ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας, κερδίζοντας στο ντέρμπι του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, δείχνοντας ποιο είναι το αφεντικό στην Ελλάδα. Καζάζης: "Με την απόδοσή μας το κάναμε εύκολο".
Η ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των 600 φιλάθλων μας που στάθηκαν στο πλευρό της, ειδικά στο τρίτο σετ του αγώνα το οποίο  κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς, 33 κερδισμένα σετ και μόλις 5 χαμένα. Στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι ο Αρης και ο Παμβοχαϊκός με 21 βαθμούς και στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Εθνικός Αλεξανδρούλης οποίος συγκέντρωσε 20 πόντους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: "Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι. Με την απόδοσή μας το κάναμε εύκολο. Στα δύο πρώτα σετ του αγώνα πραγματοποιήσαμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Στο 3ο σετ και με την αλλαγή πασαδόρου που έκανε ο ΠΑΟΚ δυσκολευτήκαμε, αλλά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τον πρώτο γύρο και το 2012. Προσπάθησα να παίξουν όλοι οι παίκτες μας.

Πράγματι όσοι χρησιμοποιήθηκαν βοήθησαν και στην ομάδα γνωρίζουν όλοι τον ρόλο τους. Γενικότερα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και υπερήφανος από όλα τα παιδιά. Ότι έχουμε πετύχει οφείλεται στη σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις και στη διάθεση που δείχνουν να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παίζει και όμορφο βόλεϊ. Ταυτόχρονα, κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μία σειρά δύσκολων αγώνων με πολλές μετακινήσεις.

Ως τώρα κάναμε τη μισή δουλειά. Θα ξεκουραστούμε για να μπούμε στην τελική ευθεία με συνεχόμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το λιγκ καπ, την Ευρώπη και το κύπελλο Ελλάδας. Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στις 5 Ιανουαρίου μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τη Λαμία. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν και σήμερα κοντά μας. Η παρουσία τους και η συμπαράσταση τους, δίνει επιπλέον ενέργεια στην ομάδα".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μέλκας είπε: "Στα δύο πρώτα σετ δεν ήμασταν εδώ, αλλά κάπου αλλού. Αυτό είναι κάτι που έχει συμβεί κι άλλες φορές, το έχουμε συζητήσει, αλλά φάρμακο δεν έχουμε βρει ακόμη", είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Μέλκας και συνέχισε: "Στο 3ο σετ δείξαμε κάτι από τις δυνατότητες μας ως ομάδα, κι αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι ατομικά τα παιδιά βελτιώθηκαν, έκαναν λιγότερα λάθη, αλλά κι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στα κρίσιμα σημεία μέτρησε η εμπειρία του".

Τα σετ: 25-15, 25-17, 25-22

Ολυμπιακός (Καζάζης Δ.): Χριστοφιδέλης 7 (5/12 επ., 2 άσοι, 86% υπ. – 71% άριστες), Γιούρισιτς 8 (7/12 επ., 1 μπλοκ), Μαρούλης 1, Κοκκινάκης 7 (6/18 επ., 1 άσο, 65% υπ. – 52% άριστες), Γιορντάνοφ 16 (13/24 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Σμαραγδής 8 (4/5 επ., 4 μπλοκ), Στεφάνου –λ (92% υπ. – 75% άριστες) / Φιλίποφ, Ποτότσνικ 4 (3/4 επ., 1 άσο, 57% υπ. – 43% άριστες), Σωτηρίου 1, Παπαδόπουλος 2 (2/2 επ.).

ΠΑΟΚ (Μέλκας): Παντακίδης 2 (0/4 επ., 2 μπλοκ), Πλίκας 1, Χατζηηλιάδης 14 (12/26 επ., 2 μπλοκ, 41% υπ. - 30% άριστες), Μαυροβουνιώτης 7 (6/12 επ., 1 μπλοκ, 47% υπ. - 32% άριστες), Κανέλλος 8 (7/8 επ., 1 μπλοκ), Αρμενάκης 10 (9/32 επ., 1 μπλοκ), Παπαδημητρίου -λ (71% υπ. - 57% άριστες) / Στεφανίδης, , Χαραλαμπίδης, Αμπουίλα 4 (4 μπλοκ), Αγγελής.


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου