ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Πίνο και τελος? (video)

Πίνο και τελος? (video)

Ο Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα προχωρήσει σε άλλη χειμερινή μεταγραφή πλην αυτής του Πίνο,επισης δεν υπαρχει καμμια εξέλιξη στις ανανεώσεις.

Η συμφωνία με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο είναι δεδομένη και ο Κολομβιανός, ο οποίος μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αλλά στην πειραϊκή ομάδα θα υπολογίζεται κυρίως ως εξτρέμ, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης.

Από την πρώτη στιγμή, στην πειραϊκή ΠΑΕ έχουν ξεκαθαρίσει πως οι πιθανότητες να γίνει άλλη προσθήκη κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι απειροελάχιστες.

Επιθυμια της διοίκηση ςειναι  ο κόσμος της ομάδας να μην  "βομβαρδίζεται" καθημερινά με ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων και να δημιουργούνται προσδοκίες στους φιλάθλους, για αυτό ακόμα μία ημέρα υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει ως έχει, αφού υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον αξιόλογο έμψυχο δυναμικό τόσο από τη διοίκηση όσο και από το προπονητικό επιτελείο.

Στον Πειραια είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του Πίνο, ο οποίος συνεχίζει να δείχνει κάθε ημέρα τον καλό του εαυτό στην προπόνηση και να αφήνει τα διαπιστευτήρια του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, αν και ο 25άχρονος κυνηγός θέλει ακόμα χρόνο για να φτάσει στο 100% από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας, καθώς έχει να παίξει ποδόσφαιρο εδώ και σχεδόν ένα έτος.

Δειτε βιντεο με αφιερωμα στον Πινο

mejores goles de juan pablo pino Χουάν Πάμπλο Πίνο από sport24tv

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις των Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη την Πέμπτη (27/12). Είναι δεδομένο, όμως, πως και οι δύο περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν οριστικά, είτε αρνητικά είτε θετικά, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη.

*Την Πέμπτη (3/1/2013, 14:30), η ομάδα θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Παίδων, "Αγία Σοφία", προκειμένου να μοιράσει δώρα στα παιδιά. Θα είναι κανονικά όλοι οι παίκτες και, φυσικά, το προπονητικό επιτελείο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου