ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ενίσχυση… εκ των έσω

Ενίσχυση… εκ των έσω

28/12/2012
 Δεν είναι η επάνοδος του Αβρ. Παπαδόπουλου στη δράση. Ούτε ο Πίνο που εντυπωσιάζει στις προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προχωρά για ενίσχυση από Σούπερ Λίγκα, με Ολαϊτάν και Ντε Βινσέντι.

Ενίσχυση… εκ των έσω
Ο Νιγηριανός περιφερειακός επιθετικός της Βέροιας θεωρείται «δεμένος» από τον Ολυμπιακό και μένει να φανεί πότε θα μετακομίσει στον Πειραιά. Πιθανότατα αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι. Παρά τη «σφήνα» του ΠΑΟΚ, πληροφορίες αναφέρουν πως στις τάξεις των πρωταθλητών δεν υπάρχει ανησυχία.

Φήμες για Ντε Βινσέντι

Ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι αρέσει στον Ολυμπιακό είναι δεδομένο. Μέχρι τώρα, ωστόσο, οι Πειραιώτες έδειχναν διάθεση να ασχοληθούν με την περίπτωσή του από το καλοκαίρι. Χθες, ωστόσο, πληροφορίες από τα Γιάννενα έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΣ για τον 23χρονο Αργεντινό μέσο, τον οποίο γλυκοκοιτάζουν επίσης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Από τον επίσημο Ολυμπιακό δεν σχολιάστηκε η συγκεκριμένη φημολογία.

Τελειώνει με τα συμβόλαια

Μέσα στις προσεχείς μέρες αναμένεται να «κλείσουν» θετικά οι υποθέσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων των Ράφικ Τζεμπούρ και Ρόι Κάρολ. Με αμφότερους πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει προφορική συμφωνία. Αντιθέτως, εκκρεμεί η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, την απάντηση του οποίου περιμένει η Ολυμπιακός. Εφόσον ο αρχηγός της ομάδας απαντήσει αρνητικά, δεν είναι απίθανο να πωληθεί, όπως και να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και πιθανώς να γίνει μία νέα κουβέντα στη διάρκεια της περιόδου, προτού λήξει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο.

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, ο Ανδρέας Τάτος διεκδικείται από τη μισή Σούπερ Λίγκα, με τον ΟΦΗ και τον Πλατανιά να δίνουν μάχη να τον αποκτήσουν. Πάντως ο ίδιος προτιμά να παίξει στο εξωτερικό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου