΗ θα πάρουν «παράταση» για περίπου ένα μήνα, προκειμένου να τρέξουν και να βρουν μία συμβιβαστική λύση με τους 11 ποδοσφαιριστές, αφού αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε η αφαίρεση βαθμών από τον σύλλογο του Ηρακλείου μοιάζει πολύ πιθανή.

Ανέτοιμος ο Γεωργιάδης 

6/11/2012

Ανέτοιμος ο Γεωργιάδης 
Περισσότερο απ’ ό,τι αναμενόταν ταλαιπώρησε τον Γιώργο Γεωργιάδη το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο.

Κι ακόμη δεν έχει πάρει το «ΟΚ» για να ενισχύσει την ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις.

Λόγος που τον κράτησε εκτός της σημερινής προπόνησης και τον καθιστά αμφίβολο για το επόμενο ματς με τον Πλατανιά στην Τούμπα, την Κυριακή.

Αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη, καθώς δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρομπέρ, Λόρενς και τον Λάζαρ, ο οποίος αποβλήθηκε με τον Πανιώνιο.

Εξάλλου, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς -σε σχέση με τους υπόλοιπους- γυμνάστηκε ο Γκαρσία.

Είδαν… φως στην ΑΕΚ 

6/11/2012

Είδαν… φως στην ΑΕΚ 
Μια χαραμάδα -έστω- φωτός στο οικονομικό «σκοτάδι» που σκεπάζει τα Σπάτα είδαν οι νεαροί παίκτες της ΑΕΚ.

Παρόλο που η απόφαση μη διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής (και χαρακτηρίστηκε και από τον Λίνεν ως λόγος που χάλασε η συγκέντρωση της ομάδας) εντούτοις φαίνεται ότι κινητοποίησε κάπως την ΠΑΕ.

Έτσι, μέλη της διοίκησης έκαναν αυτό που θα μπορούσαν να είχαν κάνει 5-6 μέρες πριν (ώστε να έχει αποφευχθεί το θέμα με το ξενοδοχείο), μάζεψαν κάποια χρήματα και κατέβαλαν από έναν μισθό στους χαμηλότερα αμοιβόμενους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, δε, από την ΠΑΕ, θα γίνουν νέες προσπάθειες (εν αναμονή της κατάληξης του θέματος Βιντιάδη) ώστε να συγκεντρωθεί ένα επιπλέον ποσό, το οποίο θα μοιραστεί στους παίκτες που τα οικονομικά τους προβλήματα είναι σχεδόν διαβίωσης πλέον.

Τους άνοιξε η όρεξη 

6/11/2012

Τους άνοιξε η όρεξη
Να «ντουμπλάρουν» τις νίκες τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται στις τάξεις της Ξάνθης, μετά το «τρίποντο» απέναντι στον Λεβαδειακό.

Τα καλά νέα για τον προπονητή της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, είναι πως στην προπόνηση της Τρίτης (6/10) είδε τον Δημήτρη Γούτα να δίνει κανονικά το «παρών» και να ανεβάζει στροφές, ενόψει των Ηπειρωτών.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης ο Κωστένογλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην τακτική όσο και στα τελειώματα των φάσεων. Μοναδικός απών για άλλη μία φορά ήταν ο Ρικάρντο Ντάνι, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ανασύνταξη δυνάμεων 

6/11/2012

Ανασύνταξη δυνάμεων
Να ξεχάσουν την ήττα από την Ξάνθη και να στρέψουν το βλέμμα τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη θέλει από τους παίκτες του ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος.

Ωστόσο, μόνο ιδανικά δεν ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα κόντρα στους «κιτρίνους», αφού από την προπόνηση της Τρίτης (6/11) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουτσόπουλο, Χοσέμι και Ακόστα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης ο Παράσχος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του που έπαιξαν στον αγώνα με την Ξάνθη τουλάχιστον 45’ να ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά τετράγωνα. Σε αυτή το «παρών» έδωσε και ο Στέφανο Ναπολεόνι που έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος χωρίς προβλήματα.

Τα εισιτήρια του Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 

6/11/2012

Τα εισιτήρια του Κέρκυρα-Παναθηναϊκός
Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα.

Οι Φαίακες, ευχαρίστησαν παράλληλα την ΠΑΕ Πλατανιάς, για την άψογη φιλοξενία.

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, την προσεχή Δευτέρα (12/11, 19.30), στο πλαίσιο της 10ηςαγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ, διαμορφώνονται ως εξής:

>ΘΥΡΕΣ 4,5: 20 ευρώ.
>ΘΥΡΕΣ 2,3: 30 ευρώ.
>ΘΥΡΑ VIP: 50 ευρώ.

Η διάθεσή τους αρχίζει από την Τετάρτη (7/11), από τα γραφεία του ΑΟ Κέρκυρα στη Σαμάρα 22 (τηλ.  26610- 46430 ), ώρες 11.00 – 15.00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής), ενώ την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του ΕΑΚ Κέρκυρας».

Ακολούθως η διοίκηση της Κέρκυρας ευχαρίστησε την ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πλατανιάς για την καθ’ όλα άψογη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας στα Χανιά, ενόψει του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (3/11). Η ΠΑΕ Πλατανιάς απέδειξε, γι’ ακόμη μία φορά, ότι υπηρετεί με συνέπεια τις αξίες του υγιών αθλητικών ιδεωδών και της άμιλλας. Δεσμευόμαστε, δε, ότι θα ανταποδώσουμε απόλυτα κατά την επίσκεψη της ομάδας στο νησί μας, για τον αγώνα του β’ γύρου».

Τσαμπούρης: «Φέτος είναι η χρονιά μας…» 

6/11/2012

Τσαμπούρης: «Φέτος είναι η χρονιά μας…» 
Έτοιμοι για όλα είναι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάββας Τσαμπούρης μίλησε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στην Σούπερ Λίγκα αλλά και για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον τεχνικό του, Σάκη Τσιώλη, και το αν μπορεί να αναλάβει «μεγάλη» ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Παρουσιάζουμε μια αξιοπερίεργη σταθερότητα. Είμαστε ο περσινός κορμός, ξεκινήσαμε πολύ νωρίς λόγω Ευρώπης και παρουσιάζουμε την σταθερότητα που για εμάς είναι σημαντικό. Είχαμε θέσει σαν στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά, κοντά στην πεντάδα. Είχαμε ενθαρρυντικά μηνύματα από Γιουρόπα και περίμενα την σταθερότητα και το καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε. Το συζητάμε μεταξύ μας. Ο χάρτης στο ποδόσφαιρό μας έχουν αλλάξει. Έχουμε πει πως ίσως είναι η ευκαιρία μας να πάμε ψηλά και να ξαναβγούμε στην Ευρώπη».

Για κόσμο και γήπεδο: «Έχουμε ένα θέμα με το γήπεδο. Δεν γεμίζει το γήπεδο. Η κατάσταση είναι δύσκολη και για τον κόσμο. Προσπαθούμε με την πορεία μας να τους ενισχύσουμε. όπως και πέρσι που ήρθαν με τον Ατρόμητο και το χαρήκαμε, ελπίζω να ξαναγίνει».

Για τους προσωπικούς του, στόχους, είπε: «Πρέπει να έχουμε υγεία. Ουσιαστικά έπαιξα σε μεγάλη ηλικία στην Σούπερ Λίγκα. Απαγκιστρώθηκα, από έναν δύσκολο πρόεδρο, τον Θωμά Μητρόπουλο. Είμαι σε μια από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Αυτό κοιτάω. Ότι καλύτερο ας έρθει. Μόνο με σκληρή δουλειά και υπομονή. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται κανένας. Ήταν όλοι δίπλα μου και αποδείχθηκε πως μόνο με την σκληρή δουλειά θα πας μπροστά».

Για το ενδεχόμενο της Εθνικής ομάδας, σχολίασε: «Πάντα την σκέφτεται την Εθνική κάποιος. Ο κ. Σάντος έχει δείξει πως δεν μένει σε ονόματα. Πάμε βήμα βήμα και χωρίς να πετάμε σαν ύψη. Ότι έρθει καλό θα είναι».

Τέλος, μίλησε και για τον Σάκη Τσιώλη: «Μας κάνει ομάδα σε εισαγωγικά. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Είναι γνώστης της πραγματικότητας και δουλεύει στο να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα μας. Τον έχω ζήσει στον Αστέρα και για τον μεγάλο σύλλογο είναι άλλες οι απαιτήσεις και είμαι ουδέτερος και όχι αρμόδιος για να εκφράσω άποψη».

Παλαίμαχοι ΑΕΚ κατά… Κατίδη 

6/11/2012

Παλαίμαχοι ΑΕΚ κατά… Κατίδη
Ρόλο συνηγόρου του Μανώλη Παπαδόπουλου για το επεισόδιο που είχε την περασμένη βδομάδα με τον Γιώργο Κατίδη πήρε ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ΑΕΚ.

Οι παλιές δόξες της «Ένωσης» έκριναν ότι το θέμα πρέπει να ξανανοίξει και όχι να συνεχίσει να θεωρείται λήξαν.

Στην προσπάθεια, λοιπόν, να υπερασπιστούν τον βοηθό προπονητή στον «συνεχή πόλεμο» που καταγγέλλουν ότι του γίνεται, επικρίνουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή και επικαλούνται ακόμα και δηλώσεις αντιπάλων για ν’ αποδείξουν ότι έχει πρόβλημα συμπεριφοράς.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται από ΜΜΕ και όχι μόνο, ένας συνεχής πόλεμος προς το πρόσωπο του Μανώλη Παπαδόπουλου, με απώτερο σκοπό την απομάκρυνσή του. Η αφορμή δόθηκε από το επεισόδιο που έγινε προ ημερών στην προπόνηση της ΑΕΚ με τον νεαρό Κατίδη. Ο Μανώλης ουδεμία ευθύνη φέρει και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν.

Ο νεαρός, καλά θα κάνει να κοιτάξει μόνο τη δουλειά του, δηλαδή να παίζει μπάλα, να περιορίσει τα σχόλιά του γύρω από την ομάδα στο διαδίκτυο και να μη φέρεται υβριστικά εναντίον αντιπάλων ποδοσφαιριστών, όπως είχαν καταγγείλει πριν μερικές αγωνιστικές οι παίκτες της Κέρκυρας.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, στηρίζουν τον Μανώλη Παπαδόπουλο. Είναι ένας προπονητής που εργάζεται με σοβαρότητα και έχει τα απαραίτητα στοιχεία για τη θέση που κατέχει»
.

Η προσοχή στον Πανιώνιο 

6/11/2012

Η προσοχή στον Πανιώνιο
Η προετοιμασία του Ατρομήτου συνεχίζεται για το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Πανιώνιο (Κυριακή 11/11, 15:00).

Φιλικό δίτερμα με την ομάδα Κ20 και εξετάσεις για τους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, θεραπεία και γυμναστήριο για τον Ντένις Επστάιν.

Οι παίκτες που έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουρουτζίκα.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, έδωσαν εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα Κ20. Οι «μεγάλοι», επιβλήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Μπάλα και Φυτανίδη. Μετά το πέρας της αναμέτρησης, οι παίκτες ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ντένις Επστάιν ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε λιπομέτρηση και ειδικά τεστ.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε πως αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, θα μοιράσουν την προσεχή Πέμπτη εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

«Ρεσιτάλ διαιτησίας ο κ. Κουκουλάκης» 

6/11/2012

«Ρεσιτάλ διαιτησίας ο κ. Κουκουλάκης»
«Πυρά» κατά του διαιτητή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Μιχάλη Κουκουλάκη, όπου η Βέροια ηττήθηκε από τον Άρη με σκορ 2-1, εξαπέλυσε η ΠΑΕ της «βασίλισσας του βορρά».

Οι νεοφώτιστοι τονίζουν ότι δεν θα πρέπει να ληφθεί ως αδυναμία το γεγονός ότι σε όλα τα χρόνια του συλλόγου δεν τοποθετούνται δημοσία για διαιτητικά παράπονα. «Ευελπιστούμε το «ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» να ήταν το τελευταίο…», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πάγια θέση της Π.Α.Ε. Βέροια είναι να μην ασχολείται και να μην βγάζει ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.
Μετά το χθεσινό αγώνα με την Π.Α.Ε. Άρης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές αλλά και όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η Π.Α.Ε. Βέροια δεν θα ανεχτεί πλέον τέτοιες διαιτησίες. Παράλληλα, η μη δημόσια τοποθέτηση μας όλα αυτά τα χρόνια, δε θα πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία γιατί σκοπός της ομάδας μας είναι το ευ αγωνίζεσθε και η ίση μεταχείριση όλων των ομάδων.

Ευελπιστούμε το «ρεσιτάλ διαιτησίας του κ. Κουκουλάκη» να ήταν το τελευταίο…

Ευχόμαστε να μην ισχύσει η παροιμία βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος και να μην επαληθευτούν οι φήμες ότι ο τελικός στόχος δεν είναι η Π.Α.Ε. Βέροια αλλά ο Πρόεδρος της Ένωσης μας και Πρόεδρος της ΚΕΔ Καραμελίδης Γεώργιος».

«Τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ» 

6/11/2012

«Τον καλύτερό μου εαυτό για τον ΠΑΟΚ» 
Απολύτως συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος διανύει τους τελευταίους μήνες του στους Θεσσαλονικείς.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου», ο πολλά υποσχόμενος νεαρός μπακ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους εγχώριους στόχους του «Δικεφάλου» και την προοπτική της Μπάγερ Λεβερκούζεν (δήλωσε άγνοια για το πότε θα μετακομίσει εκεί).


Αναλυτικά, όσα είπε στoν Χρήστο Ρομπόλη:

«Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Φέτος μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά πιστεύω ότι του χρόνου θα πάμε με μεγαλύτερες αξιώσεις».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά. Βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Είχαμε κάποια παιχνίδια που δεν τα πήγαμε πολύ καλά και κάποια άλλα που τα πήγαμε καλά και πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Ελπίζω στην συνέχεια να τα πάμε καλύτερα».

Για τις βλέψεις του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα θα δείξει σε βάθος χρόνου αν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Εμείς κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κι από εκεί και πέρα θα δούμε στην συνέχεια».

Για τις ευκαιρίες που δίνονται στους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Τα προηγούμενα χρόνια οι ελληνικές ομάδες δεν εμπιστεύονταν τα νεαρά παιδιά, φέτος μας δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουμε τι υλικό υπάρχει στην Ελλάδα και τι μπορούμε να κάνουμε. Είναι στο χέρι μας. Τώρα ανήκω στον ΠΑΟΚ κι ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Πέρυσι τον κ. Μπόλονι και φέτος τον κ. Δώνη. Μακάρι να τους βγάλω ασπροπρόσωπους».

Για την συνύπαρξη με τον Λίνο: «Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μαθαίνουμε από αυτόν, όπως από τον Πάμπλο Γκαρσία που είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στην ομάδα. Χρειάζονται οι ομάδες τέτοιους ποδοσφαιριστές για να έχουν ως παράδειγμα οι νεαροί ποδοσφαιριστές κι ιδιαίτερα για μένα που αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση με τον Λίνο κι έχει να μου μάθει πολλά».

Για το πότε θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Αυτό το γνωρίζουν ο ΠΑΟΚ και η Μπάγερ. Όσο θα βρίσκομαι εδώ θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν με απασχολεί αυτό το θέμα».

Για το στάδιο της προσαρμογής του, όταν μετακομίσει στη Γερμανία (τον Γενάρη ή το πιθανότερο το καλοκαίρι): «Είναι πολύ θετικό ότι ασχολούνται και δείχνουν ενδιαφέρον. Τους ανθρώπους αυτούς θα τους σεβαστώ και θα κάνω ό,τι μου πουν».

Για την απόκτησή του από την γερμανική ομάδα: «Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Γερμανία και είμαι πολύ ευτυχισμένος που με επέλεξαν να αγωνιστώ στη Bundesliga».

Για την προοπτική της Εθνικής Ανδρών: «Είναι το όνειρο κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή να κληθεί στην Εθνική Ανδρών. Είναι τιμή να αγωνίζεται με το εθνόσημο. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να είναι έτοιμοι όποτε τους καλέσει ο κ. Σάντος».

Ένα περιβραχιόνιο… γυρολόγος 

6/11/2012

Ένα περιβραχιόνιο… γυρολόγος 
Το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Αστέρα Τρίπολης, αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περιβραχιόνιο της ομάδας. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε συνεννόηση να υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι αρχηγοί, οι οποίοι θα αναλαμβάνουν το περιβραχιόνιο κυκλικά.

Η σεζόν ξεκίνησε με τον Σάββα Τσαμπούρη να το έχει τις περισσότερες αγωνιστικές μέχρι που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη αγωνιστική αυτό πήγε στον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος το κράτησε για ακόμα μια αναμέτρηση, παρά το γεγονός πως είχε επανέλθει ο Αθηναίος αμυντικός.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Αργεντινός αμυντικός, ήθελε να το δώσει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όμως αυτό δεν έγινε, καθώς απόφαση της διοίκησης ήταν να το κρατήσει ο ίδιος. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Τσαμπούρης ήταν και πάλι αρχηγός σε μια ομάδα που το περιβραχιόνιο έχουν φορέσει φέτος και οι Πιπίνης και Περόνε. Άλλο ένα δείγμα της εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Ανεβάζει στροφές ο Σίσιτς 

6/11/2012

Ανεβάζει στροφές ο Σίσιτς
Την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Βέροια στρέφουν πλέον όλοι στις τάξεις του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τις οποίες, όμως θα συνδυάσουν με νίκες.

Η προετοιμασία για το ματς με την «βασίλισσα του Βορρά» ξεκίνησε με διπλή προπόνηση την Τρίτη (6/11) με τον Μίρνες Σίσιτς να δείχνει πως θα προλάβει τον αγώνα της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός στην πρωινή προπόνηση έκανε αποθεραπεία μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ στην απογευματινή έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο σε 200 μέτρα και δίτερμα με περιοριστικούς όρους.

Κατά τα άλλα οι υπόλοιποι παίκτες του ΟΦΗ που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα απέναντι στους «ερυθρόλευκους» έπαιξαν φιλικό την Δευτέρα (5/11) με τον Αλμυρό νικώντας τον 2-1. Τα γκολ για τους «μελανόλευκους» πέτυχαν ο Ροβίθης και ο Νύκταρης.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σαρ, Χαριτωνίδης, Νύκταρης, Ζορμπάς, Καπουράνης, Μπούρμπος, Βερόν, Περογαμβράκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χατζηκοσμάς, Ροβίθης.

Χάνουν Ξάνθη οι Περόνε, Σανκαρέ 

6/11/2012

Χάνουν Ξάνθη οι Περόνε, Σανκαρέ 
Στο παιχνίδι με Ξάνθη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής οι Καλίφα Σανκαρέ και Εμάνουελ Περόνε. Οι δύο παίκτες, συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τρίτη αποφασίστηκε σε ποιο παιχνίδι θα απουσιάσουν.

Στα αγωνιστικά, η Τρίτη ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους Αρκάδες, οι οποίοι την Τετάρτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Εκεί, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους μακριά από την Τρίπολη, αφού το μόνο τρίποντο είναι κόντρα στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Δύο έξω, ένας μέσα 

6/11/2012

Δύο έξω, ένας μέσα
Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Κέρκυρας ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα, από την προπόνηση της Τρίτης (6/11) εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Γιάννης Καραλής και Νίκος Τσουμάνης, οι οποίοι στον αγώνα με τον Πλατανιά «κληρονόμησαν» μικροτραυματισμούς και έτσι έκαναν ατομικό.

Στον αντίποδα το «παρών» έδωσε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης που δείχνει πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στο «τριφύλλι».

Κατά τα άλλα οι Φαίακες στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης δούλεψαν -κυρίως- στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα ο Μάντζιος είδε τους ποδοσφαιριστές του που έπαιξαν κόντρα στον Πλατανιά να κάνουν φυσιοθεραπεία.

Καραγκούνης: «Φυσιολογικό που αντέδρασε ο κόσμος» 

6/11/2012

Καραγκούνης: «Φυσιολογικό που αντέδρασε ο κόσμος» 
Αν και μικρός, ο Θανάσης Καραγκούνης δεν… κρύφτηκε!

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έδωσε δίκιο στις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας, λόγω των έξι ανεπιτυχών αποτελεσμάτων που είχαν ως τότε, καθώς όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο πήχης έχει πλέον ανέβει.

«Στόχος είναι να τερματίσουμε στην τριάδα», τόνισε σχετικά ενώ εμφανίστηκε απόλυτα αφοσιωμένος στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Θανάσης Καραγκούνης στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για την πορεία του Ατρόμητου: «Πιστεύω ότι με τη νίκη μας κόντρα στον Πανθρακικό, περισσότερο κερδίσαμε στον ψυχολογικό τομέα. Όλες οι ομάδες κάποια στιγμή περνάνε μια άσχημη περίοδο. Κάπως έτσι και εμείς βρεθήκαμε σε κακή κατάσταση, ωστόσο πλέον το ξεπεράσαμε το πρόβλημα και πάμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο γιατί στοχεύουμε ψηλά. Όταν τερματίζεις τρίτος τη μία σεζόν, θεωρητικά την επόμενη πρέπει να πετύχεις είτε την ίδια θέση, είτε ακόμα πιο ψηλά. Πάμε να μπούμε στην τριάδα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου θεωρούμαι φυσιολογικές τις αντιδράσεις των οπαδών για τα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε. Κι εμείς άλλωστε ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε. Η ομάδα δεν έχει στόχο τη σωτηρία ή να βγει απλώς στην Ευρώπη, για να… επιτρέπονται τόσες κακές εμφανίσεις. Καλώς ή κακώς, εμείς οι ίδιοι έχουμε ανεβάσει τις απαιτήσεις, με τη βαθμολογική μας θέση κάθε χρονιά, με τις συμμετοχές μας στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Γι’ αυτό και οι οπαδοί έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς και στεναχωριούνται εξίσου. Ελπίζουμε ότι μπήκε τέλος στα κακά αποτελέσματα και πάμε για καλό σερί».

Για το μέλλον του: «Πλέον έχω καταλάβει τη νοοτροπία του Ατρόμητου. Αγαπώ την ομάδα, θέλω να δώσω ότι μπορώ και στο μέλλον να παίξω και στο εξωτερικό. Ας ελπίσω να είμαι εκείνη τη στιγμή έτοιμος για να κάνω το βήμα παραπάνω. Ως τότε αφοσιώνομαι στον Ατρόμητο».

Ανεβάζει στροφές ο Μιχαλόπουλος 

6/11/2012

Ανεβάζει στροφές ο Μιχαλόπουλος
Μπορεί η τύχη να του γύρισε την πλάτη, μόλις στην δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με τον Πλατανιά, όμως ο Ηλίας Μιχαλόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους και να προσφέρει στην ομάδα του Πανθρακικού. Ο νεαρός μέσος, χτύπησε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, αφού είχε περάσει σαν αλλαγή στο παιχνίδι.

Η διάγνωση των γιατρών έκανε λόγο ρήξη χιαστών, ενώ αυτήν, ακολούθησε και το χειρουργείο. Πλέον, ο παίκτης ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου και αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο, για να αρχίσει ελαφρύ τρέξιμο, ενώ μοιάζει «θηρίο» στο κλουβί.

Αφού ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο, θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές και λίγο μετά την αλλαγή του έτους, θα είναι πιο κοντά από ποτέ στο να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Λίνεν… non stop 

6/11/2012

Λίνεν… non stop 
Έχει σταματήσει να θεωρείται είδηση.

Σίγουρα όμως το να μη σταματά σχεδόν ποτέ να δουλεύει είναι άξιο αναφοράς για τον Έβαλντ Λίνεν.

Δείχνοντας συναίσθηση της πολυτέλειας χρόνου που… δεν έχει η ΑΕΚ για να βελτιωθεί, ο Γερμανός αψήφησε ένα ακόμα ρεπό της ομάδας και βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα.

Όπως έκανε λοιπόν και τις προηγούμενες φορές, πέρασε αρκετή ώρα στο γραφείο του δουλεύοντας στην προετοιμασία του προσεχούς παιχνιδιού.

Κι επειδή αυτό δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επικεντρώθηκε ακόμα περισσότερο στην ανάλυση του αντιπάλου, τον οποίο εξάλλου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά απόψε στην αναμέτρηση με τη Μονπελιέ για το Champions League.

Το βλέμμα τους στον ΠΑΟΚ 

6/11/2012

Το βλέμμα τους στον ΠΑΟΚ
Να ξεχάσουν τα τελευταία δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε ΑΕΚ και Κέρκυρα θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται στις τάξεις του Πλατανιά. Πλέον όλοι έχουν το μυαλό τους στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Τρίτης (6/11) ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει του «Δικέφαλου του Βορρά» χωρίς τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος απουσιάζει, καθώς είναι στην αποστολή της Εθνικής Νέων.

Κατά τα άλλα τα πλάνα του χωρίς τον Πέτρο Κανακούδη πρέπει να καταστρώσει ο Χατζηνικολάου, στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό αμυντικό, καθώς στον αγώνα με την Κέρκυρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι θα εκτίσει την ποινή του στο αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» που είναι την 1 Δεκεμβρίου.

Σφίγγει... τα δόντια 

6/11/2012

Σφίγγει... τα δόντια 
Εν αντιθέσει με τον Ρούμπεν Πουλίδο που θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες για τον Άρη, ο Μανώλης Παπαστεριανός δείχνει ότι θα εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 25χρονος μέσος έχει υποστεί μια ελαφρά διάταση στο γαστροκνήμιο και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε την Τρίτη, έδειξαν ότι θα χρειαστεί να κάνει θεραπεία μέχρι και την Πέμπτη, καθώς το πρόβλημά του χρειάζεται ξεκούραση για να ξεπεραστεί.

Από την Παρασκευή θα προσπαθήσει να… ανέβει και να θέσει εαυτόν στη διάθεση των προπονητών του. Βέβαια, αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι το μέρος του, ωστόσο φέρεται διατεθειμένος να «σφίξει τα δόντια» και να βρίσκεται τουλάχιστον στην αποστολή και από κει και ύστερα είναι στην κρίση των Πασσιαλή-Μπουγιουκλή αν θα χρησιμοποιηθεί.

Μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία

7/11/2012

«Μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία»
Το εγκώμιο του Πάμπλο Γκαρσία έπλεξε ο Εργκούς Κάτσε. Ένας από τους πιτσιρικάδες έκπληξη του ΠΑΟΚ μίλησε στην Sportday, χαρακτήρισε τον Ουρουγουανό μέσο δάσκαλο για εκείνον ενώ τόνισε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» να παίζει κάθε ματς λες και είναι τελικός.

Διαβάστε τι είπε ο Εργκούς Κάτσε στην εφημερίδα Sportday:

Δεν πήγε καλά ο ΠΑΟΚ στη Ν. Σμύρνη, όμως τελικά ήρθε η νίκη. Προβληματιστήκατε από αυτό;


«Εμείς πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητές μας και σε αυτά που δουλεύουμε με τον προπονητή μας. Δεν φοβόμαστε τίποτα, όμως είναι αναγκαίο να επιδείξουμε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι μας για να μην παρουσιαζόμαστε κακοί -λόγω αυτού- σε ορισμένους αγώνες. Είναι καλό να δίνουμε πάντα το 100% των δυνάμεών μας, μια και πρέπει να δείξουμε άλλο αγωνιστικό πρόσωπο εναντίον τού Πλατανιά. Στην Κέρκυρα δεν παίξαμε καλά, στη Ν. Σμύρνη το ίδιο, ενώ η νίκη με την ΑΕΚ ήρθε δύσκολα εξαιτίας της σφιχτής άμυνας του αντιπάλου μας. Και οι 11 έπαιζαν πίσω από τη σέντρα».

Θέλετε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα για να πλησιάσετε κι άλλο τον Ολυμπιακό;

«Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Πλατανιά στην έδρα μας, τον Παναθηναϊκό εκτός και να πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο την επικράτηση για να μειώσουμε αρκετά την απόστασή μας στη βαθμολογία. Σε ό,τι αφορά, όμως, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πλατανιά, μια και τα αντιμετωπίζουμε ένα προς ένα, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα».

Μήπως η ομάδα αντιμετωπίζει ένα κακό πρόσωπο με τους θεωρητικά μικρούς αντιπάλους;

«Δεν ισχύει αυτό, αλλά ακόμη και να έχει συμβεί χωρίς να το καταλάβουμε, είναι αναγκαίο να το σταματήσουμε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ματς με τον Πλατανιά, τη Βέροια, την Κέρκυρα κ.ά., σαν να είναι ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Πώς ήταν η συνύπαρξή σου με τον Πάμπλο Γκαρσία στο βασικό σχήμα; Είχες καιρό να το κάνεις…

«Ο Γκαρσία είναι ένας δάσκαλος για μένα. Έχω μάθει πολλά από αυτόν. Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι μαζί του, στην ίδια ενδεκάδα. Πριν ορισμένο καιρό, ούτε καν περνούσε αυτό από το μυαλό μου. Και τώρα έχει γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία, από ομάδες όπως οι Ρεάλ, η Μίλαν κ.ά. Ο,τι κι αν πω γι' αυτόν θα είναι λίγο. Παίξαμε πριν το ματς της Ν. Σμύρνης, μαζί 15' στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με την Μπνέι Γεχούντα στο Ισραήλ και 70' με τη Ραπίντ στη Βιέννη».

Σου δίνει συμβουλές κατά τη διάρκεια τού αγώνα; Σε βοηθάει αυτό;

«Από τον Γκαρσία μπορείς να πάρεις πράγματα και μόνο που... ανασαίνει. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Μετά την αποβολή του Λάζαρ, μού έλεγε να πιέζω διαρκώς και να τρέχω στο γήπεδο, μια κι ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Ηταν ο εμψυχωτής μας στο γήπεδο και μας έλεγε να προσπαθούμε διπλά, από τη στιγμή που δεν έχουμε κι εμείς 11 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο».

Πώς βλέπεις τον Κλάους, ο οποίος βάζει γκολ από... συνήθεια;

«Μέχρις στιγμής είναι σε κάθε φάση μέσα και δεν... συγχωρεί. Βάζει γκολ. Είναι αρκετά φορμαρισμένος κι αυτό είναι καλό για την ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, γιατί μας βοηθάει αρκετά στον στόχο που έχουμε βάλει από την αρχή της χρονιάς».

Τέλος, επειδή μίλησες γι' αυτό. Ποιος είναι ο στόχος σας φέτος;

«Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δε θέλω να μιλήσω για πρωτάθλημα κι άλλα τέτοια. Έχουμε μια καλή ομάδα με έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και σε κάθε ματς να παίζουμε με περίσσιο πάθος σαν να είναι τελικός».

Χρέη, Λεωφόρος και ο… Σερ Άλεξ! 

7/11/2012

Χρέη, Λεωφόρος και ο… Σερ Άλεξ! Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ, Χρήστος Παναγόπουλος
Άκρως αποκαλυπτικό ήταν το χθεσινό Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Χρήστος Παναγόπουλος χαρακτήρισε τραγική την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και προανήγγειλε την επιστροφή των «πρασίνων» στο γήπεδο της Λεωφόρου έως τις 21 Ιανουαρίου. Ξέσπασμα του Αντωνιάδη που σχολίασε για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα πως «ακόμα και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίνει αναφορά στην διοίκηση του συλλόγου».

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Χρήστος Παναγόπουλος επανέλαβε ό,τι υπάρχουν χρέη ύψους 28 εκατ. ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια και προανήγγειλε μεγάλες περικοπές και στην ΠΑΕ και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Πράγμα που σημαίνει πως το μπάτζετ θα μειωθεί κι άλλο έτσι ώστε να μπορεί να επιβιώσει οικονομικά ο Παναθηναϊκός.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική οικονομική κατάσταση. Αυτή τη στιγμή αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η οικονομική επιβίωση της ομάδας και τίποτα άλλο. Θα γίνουν περικοπές από παντού . Από την ΠΑΕ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Στόχος το μπάτζετ είναι να φθάσει στα 17 εκατ. ευρώ. Έχουμε χρέη ύψους 28 εκατ. ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια και μόνο αν φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μπάτζετ, μπορεί σε τρία, τέσσερα χρόνια σιγά-σιγά να καλύψουμε το χρέος. Η ομάδα θα στηριχθεί στα παιδιά από τις Ακαδημίες και χρήματα δεν υπάρχουν για τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει πώς θα σωθεί η ομάδα , δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγει Ευρώπη», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια ο κ. Παναγόπουλος ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα αρχίσουν οι πρώτες εργασίες στη Λεωφόρο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το πολύ μέχρι τις 21 Γενάρη ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στήριξε για ακόμα μία φορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έστω κι υπήρξαν αντιδράσεις από μέλη του Δ.Σ. όπως αυτή του Αντώνη Αντωνιάδη. Χαρακτηριστικός είναι ο παρακάτω διάλογος όπως δημοσιεύεται στην Sportday.

Παναγόπουλος: «Τώρα που τελειώσαμε με τα θέματα που είχαμε προγραμματίσει να σας ενημερώσουμε, μπορούμε να μιλήσουμε πιο ελεύθερα. Αγωνιστικά η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή. Είναι και άτυχη σε ορισμένα παιχνίδια. Δεν έχουμε και πολλές οικονομικές δυνατότητες».

Ηρειώτης: «Για αυτή την εικόνα δεν έχει ευθύνη ο προπονητής;».

Παναγόπουλος: «Ο προπονητής έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια, τον στηρίζουμε απόλυτα και πιστεύουμε ότι μπορεί να φέρει σε πέρας το πλάνο. Είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, του έχουμε δώσει τα κλειδιά και μάλιστα έχει ζητήσει να μην έχει κανέναν άλλον στα αποδυτήρια».

Αντωνιάδης: «Σε ποια ομάδα του κόσμου συμβαίνει αυτό; Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρείας. Την πολιτική τη χαράσσει η διοίκηση της εταιρείας. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πώς σκέφτεται!».

Παναγόπουλος: «Τι, δηλαδή, θα έρθει εδώ ο προπονητής να περάσει από ανάκριση;».

Αντωνιάδης: «Αυτό κατάλαβες; Ανακριτές είμαστε; Να έρθει να μας πει κάποιες επιλογές του. Υπήρξαν προπονητές-κολοσσοί, όπως ο Ίβιτς, ο Όσιμ, που ήρθαν και απέτυχαν. Δεν διώχνεις 25 παίκτες όταν μία ομάδα δεν πηγαίνει καλά. Και στο κάτω κάτω ακόμα και ο μεγάλος Φέργκιουσον στην Αγγλία δίνει αναφορά στη διοίκηση, απολογείται όταν κάτι δεν πάει καλά».

Κωνσταντίνου: «Δεν είναι καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Έχει χάσει την επαφή με τους παίκτες».

Μέλος Δ.Σ.: «Μήπως το πρόβλημα είναι η αποζημίωσή του και για αυτό δεν φεύγει;».

Γόντικας: «Δεν είναι θέμα αποζημίωσης».

Παναγόπουλος: « Ο προπονητής στηρίζεται απόλυτα και είναι το αφεντικό».

Από μέρα σε μέρα… 

7/11/2012

Από μέρα σε μέρα…
Την ημέρα που θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση των επενδυτών θετικά ή αρνητικά περιμένουν πώς και πώς στην ΑΕΚ. Στον «Δικέφαλο» δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις. Σενάρια για ξένους συμπαίκτες.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ πιστεύει πως ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και αναμένεται να ανακοινώσει το τι προτίθεται να κάνει. Δηλαδή αν τελικά αγοράσει ένα ποσοστό της ΠΑΕ ή όχι. Στα Σπάτα έλεγαν χθες πως θα υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Βιντιάδη και Δημητρέλου.

Επίσης, κυκλοφόρησαν και ορισμένα σενάρια τα οποία λένε πως ο Κιθ Χάρις έχει βρει κι άλλους συμπαίκτες. Συγκεκριμένα, δύο ξένους επιχειρηματίες που δέχτηκαν να συνεισφέρουν οικονομικά στην επένδυση στην ΑΕΚ. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση στην Ένωση αν και υπάρχει σχετική αισιοδοξία, κρατούν «μικρό καλάθι» για να μην βρεθούν εκτεθειμένοι και τρέχουν μετά χωρίς να φτάνουν!

Συμφωνία Τσακίρη και ΠΑΕ για το «Απήλιον» 

7/11/2012

Συμφωνία Τσακίρη και ΠΑΕ για το «Απήλιον»
Τα χέρια έδωσαν Κωνσταντίνος Τσακίρης και ΠΑΕ Πανιώνιος αναφορικά με την υπόθεση που είχε δημιουργηθεί με το προπονητικό κέντρο «Απήλιον». Αν και οι δύο πλευρές τα είχαν συμφωνήσει, το μόνο που είχε απομείνει ήταν να μπουν οι υπογραφές, κάτι που θα γίνει στις επόμενες ημέρες.

Στην χθεσινή συνάντηση των δύο πλευρών συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες και τώρα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία πρέπει να υπογράψουν τα έγγραφα. Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, ο Πανιώνιος θα δίνει 6.000 ευρώ τον μήνα ως ενοίκιο και θα αναλάβει τη διαχείριση των εγκαταστάσεων στο Κορωπί.

Πλησιάζει η μέρα… κρίσης 

7/11/2012

Πλησιάζει η μέρα… κρίσης
Τα πάντα στην οικογένεια του Άρη κινούνται γύρω από την υπαγωγή της ομάδας ή όχι στο άρθρο 99, η οποία –εν μέσω απεργιακών κινητοποιήσεων και στα δικαστήρια- αναμένεται να συζητηθεί την Παρασκευή. Πυρετώδεις επαφές και συνομιλίας των ανθρώπων της Κοινωνίας Μελών με στελέχη της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, το Δημόσιο αποτελεί τον κύριο πιστωτή του Άρη κι επομένως η συναίνεσή του για τα 13 εκατ. ευρώ της οφειλής είναι καθοριστική.

Σε αυτό το πλαίσιο, το προηγούμενο διήμερο οι άνθρωποι του Άρη βρέθηκαν στην πρωτεύουσα όπου είχαν διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Η αντιπροσωπεία της ΚΜΑ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα αυτών των επαφών, κρατά όμως χαμηλούς τόνους.

Η συζήτηση για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Επιστρέφει στην Ομόνοια ο Σερφά 

7/11/2012

Επιστρέφει στην Ομόνοια ο Σερφά
Αρκετές είναι οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Σοφιάν Σερφά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην Ομόνοια. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται ως δανεικός από την κυπριακή ομάδα στον Πανθρακικό και λόγω οικονομικής κρίσης αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Η ομάδα που προπονεί ο Τόνι Σαβέφσκι έλυσε την συνεργασία της με τον Σάβο Παβίσεβιτς, τον ποδοσφαιριστή που είχε πάρει την θέση του Σερφά στη ενδεκάδα. Ο Σκοπιανός τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον Γαλλοαλγερινό άσο και έχει ζητήσει να σκεφτούν το ενδεχόμενο επανένταξης του στο δυναμικό της Ομόνοιας.

Συμφώνησε ο Λέτο 

7/11/2012

Συμφώνησε ο Λέτο
Την υπογραφή στο διακανονισμό των οφειλών προς το πρόσωπό του έβαλε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Αυτό υποστήριξε ο Δημήτρης Γόντικας κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στον Αργεντινό, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ιταλία για τη συνέχιση της αποθεραπείας του, είχαν γίνει δύο ξεχωριστές προτάσεις. Η μία αφορούσε τον διακανονισμό και η άλλη την επέκταση του συμβολαίου του. Κι ενώ σε ό,τι αφορά τη δεύτερη, διατηρεί μέχρι σήμερα την αρνητική του στάση, δεν συνέβη το ίδιο και με τα χρέη.

Έτσι, ο κ. Γόντικας ενημέρωσε πως και ο Λέτο υπέγραψε κι έτσι ο Παναθηναϊκός έχει πλέον έναν πονοκέφαλο λιγότερο.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου