ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την παρουσία τους στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.
Μέγκιερι: Η ΑΕΚ δεν απείλησε την εστία του Ολυμπιακού και δεν αισθάνθηκε τον κίνδυνο στα γάντια του, καθώς ακόμη και τα όποια σουτ δοκίμασαν οι κιτρινόμαυροι ήταν άστοχα.

Παπάζογλου: Ο Έλληνας στόπερ ήταν φιλότιμος και μαχητικός στο παιχνίδι και έμπαινε με τσαμπουκά στις φάσεις, καταφέρνοντας να κερδίσει τους αντιπάλους του με την δύναμη και την επιμονή του. Δεν είναι όμως δεξί μπακ. Είναι κεντρικός αμυντικός και αναγκαστικά αγωνίζεται στα άκρα.

Αβραάμ: Ήταν ο σκόρερ και ο αρχηγός της ομάδας. Ήταν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή στις φάσεις των δύο πρώτων γκολ, ενώ επέστρεψε στην ενδεκάδα ως αρχηγός της ομάδας. Το περιβραχιόνιο από εδώ και πέρα του ανήκει. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από τους "κιτρινόμαυρους" και όσο περνάει ο καιρός θα βρει και ρυθμό στο παιχνίδι του. Στην άμυνα έδωσε λύσεις και αγωνίστηκε με τον δυναμισμό που τον διακρίνει.

Μανωλάς: Ο Μανωλάς αγωνίστηκε παθιασμένα στο παιχνίδι και έψαξε το γκολ σε ορισμένες φάσεις. Δεν πιέστηκε στην άμυνα και είχε σωστές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε.

Χολέμπας: Οι σέντρες του στο παιχνίδι ήταν καλές και από τα δικά του πόδια ουσιαστικά ξεκίνησαν οι φάσεις για τα δύο πρώτα γκολ. Δεν είχε πάντως καλές συνεργασίες στο αριστερό άκρο με τον Αμπντούν και παρουσίασε ορισμένες αδυναμίες στην άμυνα.

Φέισα: Είναι ένας παίκτης τον οποίο έχει σε εκτίμηση ο Μίτσελ και τον στηρίζει. Σαν "6άρι" στον άξονα, δηλαδή σαν "κόφτης", δείχνει πως δεν κάνει, καθώς έχει σαφείς αδυναμίες στο ανασταλτικό κομμάτι που απαιτεί το πόστο του 6αριού", αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ως playmaker, έχοντας περισσότερο δημιουργικό ρόλο. Στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου άφηνε κενά.

Μανιάτης: Δεν ξεχωρίζει για τις δημιουργικές του αρετές, αλλά είναι δεδομένη η ικανότητα του στον ανασταλτικό τομέα στη μεσαία γραμμή. Δείχνει κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια και στην άμυνα έχανε ορισμένες φάσεις. Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, ενώ στο τέλος έχασε την ευκαιρία να "γράψει" το 4-0, καθώς το σουτ που δοκίμασε βρήκε στο δοκάρι.

Γκρέκο: Δεν μπορεί να κριθεί, καθώς τραυματίστηκε νωρίς στο ματς και αποχώρησε, αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν φάνηκε στο ματς.

Βλαχοδήμος: Δημιούργησε ορισμένα ρήγματα από τα άκρα, αλλά το πρόβλημα του είναι πως αρκετές φορές δεν έχει καλά τελειώματα, είτε για να σκοράρει, είτε για να δώσει πάσα. Σε ορισμένες φάσεις αργεί και κάνει κατάχρηση της μπάλας. Συνέβη και κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς σε κάποιες επιθέσεις του Ολυμπιακού δεν πάσαρε σωστά. Αν βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι, θα γίνει περισσότερο χρήσιμος και αποτελεσματικός.

Αμπντούν: Προσπάθησε να απειλήσει και να δημιουργήσει ρήγματα από τα άκρα. Κάποιες φορές τα κατάφερε και άλλες όχι. Είχε διάθεση στο ματς και πάλεψε, ενώ σημείωσε και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού. Κάποιες φορές θα μπορούσε να ήταν περισσότερο απλός και ουσιαστικός στις κινήσεις και στις εμπνεύσεις του.

Τζεμπούρ: Στην επίθεση δεν απείλησε όπως άλλες φορές, ούτε και δημιούργησε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν σκόραρε, αλλά έδωσε δύο ασίστ, όντας στην πράξη χρήσιμος στο παιχνίδι της ομάδας. Στην επίθεση, βέβαια, δεν τον τροφοδότησαν σωστά και οι συμπαίκτες του.

Μασάντο: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε, ενώ σε κάποιες φάσεις διεκδίκησης της μπάλας δεν έμπαινε με δύναμη και ταχύτητα. Βοήθησε την ομάδα πάντως δημιουργικά σε κάποιες στιγμές και ήταν καλύτερος του Γκρέκο.

Ιμπαγάσα: Μπήκε ως αλλαγή, αλλά αποχώρησε μέσα σε λίγα λεπτά καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Φουστέρ: Αγωνίστηκε για περίπου 15 λεπτά στο ματς και φάνηκε πως είναι ελαφρώς επηρεασμένος από την αγωνιστική του απραξία. Είναι παίκτης τακτικής και ξέρει πως να λειτουργεί σωστά και με πειθαρχία στο πόστο που του αναθέτει ο προπονητής. Θα μπορούσε να είχε χριστεί και σκόρερ, αλλά το γκολ που σημείωσε το ακύρωσε ο διαιτητής.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου