ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Προπονήθηκε ο Αβραάμ!

Προπονήθηκε ο Αβραάμ!

27/12/2012
 Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να συμμετέχει κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις ύστερα από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Προπονήθηκε ο Αβραάμ!
Ένα χριστουγεννιάτικο… δώρο περίμενε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά τις διακοπές των εορτών. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς ενοχλήσεις, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο Euro και τον έθεσε νοκ άουτ για διάστημα περίπου έξι μηνών.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, κατοχής, ελέγχου της μπάλας και πρέσινγκ προς τον αντίπαλο. Απών ήταν ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα με θεραπεία λόγω της θλάσης που αποκόμισε από την αναμέτρηση πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν οι Πάμπλο Κοντρέρας και Χοσέ Χολέμπας, με άδεια.

Ένα απρόοπτο έγινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, καθώς ο Γιάννης Μανιάτης υπέστη μία ελαφριά κάκωση, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» με τους υπόλοιπους, στην αυριανή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου