ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Προταση σε Ντε Βινσέντι ο Ολυμπιακός. ποια ειναι τα δεδομενα της αποκτησης του....

 Προταση σε Ντε Βινσέντι  ο Ολυμπιακός. ποια ειναι τα δεδομενα της αποκτησης του....

29/12/2012


Επίσημη πρόταση για να  απόκτησει του Ντε Βινσέντι προχώρησε ο Ολυμπιακός που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2013. 
Ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός τον Αργεντινό, ποιος ο φόβος του παίκτη για τους ερυθρόλευκους. 

Διαβάστε αναλυτικά τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση του παίκτη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο ο Αργεντινός είναι στο "στόχαστρο" και του Παναθηναϊκού που επιχειρεί να αποσπάσει την συγκατάθεση του 23χρονου άσου που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2013. Γεγονός που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στην έκβαση της υπόθεσης. 

Ο Ολυμπιακός λοιπον έκανε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ντε Βινσέντι (με το σκεπτικο  ο παίκτης να ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι) Ο Ολυμπιακος προσφέρει κάποια χρήματα στον υ ΠΑΣ καθώς και την ευκαιρία στον Γιάννη Χριστόπουλο να επιλέξει ως αντάλλαγμα μέχρι το καλοκαίρι κάποιους από τους παίκτες των Πειραιωτών που είναι διαθέσιμοι προς δανεισμό. Όπως ο Τάτος,Παπάζογλου και Ζαραδούκας.
Στον ΠΑΣ θα προτιμούσαν έναν παίκτη που να παίζει στην θέση του Αργεντινού, ιδίως αν ο Ολυμπιακός επιλέξει να τον κάνει δικό του από τώρα και να μην τον αφήσει μέχρι το καλοκαίρι στα Γιάννινα. Επίσης στην πρόταση του Ολυμπιακού υπάρχουν και κάποια μπόνους για τον ΠΑΣ ανάλογα με τις συμμετοχές του Ντε Βινσέντι με τα ερυθρόλευκα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει άμεσα τον παίκτη, δίνοντας του ηγετικό ρόλο. Ο προβληματισμός του Αργεντινού σε ό,τι έχει να κάνει με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι πως φοβάται σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στην ενδεκάδα καθώς στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν πολλές ποιοτικές λύσεις.

Οι πράσινοι σκοπεύουν από τις αρχές Γενάρη, όταν ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, να έρθουν σε συμφωνία με τον Ντε Βινσέντι και εν συνεχεία να πάνε στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας την υπογραφή του 23χρονου μέσου και να... αναγκάσουν ουσιαστικά τον "Άγιαξ της Ηπείρου" να τον παραχωρήσει με λιγότερα χρηματικά ανταλλάγματα. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να κοντράρει στα χρήματα τον Ολυμπιακό.

Ο Τομάς Ντε Βινσέντι αυτή την ώρα βρίσκεται στην Αργεντινή και αναμένεται να είναι πίσω στα Γιάννενα την Κυριακή (30/12) καθώς έχει μια μέρα παραπάνω άδεια από τους συμπαίκτες του οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις το Σάββατο (29/12) το πρωί. Η έλευση του όμως δεν θα δρομολογήσει και τις εξελίξεις.

Και αυτό γιατί όλα θα γίνουν από την στιγμή που θα φτάσει στην Αθήνα ο μάνατζερ του παίκτη . Ο Σεμπαστιάν Μπουχάν ειδοποίησε τους ανθρώπους του ΠΑΣ ότι θα έρθει στην χώρα μας την Κυριακή 6 Ιανουαρίου και έχει ήδη ζητήσει από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα να δοθεί στον παίκτη μια μέρα άδεια και να παραμείνει στην Αθήνα μετά την επιστροφή της ομάδας του ΠΑΣ από την Κρήτη έτσι ώστε να μπορέσει ο Αργεντινός να κάνει κάποιες επαφές.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είναι αρνητικοί με αυτό το ενδεχόμενο και είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον παίκτη ένα ρεπό ώστε να τον εξυπηρετήσουν και να μην σταθούν εμπόδιο στις εξελίξεις που αφορούν την καριέρα του ποδοσφαιριστή.

Λιγη υπομονη λοιπον μεχρι τοτε ...

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου