ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

«Απειροελάχιστες οι πιθανότητες…»

«Απειροελάχιστες οι πιθανότητες…»

25/12/2012
 Ο Ολυμπιακός αποφάσισε χθες το πρωί να τοποθετηθεί στη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, υπενθυμίζοντας ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία μεταγραφική κίνηση.

«Απειροελάχιστες οι πιθανότητες…»
«Φρένο» στη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών έβαλε η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν προγραμματίσει καμία κίνηση για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εκτός αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

«Επειδή έχει αρχίσει χορός ονομάτων, να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες να πάρουμε κάποιον ποδοσφαιριστή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», λένε στην ΠΑΕ.

Αν συμβεί κάτι αυτό θα αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ και αυτό εξαρτάται από την πιθανότητα να βρεθεί κάποιος σπουδαίος «κόφτης» ή να προκύψουν εξελίξεις αν έρθει κάποια πρόταση για τον Λιούμπομιρ Φέισα.

Ο Σέρβος χαφ φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της ουκρανικής Καρπάτι, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά τις φήμες για τον Λούκας, χθες η διοίκηση ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν θα πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Τζαμέλ Αμπντούν και θα αποκτηθεί ο Πίνο, θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ελλάδας να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσής του.

Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θέλησε να αποτρέψει μία ενδεχόμενη επικοινωνία για τον Λούκας, ο οποίος απασχολεί «ζεστά» τον ΠΑΟΚ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου