ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Μόνος σίγουρος ο Τάτος

Μόνος σίγουρος ο Τάτος

29/12/2012
 Ο Ανδρέας Τάτος είναι –μέχρι στιγμής- ο μόνος από τους παίκτες του Ολυμπιακού που πρέπει να θεωρείται σίγουρος ο δανεισμός του σε άλλη ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μόνος σίγουρος ο Τάτος
Την στιγμή που τα πράγματα για τις αφίξεις τον Ιανουάριο φαίνεται να είναι ξεκάθαρα, δεν συμβαίνει το ανάλογο και στο θέμα των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό.

Στην συνάντηση που είχαν προ ημερών ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφασίσθηκε να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ, αλλά ακόμη ο πορτογάλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κουνήσουν μαντήλι –έστω μέχρι το καλοκαίρι-.

Ο μόνος που πρέπει να θεωρείται σίγουρος ο δανεισμός του είναι ο Ανδρέας Τάτος ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει τον Ζαρντίμ όταν έχει αγωνιστεί βασικός. Έτσι ο πρώην άσος του Ατρομήτου έχει έτοιμες τις βαλίτζες του, με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας για την παραχώρησή του.

Η ομάδα που φαίνεται να έχει προβάδισμα για την απόκτησή του είναι ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έχουν πάρει το ΟΚ από τον Ολυμπιακό για την παραχώρησή του, ωστόσο απομένει κάτι αρκετά σημαντικό… Η σύμφωνη γνώμη του παίκτη.

Για τον Τάτο έχει ενδιαφερθεί και ο Πλατανιάς με τον Άγγελο Αναστασιάδη να εκτιμά αρκετά τις ικανότητες του παίκτη.

Αν και για τον Τάτο το μόνο που απομένει είναι η ομάδα που θα δοθεί δανεικός, δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο για τους παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής.

Τέτοιοι είναι οι Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Ζαραδούκας, αλλά –μέχρι στιγμής- ο Ζαρντίμ δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την τύχη τους.

Ο Βλαχοδήμος έχει ζητήσει να δοθεί δανεικός γιατί επιθυμεί να έχει παιχνίδια στα πόδια του και βλέπει ότι κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί στο… λιμάνι. Ο Ζαραδούκας δεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τον πορτογάλο τεχνικό , ωστόσο το γεγονός ότι είναι ο μόνος αριστεροπόδαρος μπακ, και ουσιαστικά ο λογικός αντικαταστάτης του Χολέβα ίσως να αποδειχθεί αρκετό για την παραμονή του.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αφορά τον Φετφατζίδη. Ο νεαρός άσος –σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις- δεν έχει χρόνο συμμετοχής αλλά δεν επιθυμεί να φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Θέλει να μείνει και να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Ζαρντίμ.

Για τον «Φέτφα», ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον ομάδες από την Σούπερ Λίγκα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες και από το εξωτερικό.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει αποφασισθεί από τους ερυθρόλευκους. Στο… λιμάνι πιστεύουν ότι μπορεί εάν ακολουθήσουν την τακτική με τον Μήτρογλου να αποδώσει καρπούς και στην περίπτωση του Φετφατζίδη.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου