ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Στο προσκήνιο ο Ούγκο Βιάνα

Στο προσκήνιο ο Ούγκο Βιάνα

25/12/2012
 Φλερτ του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ούγκο Βιάνα της Μπράγκα φέρνει στο προσκήνιο ο πορτογαλικός Τύπος. Εδώ και τώρα θα ήθελε τον παίκτη ο Ζαρντίμ.

Στο προσκήνιο ο Ούγκο Βιάνα
Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού είναι πάλι ο Ούγκο Βιάνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Τα ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου αναφέρουν ότι ο 30χρονος χαφ της Μπράγκα είναι ανάμεσα στις τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας (Φενερμπαχτσέ, Μπεσίκτας και Γαλατασαράι) και τους Πειραιώτες.

Τον διεθνή παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, από την εποχή που καθόταν στον πάγκο του πορτογαλικού συλλόγου και τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με εκείνα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Δηλαδή, μπορεί να παίξει ως πλέι μέικερ όσο και δίπλα από τον αμυντικό χαφ της ομάδας.

Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπράγκα.

Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 20 ματς και 1472’ συνολικό χρόνο συμμετοχής, μετρώντας ταυτόχρονα 2 γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Βιάνα φέρεται να επιθυμεί μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Έχει, μάλιστα, την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο ισπανικό πρωτάθλημα (είχε περάσει από τη Βαλένθια) και είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια.

Ωστόσο, εκείνος προτιμάει να αγωνιστεί αλλού και να κάνει ένα καλύτερο από οικονομικής πλευράς συμβόλαιο.

Το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι ο Ζαρντίμ είχε ενδιαφερθεί για τον συμπατριώτη του, αλλά δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό λόγω των απαιτήσεων που είχε η ομάδα του.

Όπως γράφει με τη σειρά του ο «Γαύρος», αν ήταν στο χέρι του προπονητή του Ολυμπιακού να αποκτηθεί ο 30χρονος μέσος, τότε θα τον ήθελε εδώ και τώρα να τον έχει στη διάθεσή του, ως έναν παίκτη που θα πάρει την… σκυτάλη από τον Ιμπαγάσα.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου