ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

12/03/2013













«Είναι γνωστό το ήθος του Δημήτρη»

11/03/2013
 Αστεία χαρακτήρισε ο Γιώργος Κούδας την αποβολή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ αποκάλυψε τι είχε συμβεί και σε εκείνον πριν από μερικά χρόνια.

«Είναι γνωστό το ήθος του Δημήτρη»
Στην χειρονομία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί από το προχθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην έδρα του Πλατανιά, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κούδας.

Μάλιστα, ο θρύλος του «Δικεφάλου του Βορρά» θυμήθηκε ένα ανάλογο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

«Το ήθος του Σαλπιγγίδη είναι γνωστό στο πανελλήνιο. Το μαρτυρά όλη η σταδιοδρομία του», τόνισε μεταξύ άλλων ο «Μεγαλέξανδρος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουδάς στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»

«Είναι αστεία η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο διαιτητής στον Δημήτρη. Αν ήθελε ο Δημήτρης να μουντζώσει τον διαιτητή, θα το έκανε πολύ άνετα και με τα δύο του χέρια παρατεταμένα προς το πρόσωπο του διαιτητή ή του επόπτη ή ακόμη και με το ένα χέρι παρατεταμένο. Δεν μούντζωσε ο Δημήτρης, έκανε μία απλή κίνηση που μεταφράζεται ως αγανάκτηση», ανέφερε αρχικά ο Κουδάς και στη συνέχεια στάθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί και στον ίδιο:

«Και εγώ είχα αποβληθεί πριν από αρκετά χρόνια όταν αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ. Ήταν σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν έφυγα από κανονική θέση πίσω από το κέντρο και έβγαινα μόνος με αντίπαλο τον τερματοφύλακα. Τότε, διαιτητής και επόπτης με υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ. Αντέδρασα, σήκωσα τα δύο μου χέρια και μούντζωσα επόπτη και διαιτητή. Έτσι αποβλήθηκα. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση η δική μου αποβολή τότε, με αυτό που συνέβη στα Χανιά. Αλλά και πάλι το ήθος του Σαλπιγγίδη είναι γνωστό στο πανελλήνιο. Το μαρτυρά όλη η σταδιοδρομία του».

Παράπονα και στεναχώρια…

11/03/2013
 Πικρία επικρατεί στην Κέρκυρα από τον τρόπο που χάθηκαν οι βαθμοί στο ΟΑΚΑ.

Παράπονα και στεναχώρια…
Στον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0) έχει προκαλέσει την απογοήτευση στις τάξεις της Κέρκυρας, η οποία έχει παράπονα για τη φάση του πέναλτι, καθώς ισχυρίζονται πως προηγείται επιθετικό φάουλ.

Οι Φαίακες γνωρίζουν ότι το κυνήγι της σωτηρίας πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολο, ωστόσο δεν έχουν σκοπό να τα παρατήσουν, αφού στόχος τους είναι να… πολεμήσουν μέχρι τέλους.

Στα αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας, θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάντση για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό (17/3), όχι όμως και τον Ηλιάδη, ο οποίος χρωστάει άλλη μία αγωνιστική.

Τσιώλης: «Έχω δύο προτάσεις για το καλοκαίρι»

11/03/2013
 Δύο προτάσεις αποκάλυψε πως έχει ο Σάκης Τσιώλης στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μου έχουν φερθεί άψογα στον Αστέρα και υπάρχει ήδη πρόταση ανανέωσης», τόνισε ο προπονητής των Αρκάδων.

Τσιώλης: «Έχω δύο προτάσεις για το καλοκαίρι»
Στην πολύ καλή πορεία του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει ήδη καπαρώσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, αλλά και στους στόχους των Αρκάδων αναφέρθηκε ο Σάκης Τσιώλης.

Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε πως ήδη έχει δεχτεί δύο προτάσεις από ομάδες που κάθε προπονητής θα ήθελε να κοουτσάρει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ενώ επισήμανε πως στη διακοπή του πρωταθλήματος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Αστέρα που του έχει ήδη προτείνει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για τον Ράγιος και τη μη χρησιμοποίησή του από την αρχή απέναντι στον Πανθρακικό :
«Ήρθε καιρός να πάρει ανάσες, είχε και κάτι ενοχλήσεις, αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Έπρεπε να ξεκουραστεί και αν δεν χρειαζόταν δεν θα έμπαινε. Δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι και καμία προπόνηση. Είναι ένας παίκτης πρωταγωνιστής, παίζει ακατάπαυστα και είναι ένα στους έξι –εφτά αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας».

Για τον επόμενο στόχο της ομάδας μετά την εξασφάλιση της εξόδου στην Ευρώπη :
«Βλέπουμε μπροστά. Στην αρχή της σεζόν είπαμε πως θέλουμε 45+1 πόντους, δηλαδή έναν περισσότερο από πέρυσι. Ήρθαν γρήγορα. Από τον πρώτο γύρο κιόλας ο στόχος της Ευρώπης ήταν εφικτός. Τώρα έχουμε κίνητρο να πάρουμε καλύτερη θέση για να ξεκινήσουμε και πιο αργά τις υποχρεώσεις μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση που είναι ο-ηθικά-ο πρωταθλητής Ελλάδας, δεδομένης της κλάσης και της διαφοράς με τους υπόλοιπους του Ολυμπιακού. Θέλουμε τη δεύτερη θέση, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για την πρωτιά στα πλει οφ ».

Για την ομάδα και τα γκολ που πετυχαίνει στο τέλος των αγώνων :
«Δεν παρατάμε τα παιχνίδια και παίρνουμε αποτελέσματα. Οι αντίπαλοι μας παίζουν με πολλές καθυστερήσεις. Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν στατικοί, στο δεύτερο είχαμε μεγάλη κατοχή, βρήκαμε τα πατήματα μας και φέραμε τον αντίπαλο στη μεγάλη περιοχή».

Για τους Έλληνες προπονητές :
«Πρώτα από όλα μέσω της κρίσης δόθηκε ευκαιρία στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και προπονητές. Παλαιότερα οι Έλληνες ήταν λύση ανάγκης, τώρα έχουμε πολλούς, δείξαμε ότι δεν υστερούμε σε κάτι από τους ξένους».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο :
«Έχουμε τον Λέντσε και τον Περόνε, ο οποίος πρέπει να δυναμώσει λίγο για να μην έχουμε μυϊκά πρόβλημα. Και οι δύο είναι καλοί κεντρικοί σεντερ φορ. Δύσκολα θα κινηθούμε προς απόκτηση άλλου παίκτη».

Για το μέλλον του :
«Στον Αστέρα μου έχουν φερθεί άψογα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα γράφει ιστορία, όταν θα γίνει η διακοπή θα γίνει και συζήτηση. Πρόταση ανανέωσης ήδη έχει γίνει από τη διοίκηση. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ομάδες που περιμένουν να τους απαντήσω. Δεν μπορώ να πω ποιες είναι αυτές, γιατί πρόκειται για ομάδες που διεκδικούν στόχους. Είναι ομάδες που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να εργαστούν».

«Περίεργα τα συναισθήματα, αλλά…»

11/03/2013
 Στον αγώνα του Ατρομήτου κόντρα στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, τονίζοντας πως θα παλέψει για τη νίκη.

«Περίεργα τα συναισθήματα, αλλά…»
Στο γεγονός ότι θα αγωνιστεί κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, ενόψει της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στην οποία ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Πανιωνίου (11/3, 19:30).

Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως πλέον είναι παίκτης του Ατρομήτου και θα κάνει ότι μπορεί για να διεκδικήσουν τη νίκη, την οποία πιστεύει ότι θα πάρουν αν παρουσιαστούν όπως πρέπει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Novasports:

Για τα συναισθήματα που θα αγωνιστεί κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του:
«Έχω αγωνιστεί ξανά κόντρα στον Πανιώνιο. Βλέπω το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Τα συναισθήματα θα είναι λίγο περίεργα, αλλά τώρα είμαι παίκτης του Ατρομήτου και θα παλέψω για να πετύχει τους στόχους η ομάδα μου».

Για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο:
«Κάθε παιχνίδι κρύβει δυσκολίες. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, κατά τη γνώμη μου. Ο Πανιώνιος έχει άλλους στόχους από τους δικούς μας. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας και αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει, δεν θα χάσουμε».

Για το πώς εξελίχτηκε ο ματς με τον Πανθρακικό την προηγούμενη αγωνιστική:
«Στον Πανθρακικό στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πιο κινητικοί και πετύχαμε ένα γκολ. Δείχναμε πιο ομάδα. Στο δεύτερο χωρίς να πάρουμε κάποια οδηγία από τον προπονητή, οπισθοχώρησε και δέχθηκε πίεση. Ο Πανθρακικός κυνήγησε τη νίκη, καθώς χρειαζόταν τους βαθμούς και μας πίεσε πολύ. Με τη συμβολή του Ράντμαν, ο οποίος έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι καταφέραμε και πήραμε το ματς».

Χάνει Πανιώνιο ο Μπουμσόνγκ

11/03/2013
 Την ποινή μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης καρτών θα εκτίσει στο ματς με τον Πανιώνιο, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Χάνει Πανιώνιο ο Μπουμσόνγκ
Στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο θα απουσιάσει εν τέλει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Φάμπρι προτίμησε να μην έχει στην διάθεσή του τον Γάλλο στόπερ κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες για την 28η αγωνιστική, ούτως ώστε να δώσει κανονικά το «παρών» κόντρα σε ΠΑΟΚ (εκτός), Πλατανιά (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Υπενθυμίζεται πως λόγω τιμωρίας χάνει το προσεχές ματς στην Τούμπα ο Βιτόλο, ενώ από το επόμενο με τον Πλατανιά θα λείψει ο Σο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα εκτίσει την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον εντός έδρας αγώνα της 28ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Ετοιμάζουν νέα... εκστρατεία

11/03/2013
 Μετά την... απόβαση στη Βέροια ο Άρης ζήτησε 1000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ετοιμάζουν νέα... εκστρατεία
Στο πλευρό της ομάδας τους θέλουν να βρεθούν οι φίλοι του Άρη, για να υποστηρίξουν όσο μπορούν την ομάδα τους στο δύσκολο έργο διεκδίκησης της σωτηρίας στη Σούπερ Λίγκα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ΠΑΕ ζήτησε επισήμως 1.000 εισιτήρια από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης (16/3, 17:15) και περιμένει την απάντηση των Γιαννιωτών, η οποία θα δοθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι, αφού πρώτα γίνει η σύσκεψη με την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Αγωνία για Πετρόπουλο

11/03/2013
 Σε ασκήσεις στο γυμναστήριο περιορίστηκε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Αντώνης Πετρόπουλος και κορυφώνεται η αγωνία εν όψει του «τελικού» με τη Βέροια.

Αγωνία για Πετρόπουλο
Αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό όλοι στην ΑΕΚ και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον καθοριστικό αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Βέροια. Εκεί η νίκη είναι απαραίτητη, προκειμένου να πάρει η «Ένωση» βαθμολογική ανάσα και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Αντώνης Πετρόπουλος έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, εξαιτίας του τραβήγματος που έχει στη γάμπα, ενώ ο Μιχάλης Παυλής απουσίαζε λόγω αμυγδαλίτιδας. Μικροτραυματισμούς αντιμετωπίζουν και οι Φούντας, Ρίκκα και Κατίδης, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως όλοι την Τετάρτη-καθώς μεσολαβεί αύριο ρεπό-θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Το ευχάριστο για τον Έβαλντ Λίνεν είναι πως διαθέσιμοι θα είναι οι Παύλος Μητρόπουλος και Βαλεντίνος Βλάχος, που απουσίαζαν λόγω τιμωρίας και τραυματισμού από το χθεσινό ματς. Αύριο θα ανακοινωθεί σε ποια δύο εκ των προσεχών τεσσάρων ματς- με Βέροια (εντός), Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός)-θα λείψει ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσε να είχε ήδη σωθεί ο Άρης»

11/03/2013
 Τον εαυτό του έχει αδικήσει μέχρι σήμερα ο Άρης, καθώς όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσε να είχε ήδη σωθεί ο Άρης»
Μόνο απόφαση… αυτοκτονίας δεν ήταν για τον Σούλη Παπαδόπουλο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, σύμφωνα με όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε πως με βάση το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα θα έπρεπε κανονικά να είχε ήδη εξασφαλίσει την παραμονή κι όχι να παλεύει ακόμη για αυτήν.

«Νιώθουν την ανάσα μας 4-5 ομάδες πλέον», τόνισε σχετικά με το τρίποντο που πήραν οι «κίτρινοι» κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί Έλληνες παίκτες και προπονητές που πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Εκ της διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Δεν περίμενα τόσο ευρύ σκορ (4-0). Ωστόσο πίστευα πως θα κερδίσουμε κι ας ήμουν μόνο λίγες ημέρες στην ομάδα. Ο Άρης έδειξε πως έχει αδικήσει τον εαυτό του, με βάση και την εικόνα του. Δεν λέω πως θα μπορούσε να μπει στα πλέι οφ, αλλά θα μπορούσε να έχει ήδη σωθεί, έχοντας περίπου 32 βαθμούς. Είναι κρίμα να λέμε δυστυχώς πως πάμε για την παραμονή. Την πρώτη μέρα που ήρθα, τα πράγματα ήταν άσχημα εδώ γιατί υπήρχε κατήφεια. Τώρα υπάρχει ενθουσιασμός. Νομίζω πως θα γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Με αυτή τη νίκη που κάναμε, 4-5 ομάδες νιώθουν την ανάσα μας».

Για την απόφαση να αναλάβει τον Άρη: «Δεν ήταν απόφαση... αυτοκτονίας να αναλάβω τον Άρη. Όταν μια ομάδα σαν τον Άρη, που είναι τεράστιος σύλλογος, με 12.000 κόσμο περίπου στο γήπεδο κι ενώ υπήρχαν πολλές μαθηματικές ελπίδες σου κάνει πρόταση, δεν μπορείς να πεις όχι. Πάντα υπάρχει ρίσκο, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό απαιτεί η δουλειά μας. Γι' αυτό και μου αρέσει να την κάνω. Για να γίνεσαι καλός προπονητής πρέπει να δουλεύεις κι όχι να περιμένεις πότε θα έρθει μια μεγάλη πρόταση».

Για την εμπιστοσύνη στο ελληνικό στοιχείο: «Οι πολλοί νέοι στην ομάδα ήταν και θέμα συγκυριών, ωστόσο μου αρέσει το ελληνικό στοιχείο. Έχουμε πολύ ταλέντο και πρέπει να το αξιοποιήσουμε. Πέραν των καλών παικτών, υπάρχουν και Έλληνες προπονητές που είναι καλύτεροι από τους ξένους που έρχονται κατά καιρούς στην χώρα μας. Για παράδειγμα ο κ. Τσιώλης και ο κ. Δώνης που έχουν τις ομάδες τους ψηλά. Με την κρίση που υπάρχει όλες οι ομάδες πρέπει να κοιτάξουν πως θα εκμεταλλευτούν τα ελληνόπουλα».

Λίνεν: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

11/03/2013
 Κάτι καλύτερο από το 3-0, βάσει της προσπάθειας και της συνολικής εικόνας, άξιζε η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό, όπως είπε στους παίκτες του σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν.

Λίνεν: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»
Κάποιες στιγμές ολιγωρίας στην άμυνα και 2-3 φάσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο χθεσινό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως είπε στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Γερμανός τεχνικός πάντως δεν είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, ενώ έδωσε το σύνθημα για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

«Είχαμε μία γενικά καλή αμυντική λειτουργία. Τους κλείσαμε τους χώρους και δεν τους αφήσαμε να κάνουν όπως θέλουν το παιχνίδι τους. Πάλι όμως έγιναν λάθη στα μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις. Γενικά έχουμε πρόβλημα στις στημένες φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε. Πιστεύω ότι είναι κρίμα που ενώ προσπαθήσατε πολύ μέσα στο γήπεδο δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε», είπε ο 59χρονος προπονητής.

Παράλληλα στάθηκε και στο πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. «Χρειάζεται να βάλουμε και γκολ. Πρέπει τις ευκαιρίες που δημιουργούμε να τις εκμεταλλευόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Αν έμπαινε γκολ στη φάση του Κορδέρο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ο Φούντας σε κάποιες περιπτώσεις βιάστηκε να τελειώσει τη φάση», τόνισε.

Γρήγορα, ωστόσο, θέλησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του ό,τι έγινε στο «Καραϊσκάκη» και να στρέψει την προσοχή τους στον «τελικό» απέναντι στη Βέροια. «Μας περιμένει ένα κρίσιμο ματς μπροστά μας. Πολλοί λένε ότι είναι τελικός για μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλει προσπάθεια απ' όλους και συγκέντρωση για να νικήσουμε τη Βέροια».

Αίτηση για την άλλη… σωτηρία

11/03/2013
 Κατατέθηκε η αίτηση της ΠΑΕ Άρης για ρύθμιση 90 δόσεων του χρέους προς το Δημόσιο.

Αίτηση για την άλλη… σωτηρία
Η χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού με 4-0 ήταν για τον Άρη μία καλή αφετηρία στην ύστατη που κάνει για να σωθεί. Όμως την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια της διοίκησης για την οικονομική σωτηρία του συλλόγου.

Σήμερα κατατέθηκε στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης η αίτηση για ρύθμιση του χρέος προς το Δημόσιο σε 90 δόσεις. Πρόκειται για μία διάταξη που αφορά τις «εταιρείες» που πετυχαίνουν υπαγωγή στο άρθρο 99. Η Εφορία θα διαβιβάσει το αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών και το νομικό συμβούλιο του κράτους θα δώσει την τελική εισήγηση εν όψει και της εκδίκασης στις 12 Απριλίου.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί εν όψει και του ελέγχου από την επιτροπή αδειοδότησης.

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

11/03/2013
 Στην διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ τίθενται από αύριο τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Από την Τρίτη, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, στην Τούμπα.

Οι τιμές τους ξεκινούν από 10 ευρώ και μέχρι το Σάββατο θα διατίθενται από τα εκδοτήρια, ενώ ανήμερα του αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια και έξω από το γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τρίτη μέχρι και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την Κυριακή θα λειτουργούν από τις 09:00 πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: €35
Θύρες 2, 3: €25
Θύρες 5, 6: €15
Θύρες 4, 4α: €10
Θύρες 8, 7, 7α: €10
VIP 3ου: €120
VIP 4ου: €80

Πλήγμα στον Πανθρακικό

11/03/2013
 Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες τέθηκε ο Αντώνης Λαδάκης, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πλήγμα στον Πανθρακικό
Δεν φτάνει που ο Πανθρακικός –πλέον- αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, έχει και προβλήματα τραυματισμών.

Ο Αντώνης Λαδάκης χτύπησε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει ραγίσει μέρος του θώρακά του, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 20 ημέρες.

Άπαντες στο στρατόπεδο της Κομοτηνής έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Κύπελλο, όπου αντιμετωπίζουν την Βέροια, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να έχει ακόμη δύο «πονοκεφάλους».

Οι Βαϊρουά και Παπαδόπουλος συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στα Σπάτα ο Λυμπερόπουλος

11/03/2013
 Στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στα Σπάτα ο Λυμπερόπουλος
Έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο συνάντησαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επισκέφθηκε το προπονητήριο της «Ένωσης» για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις και με την ευκαιρία συνάντησε οικεία πρόσωπα, αλλά και κάποιους από τους παίκτες της ομάδας.

Σε συζητήσεις που είχε μαζί τους λοιπόν -αμέσως αφότου είχαν ολοκληρώσει την προπόνηση- δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα τις δύσκολες συνθήκες που συνεχίζουν να επικρατούν στο σύλλογο.

Αγώνας δρόμου για Περόνε

11/03/2013
 Δύσκολα, φαίνεται, πως θα προλάβει ο Εμάνουελ Περόνε την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αγώνας δρόμου για Περόνε
Ο Εμάνουελ Περόνε συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα, πράγμα που δείχνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και ενώ έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ανήκει στο παρελθόν. Οι Αρκάδες πήραν μια νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης, όμως η παρουσία τους και η απόδοσή τους δεν ήταν αυτή που θα ήθελε ο Σάκης Τσιώλης.

Οι πολλές απουσίες έπαιξαν το ρόλο τους σε αυτό όμως είναι αλήθεια πως δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Την Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πλατανιά, στον επαναληπτικό των Χανίων και της εκτός έδρας νίκης με σκορ 2-1.

Οι Αρκάδες θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και για τον λόγο αυτό ο Τσιώλης θα χρησιμοποιήσει βασικούς παίκτες. Εξάλλου, πλην του Αργεντινού επιθετικού, όλοι οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι.

«Αγεφύρωτη διαφορά για το μέλλον της ΑΕΚ»

11/03/2013
 Σε πλήρη διαχωρισμό των θέσεων του για το μέλλον της ΑΕΚ απ’ αυτές των μικρομετόχων προχώρησε το μέλος του Δ.Σ., Κωνσταντίνος Κοτσώνης.

«Αγεφύρωτη διαφορά για το μέλλον της ΑΕΚ»
Τις διασπαστικές τάσεις του μετώπου των μικρομετόχων της ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Κοτσώνης.

Με ανακοίνωσή του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ -που εκλέχθηκε με τη στήριξη της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ- τονίζει πως υπάρχει αγεφύρωτη διαφορά απόψεων μ’ εκείνη για το διοικητικό μέλλον του συλλόγου.

Με αφορμή, δε, τη διαμάχη του με στελέχη της κατά τη διάρκεια της τελευταίας Γ.Σ. (από τα οποία κατηγορήθηκε ως προδότης όταν συμφώνησε να δοθεί παράταση χρόνου για τη συνάντηση Βιντιάδη-Παππά-Μελισσανίδη και δεν επέμεινε να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο για άνοιγμα στον κόσμο με δημόσια εγγραφή) τόνισε ότι θ’ απευθυνθεί δημοσίως στον κόσμο κι εκεί θ’ απαντήσει σε «καλοθελητές και λασπολόγους».


Αναλυτικά η ανακοίνωση Κοτσώνη

«Τις τελευταίες μέρες κατέστη πλέον ηλίου φαεινότερη η ύπαρξη αγεφύρωτης και ουσιαστικής διαφοράς σχετικά με την τακτική που πρέπει ν' ακολουθηθεί από δω και πέρα όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ μεταξύ εμού και της Ανεξάρτητης Ένωσης Φίλων ΑΕΚ.

Συνεπώς διαχωρίζω σήμερα τη θέση μου τόσο από την Ανεξάρτητη Ένωση Φίλων ΑΕΚ όσο και από τούς «Μικρομετόχους» και παύω να έχω μαζί τους την παραμικρή σχέση. Οι λασπολόγοι και οι καλοθελητές μπορούν να χαίρονται, για λίγες μέρες ακόμα, ότι κατάφεραν την αποστολή τους όταν και απευθυνόμενος στον κόσμο της ΑΕΚ δημοσίως θα τακτοποιήσω τούς λογαριασμούς μου μαζί τους.

Όλοι οι υπόλοιποι -όσοι με ήξεραν από πριν και όσοι μ' έμαθαν εξαιτίας της πρόσφατης εμπλοκής μου στα διοικητικά- να είναι σίγουροι ότι θα συνεχίσω να πράττω το καλύτερο για την ομάδα μας, λειτουργώντας υπεύθυνα, χωρίς να επηρεάζομαι από στερεότυπα και προκαταλήψεις (όπως κάνουν κάποιοι άλλοι) και πως προθύμως θα δώσω απαντήσεις για όλα και σε όλους πολύ σύντομα».

Τα κεφάλια… μέσα

11/03/2013
 Με σκληρές προπονήσεις και τόνωση ηθικού αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία (Τρίτη) ενόψει ΠΑΟΚ ο Φάμπρι. Προβληματίζει η απουσία του Βιτόλο (δύο οι υποψήφιοι αντικαταστάτες), αγωνία για Τοτσέ.

Τα κεφάλια… μέσα
Το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι πολύ κρίσιμο αναφορικά με την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για την κατάταξή του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και ο Φάμπρι ήδη σκέφτεται πως θα δουλέψει αυτή την εβδομάδα.

Ο Ισπανός ξέρει πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Βιτόλο ενώ αμφίβολος παραμένει ο Τοτσέ. Πολλά, αναφορικά με την συμμετοχή του σέντερ φορ θα ξεκαθαρίσουν μέχρι την Τετάρτη. Αν πάρει μέρος στην κανονική προπόνηση έως τότε, αυτός θα είναι το απόλυτο φαβορί για να ξεκινήσει αφού ο Φιγκερόα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ολόκληρο 90λεπτο. Αυτό διατείνονται από το ιατρικό επιτελείο που μιλάνε για μικρό ρίσκο εάν αγωνιστεί σε όλο το ματς.

Στα θετικά, ο Φάμπρι μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Στέργου Μαρίνου για το αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Κάιπερ στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν έδειξε τίποτα καλό. Και η δύναμη του ΠΑΟΚ, είναι κυρίως οι μεσοεπιθετικοί του.

Κι από την στιγμή που ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι λάτρης του μηδέν στην άμυνα, σίγουρα οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα είναι σκληρές και με προσανατολισμό πως θα… κοπεί η φόρα των παικτών του δικέφαλου του Βορρά. Η απουσία του Βιτόλο δεν βοηθάει σε αυτό, με τις επιλογές του Φάμπρι να είναι μετρημένες. Είτε θα βάλει δεύτερο αμυντικό χαφ τον Ζέκα που πιέζει αρκετά κάθε πάσα είτε τον Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος έχει την άνεση να «κλείνει» προς τα πίσω και να γίνεται τρίτος στόπερ.

Εξάλλου, ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας θα είναι θετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Κι αυτό, διότι μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ οι "πράσινοι" μέχρι το τέλος θα έχουν τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ και ένα στο Καραϊσκάκη. Κι αν εκμεταλλευτούν την έδρα τους, δύσκολα θα μείνουν εκτός πεντάδας και θα μειώσουν και την διαφορά με τον δικέφαλο στα play off.

«Ασχοληθείτε με την ομάδα σας κ. Κωνσταντίνου»

11/03/2013
 Στις αιχμές του Βασίλη Κωνσταντίνου απάντησαν την Δευτέρα οι παίκτες της Κέρκυρας, προτρέποντάς τον μεταξύ άλλων να ασχολείται με την ομάδα του και να μην προσβάλλει την ηθική τους.

«Ασχοληθείτε με την ομάδα σας κ. Κωνσταντίνου»
Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου άφησε αιχμές για το πώς σώθηκαν την περασμένη σεζόν οι Φαίακες.

Σήμερα, οι παίκτες της ομάδας απάντησαν στον γενικό αρχηγό του τριφυλλιού, χαρακτηρίζοντας ατυχείς και προσβλητικές τις δηλώσεις του και προτρέποντάς τον να ασχοληθεί με τα καθήκοντα στην δική του ομάδα κι όχι με άλλες.

Επιπλέον, οι «Κερκυραίοι» ξεκαθάρισαν πως είναι απόλυτα υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό τους και θα παλέψουν με όλο τους το «είναι» για την σωτηρία τους και φέτος.

Η ανακοίνωση των παικτών:

«Εμείς, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, τιμούμε τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου κι αναγνωρίζουμε τη μακρά παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την προσφορά του, ως ποδοσφαιριστή, σε συλλογικό, αλλά κι εθνικό επίπεδο.

Όμως, θεωρούμε ότι υπήρξαν απόλυτα ατυχείς οι τοποθετήσεις του, μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κέρκυρα, τόσο για την ομάδα μας, όσο και, ειδικά, για εμάς, τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κέρκυρα.

Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε άκρως επιτιμητικά, προσβλητικά κι απόλυτα υποτιμητικά στην αξία και την ηθική μας.
Προσέβαλε την αξιοπρέπεια και την επαγγελματική υπόσταση μας, επειδή υπήρξε δίκαιη, από μέρους μας, διαμαρτυρία για τον τρόπο, με τον οποίο καθορίστηκε το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΟ Κέρκυρα.

Να είστε σίγουρος, κ. Κωνσταντίνου, ότι αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις προσπάθειες, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την αφοσίωση μας στον αγώνα της ομάδας μας για επιβίωση, σ' ένα δύσκολο περιβάλλον και σε αντίξοες συνθήκες.
Προτιμότερο είναι να ασχοληθείτε με την ομάδα σας και τα καθήκοντα σας και να μας αφήσετε ήσυχους, να παλεύουμε με τις δυσκολίες μας.

Να είστε βέβαιος, κ. Κωνσταντίνου, ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και καθαρή συνείδηση.
Κι ελπίζουμε να μην αναφερθείτε ξανά σε ποδοσφαιριστές, με τόσο απαξιωτικό κι υποτιμητικό τρόπο.

Αν και πολύ φοβούμαστε ότι μπορεί να το διαπράξετε, επιχειρώντας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα».

Οι… έντεκα του Λεωνίδα

11/03/2013
 Με σκόρερ και… μπροστάρη των Λεωνίδα Καμπάνταη, ο Πανιώνιος πήρε μεγάλη νίκη 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο και έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.

Οι… έντεκα του Λεωνίδα
Όλα… τα λεφτά για τον Πανιώνιο ο Καμπάνταης, ο οποίος με δικό του τέρμα στο 58’ χάρισε τη νίκη 1-0 στην ομάδα του απέναντι στον Ατρόμητο για την 25η αγωνιστική.

Με αυτή τη νίκη οι «κυανέρυθροι» έκαναν ένα τεράστιο βήμα για την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα, καθώς απέχουν πλέον από την επικίνδυνη ζώνη έξι βαθμούς.

Στον αντίποδα οι Περιστεριώτες αν και έχασαν ένα… καράβι ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Το ματς


Με δύναμη και με σκοπό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο, όμως, να είναι αυτός που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Πανιώνιος όσο περνούσε η ώρα προσπαθούσε να κερδίσει κάποια μέτρα και να αυξήσει την πίεσή του προς την εστία των φιλοξενούμενων.

Ο Ατρόμητος παρά τις προσπάθειες των «κυανέρυθρων» κατάφερε να απορροφήσει την όποια πίεση και να είναι αυτός που έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Στο 38ο λεπτό ο Μάντζιος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ουντότζι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιαννακόπουλου. Το 0-0 παρέμεινε και έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Περιστεριώτες έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Σκόνδρα να κάνει από τα δεξιά τη σέντρα, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Μάντζιος λίγο έξω από την μικρή περιοχή, πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στην ευκαιρία του Ατρόμητου και στο 54’ ο Αραβίδης βγήκε νικητής από τις κόντρες, αλλά από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ράντμαν.

Οι «κυανέρυθροι» αύξησαν την πίεσή τους, η οποία καρποφόρησε στο 58ο λεπτό, όταν ο Κολοβός έκανε υπέροχη προσπάθεια, πέρασε τρεις παίκτες, έβγαλε την ασίστ στον Καμπάνταη, ο οποίος έκανε το 1-0. Μετά το γκολ, ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει και έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 74’, με τον Δημούτσο να περνάει τρεις παίκτες, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό και πέρασε άουτ. Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ναπολεόνι να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το μπέρδεμα ανάμεσα στον Γιαννακόπουλο και τον Παντίδο και να ισοφαρίσει.

Στο τέλος ο Πανιώνιος θα μπορούσε να κάνει και το 2-0, αλλά τόσο ο Γουνδουλάκης, όσο και ο Ντούνης δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ράντμαν. Το σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν μία πολύ μεγάλη νίκη που τους φέρνει κοντά στην παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πανιώνιος (Κώστας Παναγόπουλος): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος (77’ Κοντοχρήστος), Αυλωνίτης, Παντίδος, Τόσκας, Σάμαρης, Κολοβός (83’ Παναγιωτούδης), Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (70’ Ντούνης)

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Μενδρινός, Οκόγιε, Παναγιωτούδης, Κουλουχέρης

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυντανίδης, Ιγκλέσιας (79’ Ναπολεόνι), Μπρίτο (67’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Ουντότζι, Επστάιν (63’ Σουμπίνιο), Μάντζιος

Στον πάγκο: Ρέινα, Νάστος, Καραμάνος, Λαζαρίδης

Μάχη για τον κόσμο η ΑΕΚ

11/03/2013
 Έχει μπροστά της τον μεγαλύτερο «τελικό» της χρονιάς. Πριν τη μάχη με τη Βέροια όμως, η ΑΕΚ θα πρέπει να δώσει άλλη μια. Αυτή του σφραγίσματος των εισιτηρίων, ώστε να έχει τον κόσμο δίπλα της.

Μάχη για τον κόσμο η ΑΕΚ11/03/2013
Δεν φτάνει που η φετινή ΑΕΚ πρέπει να «ματώνει» στο γήπεδο για τον κάθε πόντο που παίρνει.

Πρέπει να μάχεται και για πράγματα που σε άλλες εποχές θα θεωρείτο αδιανόητο να εκκρεμούν λίγες μέρες πριν από ματς.

Όπως το σφράγισμα των εισιτηρίων για να ‘χει κανονικά τον κόσμο της στο ματς με τη Βέροια.

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν ο Ανδρέας Δημητρέλος θα βρεθεί και πάλι το πρωί της Τρίτης στην Εφορία.

Εκεί θα έχει συζητήσεις με τους αρμόδιους για το θέμα και δεδομένου πως έχουν κρατηθεί ήδη κάποια χρήματα από τα μικρά έσοδα της ομάδας τα οποία προορίζεται να δοθούν γι’ αυτό το σκοπό, υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί συμφωνία.

Μια αισιοδοξία που πηγάζει από το ότι η ΑΕΚ έχει καταβάλει ένα σημαντικό ποσό το τελευταίο διάστημα στην Εφορία και εφόσον επιβεβαιωθεί τελικά, θα της επιτρέψει να δώσει με τη στήριξη του κόσμου της το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς.

Καμπάνταης: «Το πιο πολύτιμο τρίποντο της σεζόν»

11/03/2013
 Στην σπουδαιότητα των τριών βαθμών μετά την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο σκόρερ του Πανιωνίου, Λεωνίδας Καμπάνταης.

Καμπάνταης: «Το πιο πολύτιμο τρίποντο της σεζόν»
Μεγάλο βήμα για την παραμονή του έκανε ο Πανιώνιος μετά την νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο, με τον Λεωνίδα Καμπάνταη να ξεκαθαρίζει πως οι συγκεκριμένοι βαθμοί είναι οι πιο πολύτιμοι την φετινή σεζόν.

Επιπλέον, ο σκόρερ του «Ιστορικού» υπογράμμισε πως με ακόμη ένα τρίποντο, θα οριστικοποιηθεί η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο, για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς δείξαμε χαρακτήρα και πόσο πολύ θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Είναι οι πολυτιμότεροι που έχουμε κατακτήσει φέτος. Πλέον, έχουμε λιγότερο άγχος για την συνέχεια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την συνέχεια», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Για μένα χρειάζονται ακόμη τρεις πόντοι για να σιγουρέψουμε την παραμονή. Έχουμε αναγκαστεί με τα νέα δεδομένα του συλλόγου να μιλάμε για παραμονή. Αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στην συνέχεια, θα τα καταφέρουμε. Σε όλη την ομάδα αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη. Το γκολ που πέτυχα προήλθε από πολύ καλή συνεργασία όλων μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στηρίζει σε μια δύσκολη στιγμή».

Αισιοδοξία για Παυλή στην ΑΕΚ

11/03/2013
 Βάσιμες ελπίδες ότι ο Μιχάλης Παυλής θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία για τον σαββατιάτικο «τελικό» με τη Βέροια έχουν στην ΑΕΚ.

Αισιοδοξία για Παυλή στην ΑΕΚ
Στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βέροια ελπίζεται πως θα είναι ο Μιχάλης Παυλής.

Ο Έλληνας επιθετικός έχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω της αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και τα συμπτώματα έχουν αρχίσει να υποχωρούν.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η ομάδα έχει ρεπό την Τρίτη (και ο ίδιος μια ακόμα ημέρα για να ξεκουραστεί) ίσως μπορέσει απ’ την επόμενη κιόλας να επιστρέψει στις προπονήσεις και να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Άλλωστε εκεί δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» ο Αντώνης Πετρόπουλος κι εφόσον τελικά δεν τα καταφέρει (κάτι που δεν θεωρείται πάντως το πιο πιθανό) θα είναι απαραίτητη για τον Έβαλντ Λίνεν μια ακόμα επιθετική λύση.

Αναστόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα»

11/03/2013
 Ικανοποιημένος παρά την ήττα ήταν ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου η ομάδα του ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Αναστόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα»
Ακόμη κι αν είσαι καλύτερος σε ένα αγώνα, αν δεν σκοράρεις δεν παίρνεις τη νίκη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την ήττα 1-0 από τον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου χαρακτήρισε το παιχνίδι ντέρμπι, ενώ ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο θα χαρακτήριζα ντέρμπι. Από δικής μας πλευράς θέλαμε τη νίκη για να διατηρηθούμε κοντά στο στόχο. Από την άλλη ο Πανιώνιος δίνει κι αυτός τη δική του μάχη. Όσο για την εικόνα του αγώνα, ήμασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε τις φάσεις κι αν μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε και να πετύχουμε γκολ, η εξέλιξη σίγουρα θα ήταν διαφορετική. Ο Πανιώνιος πέτυχε γκολ από μια ανύποπτη φάση, δεν υπάρχει η φάση του Πανιωνίου και οι επόμενες ήταν στο τέλος που είχαμε βγει μπροστά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, μας έλειπε το γκολ», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, είπε: «Συνεχίζουμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι σημαντικό και είναι με τον Αστέρα στο γήπεδο μας. Αν δεν κάνεις γκολ δεν παίρνεις το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, είμαστε μέσα στο στόχο».

Τέλος αναφορικά με την διαιτησία του Μάνταλου, είπε: «Είναι αρχή μου και δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Το μόνο που μπορώ να πω, το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου, ήταν ότι ο διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστερήσεις και με μια μπάλα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο πάμε στα 5 και έληξε στο 3 και 30. Από εκεί και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σας».

Πολιόρκησαν το μπουθ του Ατρομήτου

11/03/2013
 Επίθεση με ύβρεις και αντικείμενα δέχθηκε η διοίκηση του Ατρομήτου κατά την αποχώρησή της από μπουθ του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Πολιόρκησαν το μπουθ του Ατρομήτου
Ένταση σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο γύρω από το μπουθ όπου φιλοξενούνταν τα μέλη της διοίκησης των Περιστεριωτών.

Όταν ο Γιώργος Σπανός, συνοδευόμενος από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, αποχώρησαν από το θεωρείο δέχθηκαν πλήθος αντικειμένων από περίπου 20 οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί, με αποτέλεσμα ν' αναγκαστούν να επιστρέψουν μέσα.

Εκεί έμειναν, δε, για τα επόμενα 20 λεπτά περίπου, πριν η επέμβαση των ΜΑΤ κατευνάσει τα πνεύματα, αδειάσει την εξέδρα και τους επιτρέψει ν’ αποχωρήσουν με ασφάλεια.

Ενώ από τον Ατρόμητο πάντως, δεν είχαν παράπονα από τη φιλοξενία του Πανιωνίου (η διοίκηση των γηπεδούχων έκανε ό,τι μπορούσε για να εκτονωθεί η κατάσταση γύρω από το μπουθ) το ίδιο δεν ισχύει για τον διαιτητή Μάνταλο.

Κι αυτό διότι ο Γιώργος Σπανός τον συνάντησε στ’ αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς του χαρακτηριστικά «εγώ μπορεί να φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρεσαι έτσι στον Ατρόμητο».

Ο Μάνταλος, από την πλευρά του, έγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό στο φύλλο αγώνα, ενώ ανέφερε εκεί και φραστική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε και από τον βοηθό του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέα Σκέντζο.

Παναγόπουλος: «Νιώθουμε πιο άνετοι»

11/03/2013
 Ανακουφισμένος και σίγουρα πιο άνετος για την συνέχεια εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Παναγόπουλος: «Νιώθουμε πιο άνετοι»
Η νίκη του Πανιώνιου επί του Ατρόμητου έφερε τον Πανιώνιο ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην παραμονή τους «κυανέρυθρους» και για τον λόγο αυτό, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος τόνισε πως πλέον υπάρχει ανακούφιση και άνεση ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής των "κυανέρυθρων" δήλωσε: «Νικήσαμε σ' ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Φάνηκε αυτό. Θεωρώ ότι κατεβήκαμε διαβασμένοι και οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και πιο νωρίς. Στην ανάπαυλα είπαμε ότι έπρεπε να παίξουμε για τους εαυτούς μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η μόνη ομάδα στο γήπεδο. Νικήσαμε μία ομάδα γεμάτη ποιότητα. Ανοίξαμε το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά. Είναι τεράστια η νίκη μας. Την αφιερώνω στα παιδιά του Πανιωνίου, στις ακαδημίες.
Μαξιλάρια ασφαλείας δεν υπάρχουν. Αισθανόμαστε πλέον πιο σίγουροι. Όχι πιο άνετοι. Μας κάνει πιο δυνατούς το αποτέλεσμα.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αν. Βάλαμε τον Παναγιωτούδη για να απαντήσουμε στις αλλαγές του Ατρομήτου και κουμπώσαμε τον άξονα. Κάτι έπρεπε να δώσουμε και εμείς. Οι αλλαγές βοήθησαν».

Αγωνία για Πουλίδο

11/03/2013
 Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ρούμπεν Πουλίδο περιμένουν στον Άρη.

Αγωνία για Πουλίδο
Από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν δύο ονόματα. Πρόκειται για τους Ρούμπεν Πουλίδο και Γιάννη Ζαραδούκα.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο και αύριο θα κάνει μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Αντίθετα, δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση του διεθνή αριστερού μπακ, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο.

Από εκεί και μετά, νοκ άουτ και από το εκτός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει τεθεί ο Νίκος Ψυχογιός (συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας), ενώ στα πλάνα που θα αρχίσει να καταστρώνει ο Σούλης Παπαδόπουλος για το ματς κόντρα στην ηπειρωτική ομάδα δεν υπολογίζει στους Νούνο Κοέλιο και Ανδρέα Τάτο, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους.

Αύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.

«Οι σεναριογράφοι δεν θα πετύχουν το στόχο τους»

11/03/2013 
Με αφορμή δημοσίευμα που έλεγε για δυσανασχέτηση του Βιτόλο σε πιθανή μείωση του συμβολαίου του, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντάει «ψευδή σενάρια που δεν θα πετύχουν τον στόχο του».

«Οι σεναριογράφοι δεν θα πετύχουν το στόχο τους»
Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα που κάνει λόγο περί δήθεν παραπόνων του Βιτόλο στους συμπαίκτες του και περί τάσεις φυγής του το καλοκαίρι κύκλοι της ΠΑΕ τονίζουν: «Τα συγκεκριμένα ψευδή και υποβολιμαία σενάρια εντάσσονται στη γενικότερη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ομάδας και δημιουργίας προβλημάτων στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς για τους σεναριογράφους δεν θα πετύχουν το στόχο τους».

Νωρίτερα, ο Βιτόλο έλεγε σε δικούς του ανθρώπους πως δεν έχει πρόβλημα με μείωση, αρκεί αυτή να είναι σε λογικά πλαίσια. Ο Ισπανός αμείβεται με 600.000€ τον χρόνο και ο Παναθηναϊκός την επόμενη χρονιά θα έχει συμβόλαια της τάξης των 300.000€. Το συμβόλαιο του λήγει το 2014 και το αν θα δεχτεί να μειώσει 50% το ποσό που είναι να πάρει, θα φανεί στην συνέχεια. Πάντως το ενδιαφέρον της Λας Πάλμας που γράφτηκε δεν αγγίζει τον Ισπανό αμυντικό χαφ αφού αυτός κατάγεται από την Τενερίφη και είναι… εχθρός της ομάδας που… ενδιαφέρεται.

«Πράσινο φως» για Λεωφόρο

12/03/2013
 Έτοιμος να επιστρέψει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός.

«Πράσινο φως» για Λεωφόρο
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, Αχιλλέας Μακρόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την περασμένη εβδομάδα με τον ομόλογό του στην «πράσινη» ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, τον ενημέρωσε ότι επιτρέπει να αρχίσουν οι εργασίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», παρά το γεγονός πως δεν έχει υπογραφεί ακόμα το σχετικό εκμισθωτήριο.

Αυτό, παρά το γεγονός πως αρχικά ο κ. Μακρόπουλος είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θα επιτρέψει να ξεκινήσουν τα έργα, προτού διασφαλίσει εγγράφως με επίσημες υπογραφές τις απαιτήσεις του, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική και ιστορική της έδρα.

Ο κ. Αλαφουζος ευχαρίστησε τον κ. Μακρόπουλο και του τόνισε πως η ΠΑΕ θα στηρίξει με κάθε δυνατό μέσο τον Ερασιτέχνη.

Έτσι, τα στελέχη της ΠΑΕ μετέβησαν στο ΥΠΕΚΑ τη Δευτέρα και κατέθεσαν τον φάκελο με τα προβλεπόμενα έργα στο γήπεδο.

Παράλληλα, συνομίλησαν με τους υπευθύνους της Πολεοδομίας και ζήτησαν την ταχύτερη δυνατή έγκριση του φακέλου, ώστε να αρχίσουν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό και να είναι έτοιμο το γήπεδο για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, εφόσον το «τριφύλλι» συμμετάσχει τελικά σε αυτά.

Χάνει Ολυμπιακό, ΠΑΣ ο Εντερ

12/03/2013
 Στα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΣ Γιάννενα θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών στην Κέρκυρα ο Εντερ Μοντέιρο.

Χάνει Ολυμπιακό, ΠΑΣ ο Εντερ
Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ των Φαιάκων τη Δευτέρα, ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ θα χάσει τα ματς για την 26η και 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αντίστοιχα, λόγω της συμπλήρωσης εφτά καρτών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Έντερ Μοντέιρο, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει την προβλεπόμενη ποινή των δύο αγωνιστικών στους προσεχείς αγώνες με Ολυμπιακό στο ΕΑΚΚ (Κυριακή, 17/3) και ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (Κυριακή, 14/4), για την 26η και 29η αγωνιστική αντίστοιχα του πρωταθλήματος Super League – ΟΠΑΠ».

Αλαφούζος: «Καμία επαφή ή σκέψη για Τσιώλη»

12/03/2013
 Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες πως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον Σάκη Τσιώλη ο Γιάννης Αλαφούζος. «Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φάμπρι», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Αλαφούζος: «Καμία επαφή ή σκέψη για Τσιώλη»
Η δήλωση του Σάκη Τσιώλη χθες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως έχει δύο προτάσεις από ομάδες που θα ήθελε να εργαστεί οποιοσδήποτε προπονητής προκάλεσε την «αναγέννηση» των φημών περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος, ωστόσο, με δηλώσεις του στην «Πράσινη» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καν τέτοια σκέψη κι εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον Φάμπρι.

«Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Σάκη Τσιώλη. Σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή. Είναι ένας σοβαρός προπονητής του οποίου τη δουλειά σεβόμαστε, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή που έχουμε. Ο κ. Φάμπρι έχει αντιστρέψει την κατάσταση, έχει βελτιώσει την ομάδα και το μόνο που μας απασχολεί είναι η προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε ηρεμία. Αυτό είναι το σημαντικό. Στο τέλος της σεζόν θα κριθούν όλοι και θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό του συλλόγου».

Στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο παραμονής του Φάμπρι, ειδικά αν η ομάδα πάρει την πρωτιά στα play offs. Εφόσον αναζητηθεί προπονητής προτεραιότητα έχει η ξένη αγορά (εξετάστηκε ο Πέδρο Εμάνουελ της Ακαδέμικα), αλλά αν δεν βρουν κάτι που τους ικανοποιεί θα εξετάσουν λύσεις από την Ελλάδα. Σε αυτή την περίπτωση το όνομα του Σάκη Τσιώλη μπορεί να πέσει στο τραπέζι

Φιγκερόα από την αρχή

12/03/2013
 Το ενδεχόμενο να παρατάξει ενδεκάδα με τον Φιγκερόα στο βασικό σχήμα απέναντι στον ΠΑΟΚ εξετάζει ο Φάμπρι στον Παναθηναϊκό. Προβάδισμα ο Ζέκα για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Φιγκερόα από την αρχή
Μπορεί χθες να υπήρχε ρεπό, αλλά ο Φάμπρι ήταν στην Παιανία και είχε αρχίσει… μόνος του να προετοιμάζει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Ισπανός προπονητής προβληματίζεται για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς ο Τοτσέ έκανε και χθες θεραπεία, ίσως αύριο να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά επειδή προέρχεται από θλάση είναι δύσκολο και επικίνδυνο να παίξει από την αρχή.

Ο 57χρονος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλει 90λεπτο, αλλά μην έχοντας άλλη επιλογή, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί από την αρχή και να μοιραστεί το χρόνο στην κορυφή της επίθεσης με τον Τοτσέ.

Ο Φάμπρι προσανατολίζεται σε μία ακόμη αλλαγή, με τον Ζέκα να περνά σε θέση δεύτερου αμυντικού χαφ (θα λείπει και πάλι ο τιμωρημένος Βιτόλο) στο πλευρό του Σο, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο. Σε αυτή την περίπτωση κι εφόσον παίξουν Φιγκερόα ή Τοτσέ σε θέση σέντερ φορ, ο Γιοκίν έχει τον πρώτο λόγο για να παίξει ακριβώς από πίσω του.

ΑΕΚ… στο σκοτάδι

12/03/2013
 Άγνωστες οι βουλές και οι κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΑΕΚ, την ώρα που η ομάδα ετοιμάζεται για τον «τελικό» του Σαββάτου απέναντι στη Βέροια.

ΑΕΚ… στο σκοτάδι
Η ΑΕΚ διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της με το φάσμα του υποβιβασμού να πλανάται και πάλι μπροστά στα μάτια της. Κι αν στις πέντε αγωνιστικές που ακολουθούν θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, δεν είναι το ίδιο σίγουρα τα πράγματα στο άλλο επίπεδο όπου είναι αναγκαία η… σωτηρία.

Οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να βρίσκονται στο σκοτάδι αναφορικά με τις κινήσεις του Δημήτρη Βιντιάδη. Ο 32χρονος εφοπλιστής είναι άγνωστο, ακόμη και στη διοίκηση της ΠΑΕ, αν παραμένει στην Αθήνα ή έχει κάνει το πολυαναμενόμενο ταξίδι του στο Λονδίνο και ποια είναι τα αποτελέσματα αυτού. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει να έχει επαφή μαζί του. Την ίδια ώρα πλήρη άγνοια για τις κινήσεις του Βιντιάδη έχει και ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος περιμένει την ειδοποίησή του για να ορίσει το ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Βιντιάδης φέρεται να προσπαθεί να εξασφαλίσει ένα ικανό κεφάλαιο για να μπει στην ΠΑΕ καλύπτοντας σε πρώτη φάση τις άμεσες υποχρεώσεις και πρόθεσή του φέρεται να αποτελεί να παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση στις 22 Μαρτίου έχοντας μαζί του και τον Κιθ Χάρις.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια περαιτέρω αναμονής, καθώς η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ είναι τραγική και οι ελπίδες εναποτίθενται και πάλι στον κόσμο και την προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Αν δεν προκύψει πρόβλημα για να σφραγιστούν τα εισιτήρια του αγώνα, θέμα για το οποίο θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ σήμερα στην Εφορία.

Θα είναι όλοι εκεί

Πάνοπλη εκτιμάται πως θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον «τελικό» του Σαββάτου απέναντι στη Βέροια. Υπάρχει η αισιοδοξία πως και ο Αντώνης Πετρόπουλος, που χθες έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, θα αφήσει πίσω το πρόβλημα στη γάμπα και θα δώσει το «παρών». Επανέρχονται οι Μητρόπουλος και Βλάχος, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Κορδέρο, που σήμερα θα ανακοινωθεί σε ποιο ματς θα εκτίσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών. Το πιθανότερο είναι να λείψει στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Υποψηφιότητα ακόμη και για το βασικό σχήμα (αν και από άποψη φυσικής κατάστασης δεν είναι 100% έτοιμος) θέτει και ο πολύ καλός στο ντεμπούτο του Ανάκογλου.

Βγαίνει μπροστά ο Ιβάν

12/03/2013
 Μετά από επτά χρόνια ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αποκτήσει αιρετή διοίκηση, της οποίας θα ηγείται ο Ιβάν Σαββίδης.

Βγαίνει μπροστά ο Ιβάν
Αιρετή διοίκηση είναι πιθανό να αποκτήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 2 Απριλίου, όταν και ορίστηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης Βρύζα λήγει στις 11 Απριλίου και μέχρι τότε στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι υποχρεωμένοι να ετοιμαστούν για την επόμενη μέρα.

Άλλωστε, πολύ δύσκολα το δικαστήριο θα ενέκρινε ακόμη μία θετική απόφαση για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι οι δικαστές πολύ δύσκολα θα εγκρίνουν νέο τέτοιο αίτημα, από τη στιγμή που υπάρχει πλέον μεγαλομέτοχος, ο οποίος λειτουργεί την εταιρεία.

Η χθεσινή ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δείχνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του προετοιμάζονται για την εκλογή νέας αιρετής διοίκησης, για πρώτη φορά από τις αρχές του 2007.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου κατέχει ποσοστό μετοχών άνω του 72% και φυσικά μπορεί να ψηφίσει οποιοδήποτε σχήμα προτείνει. Το πρόβλημα της ομάδας είναι τα προηγούμενα χρέη της ΠΑΕ στο Δημόσιο, τα οποία κανένας δεν έχει αναλάβει.

Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι στις αρχές Απριλίου θα γνωρίζουν τι θα γίνει με τα χρέη από την πολιτεία (μέσω των διαπραγματεύσεων με την τρόικα) και την οποιαδήποτε ρύθμιση θα αναλάβει να πληρώσει ο Σαββίδης.

Μίλησε με Γκατούζο ο Μοντέστο

12/03/2013
 Μία ενδιαφέρουσα πρόταση έκανε ο Τζενάρο Γκατούζο στον Φρανσουά Μοντέστο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η SportDay.

Μίλησε με Γκατούζο ο Μοντέστο
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζενάρο Γκατούζο είχε ο Φρανσουά Μοντέστο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Όχι, δεν πρόκειται ο Γάλλος να μεσολαβήσει ώστε ο Ιταλός χαφ να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά ο παλαίμαχος άσος της Μίλαν φέρεται να πρότεινε στον παίκτη των Πειραιωτών να συνεργαστούν στη Σιόν.

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό ότι ο 35χρονος Μοντέστο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ήδη τον περασμένο Ιανουάριο δέχθηκε πρόταση να αγωνιστεί στη Μπαστιά, όμως την «πάτησε» πιστεύοντας ότι θα είναι στα βασικά πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και θα μπορέσει η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη. Ωστόσο, τίποτα από τα δύο δεν συνέβη.

Επίσης, ο Γάλλος έχει δεχθεί πρόταση από το γειτονικό ιταλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την Κάλιαρι.

Και τώρα ο Γκατούζο, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ως ποδοσφαιριστής και να ασχοληθεί με την προπονητική. Για αυτό τον λόγο πρότεινε στον Μοντέστο να γίνει παίκτης και βοηθός του στην τεχνική ηγεσία της ελβετικής ομάδας.

Πλήγμα με Λαδάκη

12/03/2013
 Με την τύχη τους τα βάζουν στον Πανθρακικό, ύστερα από τον νέο τραυματισμό του Αντώνη Λαδάκη που θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Πλήγμα με Λαδάκη
Τουλάχιστον τρεις εβδομάδας θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης ο Αντώνης Λαδάκης από τις υποχρεώσεις του Πανθρακικού.

Ο 32χρονος μέσος υποβλήθηκε χθες σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει ραγίσει μέρος του θώρακά του.

Στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Βαϊρουά και ο Παπαδόπουλος συνεχίζουν τα ατομικά τους πρόγραμμα και ο προπονητής θα τους προφυλάξει στον επαναληπτικό με τη Βέροια.

Πλέον ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την Skoda Ξάνθη, το οποίο είναι ζωής ή θανάτου για τον σύλλογο της Κομοτηνής.

Ελπίζει για Ναζλίδη

12/03/2013
 Την ελπίδα ο Ναζλίδης να είναι έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι του Πλατανιά με τον Πανιώνιο έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Ελπίζει για Ναζλίδη
Στις επιστροφές ποδοσφαιριστών του Πλατανιά εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος ποντάρει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες στη διάθεση του πολύπειρου τεχνικού επιστρέφουν Αγκιλέρα, Γιάννου και Στόλερ.

Ωστόσο, έκπληξη για τον 60χρονο προπονητή αποτελεί η επιστροφή του Ναζλίδη.

Ο επιθετικός είχε υποστεί θλάση πριν από τον αγώνα με την Κέρκυρα, όμως τώρα έχει ξεκινήσει τρέξιμο και είναι πιθανό να βρίσκεται στον πάγκο για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου