ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

24/12/2012
 Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για το Europa League ο αμυντικός της Λεβάντε Κρίστιαν Λελ, μιλώντας αποκλειστικά στο sport-fm.gr.

«Φαβορί ο Ολυμπιακός»
Το πρώτο τηλεφώνημα που έκανε ο Κρίστιαν Λελ, στο άκουσμα του αντιπάλου της Λεβάντε για το Γιουρόπα Λιγκ ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού που εκπροσωπεί τον Γερμανό μπακ και τον πήγε το καλοκαίρι στη Λεβάντε, θα έχει να του πει πολλά όσο πλησιάζουν οι δύο αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους», για τη φάση των «32» του θεσμού.

Συνέντευξη στον Σωτήρη Ταμπάκο


Με επτά χρόνια θητεία στην Μπάγερν Μονάχου και δύο στη Χέρτα, ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι από τους πιο έμπειρους παίκτες της Λεβάντε και από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ.

Ο Κρίστιαν Λελ μίλησε αποκλειστικά στο www.sport-fm.gr για τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, χρίζοντας φαβορί τους Πειραιώτες, ενώ απάντησε χωρίς περιστροφές και στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Η κλήρωση σας φέρνει αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό. Πώς βλέπεις τις δύο αναμετρήσεις με τον πρωταθλητή Ελλάδας;
Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά μία μεγάλη ομάδα με πολλούς τίτλους στην Ελλάδα και αρκετές συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και φυσικά δεν μπορεί να γίνει πρόβλεψη.

Υπάρχει φαβορί ή οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιραμένες;

Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός λόγω εμπειρίας. Η ελληνική ομάδα είναι σαφώς πιο έμπειρη με συνεχείς παρουσίες στην Ευρώπη. Για τη Λεβάντε είναι η πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή, οπότε δεν θα έχουμε εύκολη αποστολή.

Πιστεύεις ότι μπορείτε να περάσετε στην επόμενη φάση;

Εάν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Είναι μία πρόκληση για τη Λεβάντε τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό θα διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Εφόσον παρουσιαστούμε καλά προετοιμασμένοι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Τι σου είπαν οι συμπαίκτες σου Καράμπελας, Χουανφράν και Ελ Ζαρ για τον Ολυμπιακό;
Δεν πρόλαβα να συζητήσω με τα παιδιά διότι φύγαμε για τις άδειες των Χριστουγέννων. Θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες και πιστεύω θα έχουν να μας πουν πολλά για τον Ολυμπιακό και κυρίως ο Νίκος. (σ.σ. Καράμπελας)

Τι έχεις μάθει για τον Ολυμπιακό;
Δεν ξέρω λεπτομέρειες για την ομάδα, αλλά το γεγονός και μόνο ότι είναι ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας των τελευταίων χρόνων λέει πολλά. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Όταν πλησιάσει το πρώτο παιχνίδι θα μας ενημερώσει ο προπονητής μας για το τι πρέπει να προσέξουμε.

Στην πλευρά σου θα αντιμετωπίσεις τον Τζαμέλ Αμπντούν που είναι σε καλή κατάσταση και από τους πιο επικίνδυνους παίκτες του Ολυμπιακού. Έχεις ενημερωθεί;
Έχω πληροφορηθεί ότι στη θέση του αριστερού εξτρέμ αγωνίζονται καλοί ποδοσφαιριστές. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να τον αντιμετωπίσω και φυσικά δεν με αγχώνει κάτι. Έχω μάθει να παίζω σε υψηλό επίπεδο και σε δύσκολες καταστάσεις.

Γνωρίζεις κάτι από το ελληνικό πρωτάθλημα;

Από την Ελλάδα ξέρω καλά τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος μου. Ήταν ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα; Μέχρι πότε έχεις συμβόλαιο με τη Λεβάντε;
Είμαι χαρούμενος στη Λεβάντε. Το συμβόλαιο μου είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ανανεώνεται αυτόματα η συνεργασία για ακόμα μία σεζόν. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο και τίποτα δεν αποκλείω. Θα με ενδιέφερε στο μέλλον η πιθανότητα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και γιατί όχι στον Ολυμπιακό.

Η Λεβάντε είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας στην Ισπανία. Ποιος είναι ο φετινός σας στόχος;
Αρχικά, θέλουμε η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Εάν συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και τους επόμενους δύο μήνες τότε μπορούμε να πούμε ότι η Λεβάντε θα αναθεωρήσει τους στόχους της και θα διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ο μεγάλος σου στόχος είναι να παίξεις στην Εθνική ομάδα;

Έχω δύο υπηκοότητες τη γερμανική και την αυστριακή. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται στην Εθνική ομάδα.

Έχεις κάποια προτίμηση;

Δεν θα ήθελα να πω δημόσια ποια Εθνική προτιμώ. Το μέλλον θα δείξει...


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου