ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Τιμήθηκαν βετεράνοι θρύλοι και ο θρύλος Ρωσίδης (pics)

Τιμήθηκαν βετεράνοι θρύλοι και ο θρύλος Ρωσίδης (pics)

25/12/2012

Τιμήθηκαν βετεράνοι θρύλοι και ο θρύλος Ρωσίδης (pics)
Μεγάλη τιμή για τους βετεράνους του Ολυμπιακού, αλλά και έναν πρώην ποδοσφαιριστή που έπαιζε στη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ‘50 με τα έξι σερί πρωταθλήματα και η οποία ονομάστηκε θρύλος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ρωσσίδης, αλλά και ο σύνδεσμος βετεράνων βραβεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στην 3η ετήσια εκδήλωση της UNESCO, που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.
Ο πρόεδρος Γιάννης Μαρωνίτης βράβευσαν όπως προαναφέρθηκε τον Ηλίας Ρωσίδης για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, αλλά και τον Σύνδεσμος των Βετεράνων του Θρύλου για το κοινωνικό έργο που προσφέρει χρόνια τώρα. Το βραβείο το πήρε μια άλλη πολύ μεγάλη δόξα του παρελθόντος, ο σέντερ φορ της ομάδας θρύλος, ο θρυλικός Ηλίας Υφαντής. Παρών στην εκδήλωση από τα μέλη του Συνδέσμου, ήταν και οι Γιώργος Κοττάκης και Αλέκος Κτενάς.
Επίσης, οι κ.κ. Μαρωνίτης και Γλύκας, βράβευσαν από πλευράς Ολυμπιακού τον παγκόσμιο πρωταθλητή ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρο Γιαννιώτη για την καλή παρουσία που είχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού.
Τέλος, βραβεύτηκε και ένας φίλαθλος των Πειραιωτών ο οποίος παρότι έχει χάσει το φως του βρίσκεται πάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού. Οταν παρέλαβε το βραβείο του, μάλιστα, δήλωσε: «Αν ζω, το οφείλω στον Ολυμπιακό και την οικογένειά μου»! 


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου