ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Επιβεβαιώνει για Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Σε δηλώσεις του στον Τύπο του Ισραήλ, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επιβεβαίωσε πως συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στους ερυθρόλευκους.
Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως φαίνεται πώς δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γεωργιανός σέντερ όπως έγραψε στο twitter του ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό!

Ο Πικ αναφέρει ότι αυτό προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, ο οποίος διαπραγματευόταν όλο το βράδυ με τους Πειραιώτες.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς ο Σερμαντίνι είχε παραχωρήσει χθες (23/12) συνέντευξη στην ιστοσελίδα "Sportando.net", αποκαλύπτοντας ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι σε ομάδα Ευρωλίγκας.

"Το πού θα πάω είναι μυστικό, αλλά μπορώ να σας πως είναι ομάδα της Ευρωλίγκα και θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω τη Μακάμπι στο Τοp-16", είχε πει ο Γεωργιανός.

Ο παίκτης, πάντως δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια.

Σε νέες δηλώσεις του στον Τύπο του Ισραήλ, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι επιβεβαίωσε πως συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γεωργιανός σέντερ μιλώντας στον Τύπο του Ισραήλ:

"Φεύγω από τη Μακάμπι. Ήμουν εδώ μόλις για τρεις μήνες, αλλά δέθηκα με τον κόσμο και την ομάδα. Τι να κάνεις όμως; Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνω σε μια καλή ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίξω καλά στον Ολυμπιακό. Θέλω να πω σε όλους στη Μακάμπι αντίο κι ευχαριστώ. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Θα συναντηθώ με τη Μακάμπι στο Top 16 και θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Δεν έπαιξα πολύ στη Μακάμπι και δεν ξέρω τι έγινε και για ποιο λόγο. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό. Φεύγω τώρα κι ανοίγω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Αγάπησα αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της, που ήταν πολύ φιλικοί απέναντι μου. Ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψω κάποια μέρα", ήταν τα αποκαλυπτικά λόγια του Γεωργιανού σέντερ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου