ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Παρουσία με… νόημα

Παρουσία με… νόημα

14/03/2013
 Ο μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ. Εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τον Άλαν Ρουίς, αλλά και τον Σεμπαστιάν Λέτο. Σενάρια για Τζόναθαν από «Μπάρτσα».

Παρουσία με… νόημα
Μία ξεχωριστή παρουσία στο «Καραϊσκάκη» στη ρεβάνς των προημιτελικών Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) αρκούσε για να σημάνει… συναγερμός. Επρόκειτο για τον μάνατζερ Φερνάντο Κοσεντίνο, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τον Άλαν Ρουίς της Σαν Λορέντζο, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν έντονα τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Σεμπαστιάν Λέτο που έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό κι έχει προταθεί.

Ο Κοσεντίνο ασφαλώς θα πρόσφερε την… πραμάτειά του στον Ολυμπιακό, που «χτενίζει» την αγορά, ελληνική και ξένη, για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ο Άλαν Ρουίς δεν αποκλείεται καθόλου να απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες. Άλλωστε τον έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές, είναι εξελίξιμος, σε καλή ηλικία (19 ετών), ενώ αγωνίζεται σε θέση που δεδομένα απασχολεί τους πρωταθλητές. Ασφαλώς ο Αργεντινός, πάντως, που μετρά ήδη τρεις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, δεν είναι εύκολη περίπτωση και απασχολεί πολλές ομάδες.

Η περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο είναι εντελώς διαφορετική και δύσκολα θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Πέραν των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν μετά τη φυγή του από το λιμάνι και το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση μετά τη σοβαρή επέμβαση που έκανε στο γόνατο και τον έχει κρατήσει εκτός δράσης από τις αρχές του 2012.

Σενάρια για Τζόναθαν

Φήμες αναφέρουν πως αρέσει πολύ στον Μίτσελ ο Τζόναθαν Ντος Σάντος. Ο 23χρονος Μεξικανός (με ισπανικό διαβατήριο) είναι ο μικρότερος αδερφός του Τζιοβάνι Ντος Σάντος και δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπαρτσελόνα ως το 2015. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και φέτος έχει όλες κι όλες 4 εμφανίσεις με τους «μπλαουγκράνα» (τρεις στο Κύπελλο, μία στο πρωτάθλημα) με συνολικά 130 λεπτά συμμετοχής.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου