ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η Ευρωπη κανει...μεταγραφες

Η Ευρωπη κανει...μεταγραφες

25/12/2012


Λίγες μέρες απομένουν έτσι ώστε να ανοίξει επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ας δουμε τα μεχρι στιγμης  τα δεδομένα και τις φήμες ανά την Ευρώπη



Αρχή με Λούκας Μόουρα στην Παρί ΣΖ
Δεν γίνεται να μην ξεκινήσουμε από τον Λούκας Μόουρα, 20άχρονο διεθνή Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο που έχει κλείσει η Παρί Σεν-Ζερμέν από το καλοκαίρι για τον Ιανουάριο.

Η Σάο Πάουλο θα βάλει στα ταμεία της 44.500.000€, ενώ θυμίζουμε πως η πιο ακριβή μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού ήταν και πάλι από την Παρί ΣΖ με τα 42.000.000€ που έδωσε στην Μίλαν για τον Τιάγκο Σίλβα.
Ο Νενέ θα αποχωρίσει από την Παρί, με ομάδες από Βραζιλία, Τουρκία, αλλά και οι Μίλαν, Γιουβέντους να ενδιαφέρονται.
Πολύ πιθανό είναι να φύγει και ο Χαβιέρ Παστόρε με προορισμό την Μίλαν, ίσως όμως όχι τώρα, αλλά το καλοκαίρι.
Επίσης για το καλοκαίρι έχουν ακουστεί πολλές φήμες για την ομάδα του Παρισιού, κυρίως για Μουρίνιο, Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπενζεμά από Ρεάλ!
Όσον αφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, για το καλοκαίρι φυσικά, υπάρχει η φήμη ότι θέλει να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνέχεια με Μίλαν
Ήδη γράψαμε για το ενδιαφέρον της Μίλαν για Νενέ και Παστόρε, λέγεται όμως πως ενδιαφέρεται και για έναν ακόμη από την Παρί, τον Μοαμέντ Σισοκό, έτσι ώστε να καλύψει το κενό του Νάιτζελ ντε Γιονγκ, ο οποίος χάνει την χρονιά λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο.
Οι "ροσονέρι" εξετάζουν όμως σοβαρά και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την περίεργη κατάσταση με τον διεθνή Ιταλό στην Ρόμα.
Κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και με τον Μάριο Μπαλοτέλι, τον οποίο είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν από την Μάντσεστερ Σίτι.
Αν έρθει ο "σούπερ-Μάριο", ίσως φύγουν οι δύο Βραζιλιάνοι, Ρομπίνιο και Πάτο. Μπάλα... σοβαρή δεν παίζουν και η Σάντος έχει προσφέρει 6.000.000€ για τον πρώτο, ενώ η Κορίνθιανς 12.000.000€ για τον δεύτερο.
Ο Μπερλουσκόνι πάντως τόνισε πως θέλει να κρατήσει έναν από τους δύο, καθώς θυμίζουμε πως αν πχ αποκτηθεί ο Μπαλοτέλι, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League (ο Ντε Ρόσι θα έχει).
 Επίθεση και άμυνα η Γιουβέντους
Ήδη ο Λούσιο αποτελεί παρελθόν για την Γιουβέντους και υπέγραψε στην Σάο Πάουλο, τραυματίστηκε όμως ο Τζόρτζιο Κιελίνι και ίσως μείνει 3 μήνες εκτός δράσης.
Ο Μαρτίν Κάσερες θα μπει 11άδα για να συμπληρώσει την 3άδα της άμυνας με Μπαρτζάλι και Μπονούτσι (με 4ο στόπερ στον πάγκο τον Μαρόνε), αλλά βέβαια η ομάδα του Τορίνο ψάχνει για αμυντικό με υποψήφιους τους Νέτο (Σιένα), Πελούζο (Αταλάντα), Ντανίλο (Ουντινέζε) και Μποκέτι (Ρουμπίν Καζάν).
Στην επίθεση τα ονόματα που παίζουν για την "Γιούβε" είναι αυτά των Φερνάντο Γιορέντε, Νταβίντ Βίγια, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, Γκάρι Χούπερ και Ντιντιέ Ντρογκμπά (έχει γραφτεί και για Μίλαν).

Υπογράφει ο Στάριτζ σε Λίβερπουλ
Στην Αγγλία θεωρούν θέμα χρόνου η Λίβερπουλ να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάνιελ Στάριτζ από την Τσέλσι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία έχει επέλθει στα 14.700.000€, ενώ ο 23άχρονος Άγγλος επιθετικός πέρασε και ιατρικές εξετάσεις για τους "κόκκινους" την Κυριακή.
Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται και για τον Νταβίντ Βίγια, αλλά τελευταία οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα τονίζουν πως θα μείνει στους "μπλαουγκράνα".
Ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ ήταν ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ, αλλά ο Ολλανδός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Σάλκε.
Όσον αφορά στην Τσέλσι, για να καλύψει το κενό του Στάριτζ, έχει στο στόχαστρο τους Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Ουίλιαν (Σαχτάρ) και Πιάνιτς (Ρόμα).
Βέβαια, ο μεγάλος στόχος είναι Φαλκάο, αλλά μάλλον το καλοκαίρι θα δώσει την "μάχη" με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κολομβιανού από την Ατλέτικο.
 Τιερί Ανρί και Ντέιβιντ Μπέκαμ
Υπάρχει ενδεχόμενο ο Τιερί Ανρί, όπως και πέρσι, πάει δανεικός στην Άρσεναλ μέχρι τον Φεβρουάριο από τους New York Red Bulls, οι οποίοι πάντως διαψεύδουν, ενώ ήδη έχουν αποκτήσει τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο από την Βάσκο ντα Γκάμα.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποχαιρέτησε τους Los Angeles Galaxy, έτσι αναμένεται να έχουμε ένα μικρό σήριαλ για το ποια θα είναι η νέα του ομάδα, ενώ οι Galaxy θέλουν τον Κακά από την Ρεάλ.
 Οι υπόλοιπες φήμες και οι Ουάλας, Λαντρό
Ο Στιούαρντ Ντάουνινγκ ίσως φύγει από την Λίβερπουλ, ενώ η ManUtd ενδιαφερόταν για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, αλλά αυτός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "κόκκινους".
Η Λίβερπουλ πάντως ενδιαφέρεται για τον διεθνή Άγγλο τερματοφύλακα της Μπέρμιγχαμ, Τζακ Μπάτλαντ, ενώ δεν αποκλείεται ο Πέπε Ρέινα να καταλήξει στην Άρσεναλ, η οποία θέλει τον Ντιαμέ της Γουέστ Χαμ.
Με την Νιούκαστλ συνδέθηκε το όνομα του Λοΐκ Ρεμί της Μαρσέιγ, ενώ η Λιλ άφησε ελεύθερο τον Μικαέλ Λαντρό και ο 33άχρονος πορτιέρο υπέγραψε ήδη στην Μπαστιά.

Η Ίντερ εξετάζει τις περιπτώσεις του διεθνή Αργεντινού μέσου της Άντερλεχτ, Λούκας Μπίγλια και του Ιταλού στράικερ της Τορίνο, Ρολάντο Μπιάνκι (για αλλαγή του Μιλίτο), ενώ ίσως αποχωρήσει από τους "νερατζούρι" ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ (ακούστηκαν Παρί και Μίλαν, αλλά μάλλον δεν θα καταλήξει σε αυτές).
Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει και αυτή τον Μπάτλαντ, αλλά δύσκολα αυτός θα δεχτεί να είναι η αλλαγή του Τζο Χαρτ, ενώ οι "πολίτες" ενδιαφέρονται και για τον Στέβαν Γιόβετιτς της Φιορεντίνα.
Πολύ πιθανό είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει τον Νανί (κλασικό ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Μίλαν), ενώ η Ρίβερ Πλέιτ θέλει τον Ρίκι Άλβαρες της Ίντερ.
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει στην Τότεναμ τους Ζοάο Μοουτίνιο (Πόρτο) και Κρίστιαν Έρικσεν (Άγιαξ), ενώ η Τσέλσι έχει ήδη αποκτήσει τον 18άχρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Ουάλας, από την πρωταθλήτρια, Φλουμινένσε.

  
 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου