ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Οταν τοχει η μοιρα σου να γεννηθεις...ΓΑΥΡΟΣ !!!

Οταν τοχει η μοιρα σου να γεννηθεις...ΓΑΥΡΟΣ !!!
6/11/2012

 Τι να πουμε? ενα μωρακι οταν γεννιεται απο γαυρους γονεις ειναι σιγουρο πως στην πορεια της ζωης του θα εχει ενα πολυ μεγαλο κομματι ευτυχιας....ποιο θα ειναι αυτο? οτι θα ειναι γαυρος και παντα θα χαμογελαει και χαιρεται με τις επιτυχιες της μεγαλης του αγαπης...τον...Ολυμπιακο του...ετσι λοιπον και το γαυρακι που ερχεται στην ζωη απο τα αγαπημενα μου φιλαρακια Μαριο και Γιωτα Πριφτη εχει ηδη στο DNA  του τογαυριλικι γιατι και οι δυο γονεις εχουν μπολιαστει απο παιδια και αυτοι με το DNA  αυτο και ακολουθουν πιστα τον Ολυμπιακο εδω και δεκαετιες.  

Ο Μαριος απο μικρος στα σκαλοπατια και στα τσιμενατ του Καραισκακη και η Γιωτα επισης...τι θα βγει το παιδι?
Και βεβαια συμπληρωνοντας το προφιλ τους να πω οτι η Γιωτα ειναι παλια συνεργατης του
ALEX WEB RADIO/TV  ξεκινησαμε μαζι την εναρξη της πρωτης ερυθρολευκης τηλεοπτικης εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ  με μεγαλες επιτυχιες και μαζι κανοντας υπεροχες εκπομπες για πολυ καιρο προστατευσαμε τα ιδανικα του Ολυμπιακου μας και ενημερωναμε τους απανταχου γαυρους σε ολο τον πλανητη για οσα αφορουσαν τον Ολυμπιακο.

Τι αλλο να συμπληρωσω? το μονο που μενει ειναι να εκφρασω τις πιο εγκαρδιες ευχες μου και για τους τρεις σας , και ο μικρος Στεφανος να ειναι το πιο γερο παιδι που θα γενηθει στην ιστορια της ανθρωποτητας και σεις το ιδιο και να το δειτε οπως το εχετε ονειρευτει...
Να ειστε καλα και να εχετε παντα οτι επιθυμειτε ...

Με τις καλυτερες ευχες μου και την αγαπη μου...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου