ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Έρχεται την Πέμπτη το πρωί ο Σερμαντίνι

Έρχεται την Πέμπτη το πρωί ο Σερμαντίνι

Ο Σερμαντίνι θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη (27/12) το πρωί, έχοντας πάρει νωρίτερα την πτήση από το Ισραήλ. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και το Σάββατο θα προπονηθεί στο ΣΕΦ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιόργκι Σερμαντίνι, θα βρίσκεται στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (27/12), ανήμερα του αγώνα των ερυθρολεύκων στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Ο Γεωργιανός σέντερ θα πάρει την πτήση των 08.10 (ώρα Ελλάδας) από το Ισραήλ ώστε να έρθει στην χώρα μας.
Ο γιγαντόσωμος σέντερ (2.16μ) θα περάσει πρώτα από ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί και από τον Ολυμπιακό πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, στη συνέχεια θα έχει μία πρώτη γνωριμία με μέλη του προσωπικού και της διοίκησης της πειραϊκής ΚΑΕ και θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση την πρεμιέρα της νέας του ομάδας στο TOP-16 απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στην Ισπανία.

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης θα έχει ρεπό την Παρασκευή (28/8), οπότε ο Γιόργκι Σερμαντίνι θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο (29/8), όπου και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τόσο τους νέους του συμπαίκτες, όσο και τους ανθρώπους του προπονητικού-τιμ, με τους οποίους θα συνεργαστεί.

Ο 23χρονος Γεωργιανός διεθνής μπασκετμπολίστας έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους έως το τέλος της σεζόν, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι. Αξιοποιώντας το κύρος, την εμπιστοσύνη, την δυναμική, την ασφάλεια, την σιγουριά, αλλά και την σοβαρότητα της, στοιχεία που την χαρακτηρίζουν, κατάφερε να πείσει τον Γιόργκι Σερμαντίνι να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήθελε διακαώς να τον αποκτήσει, χρησιμοποιώντας ανεπιτυχώς διάφορες ανορθόδοξες μεθόδους.

Giorgi Shermadini - Welcome to Olympiakos από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου