ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Το πανηγύρισαν οι Αγγελόπουλοι

Το πανηγύρισαν οι Αγγελόπουλοι

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τα μέλη της διοίκησης, έδωσαν το "παρών" στην "Παλαέστρα". Όλοι τους πανηγύρισαν και χάρηκαν το μεγάλο "διπλό" του Ολυμπιακού επί της Σιένα. Δείτε τις φωτογραφίες.
Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, φροντίζουν να βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας, σε οποιαδήποτε έδρα στην Ευρώπη, και αυτό έκαναν για ακόμη μία φορά.
Τόσο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όσο και ο μικρότερος αδελφός του, Γιώργος, έδωσαν το "παρών στο γήπεδο της "Παλαέστρα" και στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στην Σιένα. Μαζί τους ήταν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, αλλά και ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης των ερυθρολεύκων, Νίκος Λεπενιώτης.

Όλοι τους πανηγύρισαν έντονα και την ευχαριστήθηκαν την σπουδαία νίκη των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης μέσα στην δύσκολη έδρα της ιταλικής ομάδας. Λίγα λεπτά αργότερα φωτογραφήθηκαν δείχνοντας εμφανώς ικανοποιημένοι από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Σιένα. Το ερώτημα, βέβαια, είναι, το τι ακριβώς εννοεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τα τρία δάχτυλα που δείχνει σε μία από τις δύο φωτογραφίες...

Στις φωτογραφίες η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Σιένα:


www.redplanet.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου