ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Καραπαπάς: "Να μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε"

Καραπαπάς: "Να μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε"

Ο Κώστας Καραπαπάς υπογράμμισε πως αυτοί που αποδοκιμάζουν τον Πάουλο Μασάντο πρέπει να το ξανασκεφτούν, ενώ εξέφρασε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης προς τον Πορτογάλο μέσο.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού αντέδρασε μαζικά στις νέες αποδοκιμασίες εις βάρος του Πάουλο Μασάντο, στον επαναληπτικό προημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τον Σάββα Θεοδωρίδη, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, εξέφρασε τη δυσφορία του για το συγκεκριμένο φαινόμενο, επισημαίνοντας πως δεν πρέπει να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύαμε σε άλλες ομάδες.
Αναλυτικά η δήλωση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά:

"Θέλω να σταθώ σε κάποιες αποδοκιμασίες την ώρα που έβγαινε ο Μασάντο από το γήπεδο. Επειδή έχει παρατραβήξει αυτό το ζήτημα, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Ο ποδοσφαιριστής, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής που φοράει αυτή τη φανέλα, έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, η οποία είναι ιερή, πρέπει να στηρίζεται από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού διότι αυτά μέχρι πρότινος γίνονταν σε άλλες ομάδες.

Δηλαδή, σε άλλες ομάδες βλέπαμε ποδοσφαιριστές να αποδοκιμάζονται από τους φιλάθλους της ομάδας τους και όλοι οι Ολυμπιακοί χαμογελούσαμε πικρά. Καλό θα είναι να μην κάνουμε κι εμείς τα ίδια. Αυτά που κάποτε τα λέγαμε και κοροϊδεύαμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν λίγο αυτοί που το κάνουν γιατί δημιουργούν ένα θέμα στην ομάδα χωρίς λόγο. Πάνω σε μία πολύ καλή στιγμή, που έχουμε πάρει το Πρωτάθλημα και πανηγυρίζουμε. Έχουμε περάσει και στο Κύπελλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου