ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


13/03/2013



   Η επομενη αγωνιστικη



 

 

 

«Ακατάλληλος ο Μάνταλος»

12/03/2013
 Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Μάνταλου στο χθεσινό ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-0) εξέδωσε η διοίκηση του Ατρομήτου χαρακτηρίζοντάς τον ακατάλληλο.

«Ακατάλληλος ο Μάνταλος»
Για υποχρέωση της ΚΕΔ να διαφυλάξει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος κάνει λόγο ο Ατρόμητος με ανακοίνωσή του εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μάνταλου στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-0).

«Κύριοι της ΚΕΔ,

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία όπου κρίνονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι βαθμοί που θα μπουν οι ομάδες στα play offs αλλά και η παραμονή. Δυστυχώς αυτή την αγωνιστική είχαμε σοβαρά λάθη σε τρία τουλάχιστον παιχνίδια που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Στη Νέα Σμύρνη και στο δικό μας παιχνίδι είχαμε σωρεία λαθών από τον Αθηναίο διαιτητή Σταύρο Μάνταλο που εκνεύρισαν και αποσυντόνισαν την ομάδα μας.

Δεν χρειάστηκε να γίνει το μεγάλο λάθος, με κίτρινες κάρτες όμως που έδειχνε μόνο σε εμάς, με φάουλ σε πλεονεκτικές θέσεις που δεν μας έδωσε, με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ που έκοβε επικίνδυνες επιθέσεις μας αλλά και καθυστερήσεις που ο ίδιος υπέδειξε αλλά δεν κράτησε είναι από τα λίγα μόνο που μπορούμε να περιγράψουμε.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Η ισονομία και το «50-50» για όλους είναι υποχρέωση σας εάν θέλετε να θωρακίσετε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Μόνο που αυτή δεν επιτυγχάνεται όσο χρησιμοποιούνται ακατάλληλοι διαιτητές «τύπου Μάνταλου» που τους έχει απορρίψει η κοινή ποδοσφαιρική γνώμη που μας κρίνει όλους».

«Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φάμπρι»

12/03/2013
 Δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Φάμπρι εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

«Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φάμπρι»
Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο Παναθηναϊκός τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διοίκηση να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φάμπρι εν όψει της νέας σεζόν.

Με ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ επαναλαμβάνει τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος τόνισε: «Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Σάκη Τσιώλη. Σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή».

Μάλιστα, στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι τέτοιου είδους δημοσιεύματα προέρχονται εκ του πονηρού και ως στόχο την αποσταθεροποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινό ψευδές δημοσίευμα περί "λίστας" υποψήφιων προπονητών, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα έχει προπονητή τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως άλλωστε έχει δηλώσει σήμερα και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην εφημερίδα "η Πράσινη" με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας
».

Παίζει με Βέροια ο Κορδέρο

12/03/2013
 Από τα ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ θα απουσιάσει για την ΑΕΚ ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο λόγω τιμωρίας.

Παίζει με Βέροια ο Κορδέρο
Αν μπορούσε, ο Έβαλντ Λίνεν δεν θα έβγαζε ποτέ από την ενδεκάδα τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Όμως η… ανωτέρα βία των επτά καρτών που συμπλήρωσε στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, υποχρέωσαν τον Γερμανό προπονητή να διαλέξει δύο από τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν στα οποία δεν θα τον υπολογίζει.

Ο 59χρονος τεχνικός προτίμησε να έχει τον Κορδέρο στο προσεχές ματς με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, όπως και σε αυτό που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία (από όπου θα λείψει ο Ρότζερ Γκερέιρο). Έτσι επέλεξε να του λείψει στα ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για την 28η και τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική.

Στην αυριανή προπόνηση (καθότι σήμερα υπάρχει ρεπό) θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αντώνη Πετρόπουλου, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία πως θα ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα και θα δηλώσει «παρών» στο καθοριστικό παιχνίδι του Σαββάτου.

Δοκιμή με εκπλήξεις από Δώνη

12/03/2013
 Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό άρχισε με τον Γιώργο Δώνη να δοκιμάζει σχήμα-έκπληξη.

Δοκιμή με εκπλήξεις από Δώνη
Απλές δοκιμές ή οι πρώτες σκέψεις εν όψει ντέρμπι; Όπως και να’ χει, οι επιλογές του Γιώργου Δώνη στην πρώτη προπόνηση στην προετοιμασία για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στην Τούμπα είχε εκπλήξεις.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» χρησιμοποίησε ως παρτενέρ του Κάτσε στον άξονα τον Λόρενς (!) κι όχι κάποιον εκ των Γκαρσία ή Λάζαρ. Ολίσε και Καμαρά παρέμειναν δεξιά και αριστερά στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Βούκιτς (ελλείψει του τιμωρημένου Σαλπιγγίδη) αποτέλεσε τον παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση. Όσο για την άμυνα, Κατσουράνης και Σίλντενφελντ ήταν τα στόπερ, με τους Κωνσταντινίδη στο δεξί και τον Λίνο στο αριστερό άκρο.

Στην άλλη ενδεκάδα βρέθηκαν οι Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Κουμάλο, Έτο, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρομπέρ, Πέλκας και Σαλπιγγίδης, ενώ ατομικό έκανε ο επίσης τιμωρημένος για το προσεχές ματς Σταφυλίδης.

Ξανά ατομικό ο Τοτσέ

12/03/2013
 Ούτε σήμερα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Τοτσέ και μειώνονται οι πιθανότητες τουλάχιστον να είναι βασικός στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ξανά ατομικό ο Τοτσέ
Ο Τοτσέ δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη. Ο Ισπανός επιθετικός δεν έχει κριθεί ακόμη 100% έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Πιθανώς να επιχειρήσει κάτι τέτοιο αύριο, αλλά είναι αμφίβολο τουλάχιστον αν θα είναι στο βασικό σχήμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής που θα τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Έτσι κερδίζει πόντους το ενδεχόμενο να παίξει από την αρχή ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, παρότι ο Αργεντινός δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει 90λεπτο.

Από την προπόνηση απουσίαζε λόγω ίωσης ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Βιτόλο που δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ πέραν του Τοτσέ ατομικό έκαναν οι Φουρλάνος, Ταμπάκης και Κουίνσι.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, ταχύτητες, ασκήσεις 1 εναντίον 1 και 2 εναντίον 2, αλλά και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Κατσουράνης: «Δικαιωμένος με την απόφασή μου»

12/03/2013
 Δικαιωμένος από την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

Κατσουράνης: «Δικαιωμένος με την απόφασή μου»
Στις δυνατότητες που έχει ο ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, τονίζοντας πως νιώθει δικαιωμένος με την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, κατά τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 24ης αγωνιστικής.

Ακόμη, ο παίκτης του «Δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι να πάρει το εισιτήριο για το Champions League , ενώ όσον αφορά στα πλεί οφ τόνισε πως μόνος τους αντίπαλος είναι ο κακός τους εαυτός.

Για το γκολ της 24ης αγωνιστικής με το οποίο βραβεύτηκε:
«Ήταν θέμα εκτέλεσης, το πόσο γρήγορα πρέπει να σκεφτείς για να πάρει καλή θέση το σώμα σου. Είναι ένα από τα όμορφα γκολ μου, όλα τα γκολ μου τα θυμάμαι, έχω καλή μνήμη ακόμη και για τα γκολ που μπαίνουν πάνω από την γραμμή. Όταν βάζω γκολ πάντα σηκώνω την φανέλα. Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα, θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν είναι ιδιαίτερο, είναι σημαντικό παιχνίδι για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη απόσταση.

Προοπτικές υπάρχουν πολλές, η ομάδα στα Χανιά μου φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστική, στο δεύτερο δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική γιατί η ομάδα έμεινε με εννιά παίκτες. Συγκεκριμένα για τις προοπτικές, η ομάδα είναι καινούργια, στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι η ομοιογένεια. Τα πράγματα είναι πολύ καλά, η ομάδα σιγά- σιγά οργανώνεται, έρχονται καλοί παίκτες αλλά ακόμη είναι νωρίς. Έτσι και αλλιώς νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ, είτε κατακτήσουμε τίτλους είτε όχι».

Για την αποβολή του Σαλπιγγίδη:
«Επειδή το βίωσα, εγώ είχα βρίσει τον διαιτητή και τιμωρήθηκα, ο Σαλπιγγίδης δεν έβρισε και νομίζω ότι επειδή δεν έβρισε αν ισχύσει ο νόμος στην Ελλάδα γιατί πολλές φορές δεν ισχύει πρέπει να τιμωρηθεί με μία ή δύο αγωνιστικές. Εγώ δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω για την μεταχείριση που έχουν οι παίκτες του».

Για το ότι παίζει ως κεντρικός αμυντικός:
«Σε κάθε ομάδα υπάρχει διοίκηση, προπονητής και μετά έρχονται οι παίκτες, άλλοι αποφασίζουν. Δεν έχω πρόβλημα όπου και να παίζω, στην Ελλάδα το έχουμε δει στο παρελθόν μπορεί να πεις κάτι, να το πάρει κάποιος και να το γράψει αλλιώς. Είπα, μου αρέσει να είμαι στο γήπεδο, εμείς διαβάζουμε διάφορα πράγματα γι΄αυτό και γενικώς δεν μιλάω, στο τέλος εμείς γινόμαστε γραφικοί. Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται».

Για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ σχολίασε:
«Το πιο σημαντικό είναι να παίξει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο απλός ΠΑΟΚτσής μπορεί να θέλει τίτλο για να πανηγυρίσει εκείνη την ημέρα, εγώ θέλω να παίξω στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το Κύπελλο είναι δύο παιχνίδια, μπορεί να μείνεις με δέκα παίκτες στο πρώτο δεκάλεπτο. Για τα πλέι οφ νομίζω ότι αντίπαλός μας είναι ο κακός μας εαυτός, είμαστε καλύτερη ομάδα από τους άλλους, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό κλίμα».

Για τον αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία:
«Το παιχνίδι με την Βοσνία είναι όπως όλα τα άλλα, νομίζω θα κερδίσουμε»

«Όχι» Δημητριάδη σε Άρη

12/03/2013
 Αρνητικά απάντησε ο Βασίλης Δημητριάδης στην πρόταση της διοίκησης του Άρη να αναλάβει νευραλγικό πόστο στην ομάδα.

«Όχι» Δημητριάδη σε Άρη
Ο Βασίλης Δημητριάδης δεν θα επιστρέψει τελικά στον Άρη. Ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης να αναλάβει νευραλγικό πόστο μέσα στην ομάδα και να βοηθήσει έτσι στην προσπάθεια παραμονής του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία.

Ρόλο στην απόφασή του να απορρίψει την πρόταση έπαιξε και το συναισθηματικό του δέσιμο με την άλλη ομάδα που πέρασε μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, την ΑΕΚ, που έχει-όπως και ο Άρης-στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το παλεύει ο Πετρόπουλος

12/03/2013
 Η ΑΕΚ έχει «τελικό» μπροστά της. Έχεις απόλυτη ανάγκη τη νίκη με τη Βέροια. Αν θα ‘χει όμως και τον Αντώνη Πετρόπουλο στην προσπάθεια να την κατακτήσει, δεν θα φανεί νωρίτερα από την Πέμπτη.

Το παλεύει ο Πετρόπουλος
Στα αναμμένα κάρβουνα της… αναμονής για το αν θα προλάβει ο Αντώνης Πετρόπουλος τον «τελικό» με τη Βέροια συνεχίζουν να κάθονται στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε και την Τρίτη τη θεραπεία του στο Ιατρικό Κέντρο υπό την επίβλεψη του Νίκου Πανταζή.

Παρόλο που οι ενοχλήσεις στη γάμπα όμως, έχουν υποχωρήσει, ο φόβος ενδεχόμενης υποτροπής έχει οδηγήσει στην απόφαση να μην μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης πριν από την Πέμπτη.

Τότε θα δοκιμάσει να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και παρά το γεγονός πως ο ίδιος θέλει πολύ να προλάβει το ματς, μόνο στην περίπτωση που είναι 100% έτοιμος θα του επιτραπεί από το ιατρικό επιτελείο ν’ αγωνιστεί απέναντι στη Βέροια.

Σαλπιγγίδης: «Δεν πρέπει να τιμωρηθώ»

12/03/2013
 Άδικη θεωρεί ενδεχόμενη τιμωρία του για τη χειρονομία του στο ματς με τον Πλατανιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. «Είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να το δείξουμε», τόνισε.

Σαλπιγγίδης: «Δεν πρέπει να τιμωρηθώ»
Την… αθωότητά του διακήρυξη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις του στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής φορ τόνισε πως θα ήταν άδικο να τιμωρηθεί για τη χειρονομία στο ματς με τον Πλατανιά.

«Έκανα μια κίνηση αγανάκτησης, του στυλ ‘άσε μας μωρέ’ και όχι μούντζα, όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα. Η παρουσία μου στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, έχει δείξει ότι αντιμετωπίζω με σεβασμό αντιπάλους και διαιτητές. Δε θα αποφασίσω εγώ αν θα πρέπει να τιμωρηθώ και πως, αλλά δε θεωρώ ότι ήταν μούντζα και κάποια υβριστική κίνηση. Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να τιμωρηθώ», τόνισε και πρόσθεσε. Πιστεύω ότι σε τέτοιες αποφάσεις πρέπει να ακούγονται και οι πρωταγωνιστές. Έχω αποδείξει ότι φοράω παντελόνια. Ήταν μια κίνηση αγανάκτησης πάνω στη φάση, μου έχει ξανασυμβεί και εμένα και σε άλλους παίκτες. Έχω τη συνείδηση μου καθαρή και δε μούντζωσα ποτέ τον βοηθό».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως η κίνηση αυτή θα αμαυρώσει την εικόνα του στα γήπεδα, απάντησε: ««Η κίνηση μου είναι λάθος, αλλά με το γράμμα του νόμου τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. Ήταν μία κακή στιγμή του βοηθού, ίσως και η απειρία του να έφταιξε. Δε νομίζω ότι αυτή η κίνηση ρίχνει λάσπη στην παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αναγνωρίζω ότι έκανα ένα λάθος που πρέπει να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα, αλλά αισθάνομαι ήσυχος με τον εαυτό μου γιατί δεν έκανα αυτό που έγραψαν στο φύλλο αγώνα».

Όσο για το αν μίλησε με το διαιτητικό τρίο μετά το ματς, είπε: «Φυσικά. Πήγα στα αποδυτήρια. Ρώτησα τον βοηθό, ‘σε μούντζωσα;’ και μου είπε ναι. Του είπα να συμβουλευτεί μια κάμερα. Μία μούντζα είναι πολύ ξεκάθαρο να τη διακρίνεις και μόνο η αμφιβολία που υπάρχει μπορεί να με δικαιώσει. Έχω κουραστεί να συζητάω για αυτό το θέμα. Δε θέλω να σκέφτομαι έτσι. Δε θέλω να μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Θεωρώ ότι ήταν μία λάθος στιγμή του βοηθού, γιατί αν έβλεπε και τι έλεγα θα καταλάβαινε ότι δεν τον μούντζωσα».

Για το γεγονός ότι η αποβολή αυτή έρχεται να του… κόψει τη φόρα από τα συνεχή γκολ, τόνισε: «Είναι λάθος να κρίνουμε έναν αθλητή βάσει των γκολ. Πρέπει να τον κρίνουμε βάσει της συνολικής παρουσίας. Είχα μια ατυχία στην αρχή της χρονιάς. Βήμα-βήμα πήγαινα και καλύτερα και κάποια στιγμή ήταν φυσιολογικό να έρθουν και τα γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, με κάνει να αισθάνομαι πολύ καλά. Οι αριθμοί δείχνουν μία σταθερότητα. Ένας αθλητής όμως πρέπει να κρίνεται γενικά για την παρουσία του στην ομάδα και όχι μόνο για το γκολ. Το ποδόσφαιρο είναι η ουσία αλλά όχι μόνο αυτό».

Αναφορικά με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, είπε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Πολύ περισσότερο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα ιστορική και δυνατή που θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα για να μπει στα πλέι οφ. Είμαστε καλύτερη ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε ένα πλεονέκτημα αλλά πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στην ερώτηση αν προτιμά έξοδο στο Champions League ή την κατάκτηση του Κυπέλλου, απαντά: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει για όλα. Ο τίτλος μένει στην ιστορία μιας ομάδας και στην πορεία των παικτών που το πετυχαίνουν. Το να παίζεις στους ομίλους του Champions League είναι πολύ όμορφο συναίσθημα. Θέλουμε να είμαστε και να πετύχουμε και τους δύο στόχους».
Τέλος, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον του ΠΑΟΚ. «Γίνονται πολλά βήματα μπροστά. Αλλάζουν οι συνθήκες στην ομάδα και στον τρόπο λειτουργίας. Να είσαι σε έναν εργασιακό χώρο και να υπάρχει οικονομική σταθερότητα και η πομάδα να προσπαθεί καθημερινά να σε κάνει να νιώθεις καλύτερα είναι ότι καλύτερο».

Δεν έκατσαν όλοι στην ΑΕΚ

12/03/2013
 Η σημερινή μέρα είναι η μόνη που είχαν διαθέσιμη για να ξεκουραστούν πριν τον «πόλεμο» με τη Βέροια. Ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ.

Δεν έκατσαν όλοι στην ΑΕΚ
Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο για τη φετινή ΑΕΚ και τους παίκτες της είναι πως έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Και πολλή δουλειά μπροστά τους για να καταφέρουν να καθιερωθούν.

Δυο απ’ αυτούς λοιπόν, ο Ανδρέας Σταματής και ο Δημήτρης Ανάκογλου, προτίμησαν να μη χάσουν καθόλου χρόνο σ’ αυτή την προσπάθεια.

Έτσι, την Τρίτη -παρόλο που η ομάδα είχε ρεπό- ανέβηκαν κανονικά στα Σπάτα για να προπονηθούν και να δουλέψουν στις αδυναμίες τους.

Υπό τις οδηγίες λοιπόν του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα, έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης, ενδυνάμωσης και κάποιες με μπάλα και μετά από περίπου μια ώρα αποχώρησαν από το προπονητήριο.

Διαψεύδει ο Λυμπερόπουλος

12/03/2013
 Καμία σχέση δεν έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με δημοσιεύσεις που γίνονται με τ’ όνομά του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Διαψεύδει ο Λυμπερόπουλος
Διευκρινιστική δήλωση με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε τοποθέτηση έχει γίνει εξ ονόματός του στο διαδίκτυο έκανε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Με αφορμή σχετικές δημοσιεύσεις στο Facebook και το Twitter, ο παλαίμαχος επιθετικός ξεκαθάρισε πως δεν διατηρεί προσωπικό λογαριασμό σε κανένα από τα δυο μέσα.


Αναλυτικά η δήλωση του Λυμπερόπουλου

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ότι δεν διαθέτω λογαριασμό σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής (δια)δικτύωσης.

Το επισημαίνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων λόγω διαφόρων τοποθετήσεων και δημοσιεύσεων στο Facebook και στο Twitter οι οποίες γίνονται εξ ονόματός μου μέσω ψεύτικων προφίλ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προωθούνται από εμένα.

Νίκος Λυμπερόπουλος»
.

Σε απολογία ο Σπανός

12/03/2013
 Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό κάλεσε σε απολογία η Σούπερ Λίγκα για τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Σε απολογία ο Σπανός
Να απολογηθεί για τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο κάλεσε τον Γιώργο Σπανό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Περιστερίου μετά το τέλος της αναμέτρησης που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε τα παράπονά του στον διαιτητή.

Μαζί του θα απολογηθεί την Πέμπτη και ο γυμναστής της ομάδας, Αν. Σκέντζος.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την οποία καλεί και τους: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Σε απολογία ο Σπανός
Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό κάλεσε σε απολογία η Σούπερ Λίγκα για τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
@@@@@@@@@@@
Να απολογηθεί για τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο κάλεσε τον Γιώργο Σπανό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Περιστερίου μετά το τέλος της αναμέτρησης που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε τα παράπονά του στον διαιτητή.

Μαζί του θα απολογηθεί την Πέμπτη και ο γυμναστής της ομάδας, Αν. Σκέντζος.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την οποία καλεί και τους: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Σε απολογία ο Σπανός
Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό κάλεσε σε απολογία η Σούπερ Λίγκα για τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
@@@@@@@@@@@
Να απολογηθεί για τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο κάλεσε τον Γιώργο Σπανό η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Περιστερίου μετά το τέλος της αναμέτρησης που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε τα παράπονά του στον διαιτητή.

Μαζί του θα απολογηθεί την Πέμπτη και ο γυμναστής της ομάδας, Αν. Σκέντζος.

Αναλυτικά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την οποία καλεί και τους: Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 14/03/2013 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Αν.Σκέντζο (Γυμναστή), Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ.Α.Σκέντζου και του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός – ΠΑΕ Κέρκυρα.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Με κόσμο… ο κόσμος να χαλούσε

12/03/2013
 Λεφτά δεν έχει. Περιθώρια δεν έχει. Τον κόσμο της όμως η ΑΕΚ θα τον έχει κανονικά με τη Βέροια. Η ΠΑΕ χρειάστηκε να… πονέσει, αλλά συμφώνησε με την Εφορία για τα εισιτήρια του σαββατιάτικου «τελικού».

Με κόσμο… ο κόσμος να χαλούσε
Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πανηγυρίζει για κάτι που -υπό κανονικές συνθήκες- θα ήταν αυτονόητο.

Ωστόσο μπροστά στον κίνδυνο να έδινε το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς (ίσως και της ιστορίας της) χωρίς την παρουσία του μόνου που έχει μείνει να τη στηρίζει, του κόσμου της, η είδηση ότι εξασφάλισε τελικά το σφράγισμα εισιτηρίων με τη Βέροια είναι αν μη τι άλλο ευχάριστη.

Έστω κι αν χρειάστηκε να «πονέσει» η (ούτως ή άλλως πονεμένη) τσέπη της. Διότι ο Ανδρέας Δημητρέλος έφτασε τελικά σε συμφωνία με την Εφορία προκειμένου να θεωρηθούν εισιτήρια, αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε -πρώτα να καταβάλλει ένα σημαντικό πόσο κι έπειτα να υποσχεθεί άλλο ένα τέτοιο.

Έτσι, ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατέβαλε 50.000 ευρώ (τα οποία είχε κρατήσει από τις 75.000 των τροφείων της Γιουβέντους για τον Τάσο Δώνη) και δεσμεύτηκε να πληρώσει άλλες 30.000 την επόμενη εβδομάδα -όταν και η ΠΑΕ θα έχει εξοικονομήσει κάποια χρήματα από την εκκαθάριση του αγώνα με τη Βέροια.

Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίσει την τελευταία με… άδεια ταμεία (δεν έμεινε σχεδόν τίποτα), ωστόσο προφανώς και θεωρείται σημαντικότερο το ότι θα την αντιμετωπίσει με γεμάτες εξέδρες.

«Κίτρινος πυρετός» στον ΟΦΗ

12/03/2013
 Μετά το παιχνίδι με τη Βέροια οι Μπανούσης, Ιωαννίδης και Σαρ θα χάσουν μερικές από τις επερχόμενες αναμετρήσεις του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, αφού σε αυτό το ματς συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες.

«Κίτρινος πυρετός» στον ΟΦΗ
Αρκετές είναι οι απουσίες που θα έχει να αντιμετωπίσει, ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων της Σούπερ Λίγκας ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής των Κρητικών για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 27ης και 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας δεν θα υπολογίζει στον Κώστα Μπανούση που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες κόντρα στη Βέροια.

Εκτός από τον νεαρό μέσο στο ματς με τη «βασίλισσα του Βορρά» από τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν τόσο ο Γιώργος Ιωαννίδης όσο και ο Μοχάμεντ Σαρ, με αποτέλεσμα ο πρώτος να χάσει την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, ενώ ο δεύτερος το παιχνίδι με τον Πανθρακικό για την 28η αγωνιστική.

Εισιτήρια... ούτε για δείγμα!

12/03/2013
 Περίπου 1.000 οπαδοί του Άρη θα βρεθούν στους "Ζωσιμάδες", στον εκτός έδρας αγώνα των "κίτρινων" με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο, 16/3).

Εισιτήρια... ούτε για δείγμα!
Ο Άρης μπαίνει στην κρίσιμη τελευταία στροφή του πρωταθλήματος και στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, έχει ανάγκη την δυναμική παρουσία του κόσμου.

Όπως την είχε πριν, έτσι θα την έχει και στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος ο ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Όπως συμφωνήθηκε στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, οι «κίτρινοι» θα πάρουν 800 εισιτήρια, τα οποία ούτως ή άλλως είναι λίγα για να καλύψουν τις ανάγκες των φίλων της ομάδας, ενώ φέρονται να εξασφάλισαν άλλα 200.

Οι Θεσσαλονικείς διαβεβαίωσαν ότι στην εξέδρα που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί τους, θα υπάρχουν άτομα για περιφρούρηση (σεκιούριτι) ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Τελειώνει και με αυτούς

12/03/2013
 Στην Αθήνα ταξίδεψε την Τρίτη (12/3) ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, προκειμένου να παραστεί στην εκδίκαση προσφυγών οκτώ ποδοσφαιριστών που φόραγαν μέχρι πέρυσι τη φανέλα των Κρητικών.

Τελειώνει και με αυτούς
Μόνιμος κάτοικος Αθήνας κοντεύει να γίνει ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, για λύσει παλιότερες οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ έχει αναγκαστεί αρκετές φορές να βρεθεί στην πρωτεύουσα.

Έτσι, στο πλαίσιο του πλάνου της οικονομικής εξυγίανσης που έχουν θέσει οι διοικούντες τον ΟΦΗ ο «ισχυρός» άνδρας του κρητικού συλλόγου ταξίδεψε εκ νέου την Τρίτη (12/3) στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην εκδίκαση των προσφυγών των Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ταυλαρίδη, Γαλανόπουλο, Κάλαϊτζιτς, Σαχσανίδη, Ρόβα και Γεωργίου.

Μάλιστα, ο Πουλινάκης έδωσε τα χέρια με όλους τους παραπάνω παίκτες και η αποπληρωμή των οφειλών τους θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με τα χρέη που υπάρχουν στον εκάστοτε από αυτούς από εκεί θα εξαρτηθεί και ο αριθμός των δόσεών τους.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία και με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος θα πάρει μόνο τα δεδουλευμένα χρήματα που του οφείλονται και όχι το σύνολο της προσφυγής που του έχει επιδικαστεί.

Ανανέωσε ο Αποστολόπουλος

Ανανέωσε ο Αποστολόπουλος
12/03/2013
 Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις ανανεώσεις, με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο.

Όποιον θέλει, τον δένει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, για νέο τριετές συμβόλαιο.

Ο δεξιός μπακ πέρασε σήμερα (12/3) από τα γραφεία του συλλόγου κι ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Αυτή είναι μια ακόμη ανανέωση, μετά από εκείνες των Δεληγιαννίδη, Ιντζίδη, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Μελίσσα, Παναγιωτούδη (πριν παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο) Παπαδόπουλο, Πέλκα και Πόποβιτς.

Συνεχίζει τον αγώνα δρόμου

12/03/2013
 Στις επόμενες προπονήσεις θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μανώλη Μονιάκη, ενόψει Λεβαδειακού.

Συνεχίζει τον αγώνα δρόμου
Μοιρασμένες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό έχει ο αριστερός μπακ του ΟΦΗ, Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό αν ο τεχνικός του συλλόγου, Γιάννης Πετράκης, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 25χρονου αμυντικού για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Τρίτης (12/3) ο 53χρονος προπονητής έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αρχικά ασκήσεις ταχυδύναμης και αργότερα τακτικής.

Θεραπεία έκανε ο Θωμάς Καπουράνης, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Χρήστος Μπούρμπος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, αφού έχει προσβληθεί από ίωση.

«Να είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τον Πλατανιά»

12/03/2013
 Κάλεσμα στον κόσμο του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο απεύθυνε η διοίκηση του Πλατανιά μέσα από ανακοίνωσή της.

«Να είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε τον Πλατανιά»
Τους φιλάθλους του στο πλευρό του θέλει ο Πλατανιάς στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Μέσα από ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου στα Περιβόλια στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε στους φιλάθλους τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά και τον τρόπο διάθεσής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κοινό των Χανίων για τη μαζική του παρουσία στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ειδικά στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες, καθώς και για την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας για την παραμονή της στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Οι γεμάτες κερκίδες, το θερμό χειροκρότημα, οι επευφημίες και γενικότερα η στήριξη της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα της ομάδας μας στους εντός έδρας αγώνες. Το πλεονέκτημα αυτό είναι σημαντικό να εξακολουθεί να υφίσταται και στους υπόλοιπους τρεις εντός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, όταν η ομάδα μας δίνει έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ας είμαστε όλοι εκεί, για να στηρίξουμε και πάλι την ομάδα μας.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα, με ώρα έναρξης τις 17.15, θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 13 έως και το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, από τα γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το ενημερωτικό περίπτερο του Δήμου Χανίων στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
- Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.
- Θύρες 3 και 4: 15 ευρώ
».

Μόνο η... ήττα

12/03/2013
 Τραυματισμούς δεν είχε, προβλήματα καρτών δεν υπήρχαν και έτσι, το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό της ήττας.

Μόνο η... ήττα
Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες έφυγαν ηττημένοι από τη Νέα Σμύρνη και πλέον, καλούνται στα επόμενα παιχνίδια να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο το οποίο θα τους φέρει στα πλέι οφ.

Μέσα στην ήττα υπάρχει και ένα θετικό για τον Νίκο Αναστόπουλο, αφού από το παιχνίδι κόντρα στους «κυανέρυθρους» δεν έφερε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή κάποιας κάρτας.

Μάλιστα, την Τρίτη ξεκίνησε και η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη το απόγευμα.

Περιμένει… πώς και πώς η ΑΕΚ

12/03/2013
 Μια ακόμα μέρα υπομονής στις ατελείωτες που περιμένει τη ρύθμιση των χρεών θα πρέπει να προσθέσει η ΑΕΚ. Η αναβολή της συνάντησης κυβέρνησης-τρόικας μεταθέτει για αύριο το θέμα που… καίει την «Ένωση»

Περιμένει… πώς και πώς η ΑΕΚ
Η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει για να προχωρήσει το θέμα του Δημήτρη Βιντιάδη (όπως τουλάχιστον διαρρέει από την πλευρά του Έλληνα εφοπλιστή) είναι η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο.

Κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το σχέδιο του και να μπορέσει να το παρουσιάσει/συζητήσει με τους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Μελισσανίδη στην περίφημη συνάντηση που αναμένεται προσεχώς.

Την Τρίτη λοιπόν, αναμενόταν πώς και πώς από την ΑΕΚ το αποτέλεσμα της συζήτησης που θα είχε ο Αντώνης Σαμαράς με την τρόικα, στην ατζέντα της οποίας περιλαμβανόταν και το θέμα της ρύθμισης των χρεών προς το Δημόσιο.

Το συγκεκριμένο θέμα ωστόσο (και συγκεκριμένα ο αριθμός των δόσεων και το σύστημα με το οποίο θα εισπραχθούν) φέρεται να αποτελεί ένα από τα «αγκάθια» της διαπραγμάτευσης και έναν από τους λόγους που εκείνη μετατέθηκε για την Τετάρτη το απόγευμα.

Ως τότε λοιπόν η ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα, για να διαπιστώσει κατά πόσο έχει βάση η αισιοδοξία πως η ρύθμιση τελικά θα περάσει (με πιθανότερο αριθμό δόσεων τις 48) και κατά πόσο η ενδεχόμενη συμφωνία θα της επιτρέψει να δει φως στο διοικητικό της μέλλον.

Γκονζάλες και άλλοι τρεις...

12/03/2013
 Δεν διεξήχθη με τις ιδανικότερες συνθήκες η προπόνηση του Πλατανιά την Τρίτη για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Πέμπτη.

Γκονζάλες και άλλοι τρεις...
Τα χειρότερα προήλθαν από τον Γκαστόν Γκονζάλες, που υπέστη κάταγμα στο χέρι στο σπίτι του και του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε τον Ηλία Αναστασάκο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο Μάλεμε, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθανόταν.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Θωμάς Ναζλίδης, ενώ θεραπεία ο Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 στο Μάλεμε και, στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Τρίπολη, στην προσπάθεια των Κρητικών να «ανατρέψουν» το εις βάρος τους 1-2 της πρώτης αναμέτρησης.

Μέχρι τελευταία στιγμή για Πουλίδο

12/03/2013
 Θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο έχει υποστεί ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να ενισχύσει τον Άρη στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (Σάββατο, 16/3).

Μέχρι τελευταία στιγμή για Πουλίδο
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Ρούμπεν Πουλίδο στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 26η αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ισπανού κεντρικού αμυντικού έδειξαν «θλάση α’ βαθμού» στον δικέφαλο και ο Σούλης Παπαδόπουλος θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς είναι πολύ σημαντικός για την εύρυθμη λειτουργία της αμυντικής γραμμής των «κίτρινων».

Τόσο αυτός, όσο και ο Νίκος Ψυχογιός (που αναμένεται να επανέλθει στο ματς με τον Πανθρακικό) έκαναν θεραπεία σήμερα (12/3).

Αντιθέτως, κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Γιάννης Ζαραδούκας και υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό. Η αυριανή πρωινή προπόνηση θα γίνει στο Ν. Ρύσιο.

«Εξάψαλμος» Κομπότη στους παίκτες

12/03/2013
 «Γκάζια» στους παίκτες του Λεβαδειακού έβαλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Κομπότης, την Τρίτη (12/3) για τη απόδοσή τους στα τελευταία ματς της ομάδας.

«Εξάψαλμος» Κομπότη στους παίκτες
«Άγριο χέρι» στους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού έβαλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Κομπότης.

Ο «ισχυρός» άνδρας των Βοιωτών έχει απογοητευτεί από την εικόνα που έχουν παρουσιάσει στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας οι παίκτες, με αποτέλεσμα να συναντηθεί μαζί τους κατηγορώντας τους για αδιαφορία και για δημοσιοϋπαλληλίκι που θυμίζει άλλες εποχές.

Επίσης, σε βαρύ τόνο τους είπε πως δεν θα ανεχτεί από κανέναν να διασύρει το όνομα και την ιστορία του Λεβαδειακού, ενώ τους ανακοίνωσε πως για τις εμφανίσεις τους απέναντι σε Ξάνθη και Άρη θα τους επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ για κάθε γκολ που δέχτηκαν, δηλαδή σύνολο 80.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Κομπότης είχε και ένα σύντομο τετ- α- τετ και με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παράσχο.

Επιβεβαίωσε για Αρη ο Πολατιάν

12/03/2013
 Επιβεβαίωσε πως θα αναλάβει πόστο στον Άρη τις επόμενες μέρες ο Λάζαρος Πολατιάν.

Επιβεβαίωσε για Αρη ο Πολατιάν
Ο πρώην διαιτητής και νυν παρατηρητής, μιλώντας την Τρίτη στον Sport23.10.gr, γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την ΕΠΟ, ώστε να «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη και να αναλάβει κάποια θέση στους «κιτρινόμαυρους», όπως έγινε γνωστό την περασμένη Κυριακή.

«Έχω στείλει ήδη σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ να με αποδεσμεύσει, διότι σαν παρατηρητής ανήκω εκεί και, μέχρι την Τετάρτη, το θέμα θα έχει τελειώσει. Από κει και πέρα, πιάνω δουλειά στον Άρη. Τα έχω βρει σε όλα με τη διοίκηση. Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω κάτι.

Το πόστο μου θα ήθελα να το αποκαλύψω, αφού πρώτα αποδεσμευτώ από την ΕΠΟ», τόνισε.

Προσφυγή βάζει σε κίνδυνο την ΑΕΚ

13/03/2013
 Νέος «πονοκέφαλος» προκύπτει για την ΑΕΚ μετά τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής λόγω προσφυγής από τον μάνατζερ του Ανέστη Αργυρίου.

Προσφυγή βάζει σε κίνδυνο την ΑΕΚ
Ο Νίκος Σφιντήλας, εκπρόσωπος του Ανέστη Αργυρίου, προσέφυγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διεκδικώντας ποσό ύψους 22.500 ευρώ, που αποτελεί οφειλή της ΑΕΚ προς τον ίδιο.

Αποτέλεσμα αυτής της κίνησης είναι να καταπέσει μερικώς η εγγυητική της ΠΑΕ γεγονός που συνεπάγεται ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα πρέπει να συγκεντρωθούν αυτά τα χρήματα προκειμένου να μη μπει για τα καλά σε περιπέτειες η ομάδα.

Τα 22.500 ευρώ αποτελούν χρέος που προκύπτει ως αμοιβή του μάνταζερ του Αργυρίου στον οποίο η «Ένωση» οφείλει 120.000 ευρώ.

«Θα γίνει πρώτος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»

13/03/2013
 Σίγουρος ότι σύντομα ο ΠΑΟΚ θα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στη SportDay.

«Θα γίνει πρώτος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ»
Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ με την εξέλιξη που έχει σημειώσει σε αρκετούς τομείς θα μπορέσει να γίνει πρώτος στην Ελλάδας εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στη SportDay.

«Όλοι μέσα στην ομάδα έχουμε τη διάθεση να την ανεβάσουμε επίπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων ο 44χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Για να διεκδικήσουμε κάτι μεγάλο, από τη στιγμή που θα συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Champions League, πρέπει να έχουμε το 90% του ρόστερ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στην εφημερίδα «SportDay»

Για τον «σύμμαχό» του από την αρχή της σεζόν:

«Οι προπονητές θα πρέπει να συμβιβάζονται και να βρίσκουν λύσεις στις δυσκολίες που συναντούν. Στο πρώτο εξάμηνο δεν μπόρεσα ποτέ να δω την ομάδα πλήρη. Ξεκινήσαμε με απουσίες, χάσαμε παίκτες από τραυματισμό, ήρθαν κόκκινες κάρτες και ποτέ δεν είδα την ομάδα όπως την είχα στο μυαλό μου. Οταν λειτουργείς κατ' ανάγκη, δεν μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Πάντως ο μεγαλύτερος σύμμαχός μου δεν είναι άλλος από την ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα».

Γι' αυτό που θα άλλαζε, αν μπορούσε, από τα ματς που πέρασαν:

«Αν ήθελα κάτι να αλλάξω, παρ' ότι θεωρώ πως ήταν το πιο δύσκολο σημείο, είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ραπίντ, που έφερε και τον αποκλεισμό».

Για το «οκτάρι» Κατσουράνη, που μετατράπηκε σε στόπερ:

«Πρώτον, δε θα έκανα τίποτα αν δεν είχα δει τον Κατσουράνη να παίζει ως στόπερ. Κατά δεύτερον, μελετήσαμε πολύ σε όλο το πρώτο εξάμηνο κι είδαμε ότι δεν έχουμε το χτίσιμο του παιχνιδιού από την πίσω γραμμή, κάτι που μας το παρέχει ο Κατσουράνης. Μην ξεχνάτε και τη φυσική κατάσταση του Κατσουράνη. Τα τρεξίματα στα χαφ είναι περισσότερα και προερχόταν από αποχή 2,5 μηνών. Επίσης ο Κατσουράνης δεν έχει παίξει ποτέ σε σύστημα 4-4-2, με τη μεσαία γραμμή στην ευθεία. Στον Παναθηναϊκό έπαιζε ως οκτάρι σε 4-3-3 και στην Μπενφίκα έπαιζε εσωτερικός χαφ στα δεξιά, σε 4-4-2 ρόμβο. Δεν ξέρει τη θέση αυτήν (οκτάρι), όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Οταν, όμως, το γυρίζουμε σε ρόμβο, παίζει στη μεσαία γραμμή. Επίσης μας λείπει γενικότερα το καθαρό εξάρι, είναι μια θέση στην οποία έχουμε πρόβλημα».

Για τις πολλές κόκκινες κάρτες:

«Υπάρχουν κάποιες κόκκινες που δικαιολογούνται ποδοσφαιρικά κι άλλες που εκθέτουν την ομάδα και τον προπονητή. Με τις κόκκινες των Σαλπιγγίδη (φωτό), Λάζαρ, Λόρενς δίνουμε το δικαίωμα σε ορισμένους εκτός της ομάδας να μιλούν για απειθαρχία, αν και σε αυτόν το τομέα έχουμε βελτιωθεί αισθητά. Υπάρχουν, βέβαια και κάρτες που δεν θα έπρεπε να βγουν σε παίκτες μας. Γενικότερα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις μας, και να μη δίνουμε δικαιώματα».

Για τις πολλές θλάσεις:

«Αν μελετήσετε από το 2005, μέχρι τώρα, την πορεία μου σε πάγκους Α' Εθνικής, είχα μέσο όρο δύο θλάσεις τη σεζόν. Προβληματιστήκαμε φέτος διότι μιλάμε και για την ίδια μυϊκή ομάδα, τη γάμπα. Στην αρχή κάναμε προπονήσεις στο μικρό γήπεδο (από ανάγκη, μια και το μεγάλο μάζευε νερά), που ήταν πολλές φορές βαρύ και σε μικρότερες διαστάσεις. Αυτό μας έκανε κακό. Στο διάστημα που προπονηθήκαμε στο μικρό γήπεδο είχαμε προβλήματα και στο τακτικό κομμάτι και στη συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Αρχικά μειώσαμε την προπόνηση, μετά πήγαμε στην Τούμπα κι αυτές οι κινήσεις μας βγήκαν σε καλό. Ομως είχα φτάσει σε ένα σημείο να πηγαίνω αγχωμένος στην προπόνηση».

Για τη νοοτροπία του Γκέρμαν Τσιστιακόφ:

«Αν ήμουν διαφορετικός όσον αφορά την προσέγγιση των παικτών, θα με είχε διώξει ο Γκέρμαν μέσα σε μια εβδομάδα (σ.σ.: γέλια). Μπορεί κι έξι ημέρες... Αν υπάρχει κάτι για το οποίο με κατηγορούν, είναι ότι είμαι πολύ καλός με τους παίκτες».

Για τον τομέα της οργάνωσης:

«Βλέποντας την εξέλιξη που έχει η ομάδα σε κάποιους τομείς, θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να γίνουμε οι πρώτοι στην Ελλάδα. Κι αυτό διότι όλοι εντός ομάδας έχουμε τη διάθεση να ανεβάσουμε το επίπεδό της σε όλους τους τομείς».

Για το μεταγραφικό πλάνο τού καλοκαιριού:

«Για να διεκδικήσουμε κάτι μεγάλο, αφού πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν γίνεται να ξεκινήσουμε την προετοιμασία χωρίς να έχουμε το 90% του ρόστερ από τη πρώτη μέρα. Ηδη υπάρχουν άνθρωποι στην Ευρώπη που θα μας φέρουν πιθανές επιλογές. Τον Απρίλιο θα είμαστε σε θέση να έχουμε στα χέρια μας κάποια πράγματα για να πάρουμε αποφάσεις. Για τους δανεικούς θέλω χρόνο ακόμη για να τους κρίνω».

Δοκιμές ενόψει ΠΑΟΚ

13/03/2013
 Πρόθεση του Φάμπρι είναι να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με «δυνατό και δεμένο» κέντρο κάτι που φάνηκε και στις χθεσινές δοκιμές του.

Δοκιμές ενόψει ΠΑΟΚ
Τις δοκιμές για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ άρχισε από τη χθεσινή προπόνηση ο Φάμπρι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε ότι στις σκέψεις του είναι να παρατάξει τους πράσινους με μια μεσαία γραμμή περισσότερο συμπαγής σε σχέση με τα προηγούμενα ματς της ομάδας σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τα δυνατά σημεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έτσι δοκίμασε τον Χουχούμη σαν αριστερό μπακ περνώντας τον Μαρίνο σαν εσωτερικό χαφ.

Σε μία άσκηση τακτικής χθες, που η μία ομάδα ήταν σε θέση άμυνας, στην τετράδα πίσω έπαιξαν οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Χουχούμης και στον άξονα τρεις.

Ο Σο αμυντικό χαφ, δεξιά του ο Ζέκα, αριστερά του ο Μαρίνος.

Μια από τις σκέψεις του Φάμπρι είναι να περάσει τον Σισοκό από τα άκρα στον άξονα, για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του απέναντι στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, που είναι σχετικά αργό.

Περισσότερα θα φανούν σήμερα και αύριο και σίγουρα θα παίξει ρόλο και ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι.

Ο Φιγκερόα έχει τις πιθανότητές του να είναι στο αρχικό σχήμα, αλλά πιο πιθανό αυτή τη στιγμή φαίνεται να αρχίζει ο Γιοκίν Εσπάρθα με τον Σισοκό κοντά του και να παίξει στη διάρκεια του αγώνα ο Αργεντινός ανάλογα με την εξέλιξή του.

Επιστροφή στον ρόμβο

13/03/2013
 Σκέψεις να επαναφέρει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ κάνει ο Έβαλντ Λινεν στο παιχνίδι με τη Βέροια στο οποίο η Ένωση θέλει να πάρει τη νίκη.

Επιστροφή στον ρόμβο
Επιστροφή στην επιτυχημένη… συνταγή του ρόμβο σκέφτεται να κάνει ο Έβαλντ Λίνεν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με της Βέροια.

Ο Γερμανός τεχνικός αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα μετά από τις τρεις σερί ήττες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολη.

Η Ένωση θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς της νίκης και έτσι το ενδεχόμενο να επιλέξει ο Γερμανός το σύστημα με το ρόμβο στο κέντρο είναι μεγάλο καθώς με αυτό κατέγραψε η ομάδα το καλύτερο σερί της στο τρέχον πρωτάθλημα.

Ο ρόμβος χρησιμοποιήθηκε μέχρι και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία και είναι η τελευταία του σερί που έκανε η Ένωση με τα έξι επιτυχημένα παιχνίδια.

Οι επιλογές στο κέντρο

Καπαρωμένες μοιάζουν οι τρεις θέσεις στη μεσαία γραμμή εάν ο Λίνεν επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Ο Μητρόπουλος έχει εκτίσει την ποινή του και αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ο Γκερέιρο θα είναι στην κορυφή του ρόμβου αλλά και ο Κορδέρο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι ένας εκ των δύο εσωτερικών χαφ.

Πλέον το ερώτημα είναι σε ποιον ο Λίνεν θα εμπιστευθεί την τελευταία θέση. Φέτσης και Ρίκκας φαίνεται να μονομαχούν αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο επιλογής του Ανάκογλου ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου