ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Eλευθερη η εισοδος στο Ολυμπιακός – Βέροια για τους νέους σε σωματεία του Πειραιά

Eλευθερη η εισοδος στο Ολυμπιακός – Βέροια για τους νέους σε σωματεία του Πειραιά 

Με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Διευθυντή του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα δοθούν δωρεάν εισιτήρια για ποδοσφαιριστές των υποδομών που βρίσκονται σε σωματεία του Πειραιά.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΠ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ  ΑΕ κ. Βασ.Βασιλειάδης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρέχουν  δωρεάν εισιτήρια για όσους ποδοσφαιριστές των υποδομών των πειραϊκών σωματείων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Βέροια την Κυριακή  6.1.2013 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"

Η διαδικασία συμμετοχής, με όσους ποδοσφαιριστές επιθυμεί να συμμετέχει το κάθε σωματείο, είναι η κάτωθι:

1. Αποστέλλεται με fax (210 4823 363 – υπόψη Υπεύθυνου Υποδομών κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ) στην Ε.Π.Σ.Π. ενημερωτική κατάσταση με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

2. Οι ποδοσφαιριστές θα συνοδεύονται ανά 10 από εκπρόσωπο του σωματείου, ήτοι 10 ποδοσφαιριστές 1 εκπρόσωπος, 20 ποδοσφαιριστές 2 εκπρόσωποι.

3. Οι ποδοσφαιριστές θα φορούν την φόρμα της ομάδας τους.

4. Η συνάντηση όλων των σωματείων με τους ποδοσφαιριστές του θα γίνει στο γήπεδο Γ.ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ στο parking 3 στις 6.15 μ.μ.Για τον συντονισμό της ανωτέρω διαδικασίας καλούνται οι υπεύθυνοι των υποδομών των πειραϊκών σωματείων να επικοινωνήσουν με τον Υπεύθυνο Υποδομών κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ.  ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑ, θα συντονίσουν την όλη διαδικασία παρακολούθησης από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, του αγώνα της Κυριακής 6.1.2013.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου