ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

"Βολές" Σπανού για ημερομηνίες τελικού κυπέλλου και πλέι-οφ!

"Βολές" Σπανού για ημερομηνίες τελικού κυπέλλου και πλέι-οφ!

 15/03/2013
"Βολές" Σπανού για ημερομηνίες τελικού κυπέλλου και πλέι-οφ! Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως η θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι αντίθετη με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου στις 11-5, αφού σε τέτοια περίπτωση τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 14 του ίδιου μήνα και θα ολοκληρωθούν αρχές Ιουνίου, αφήνοντας τις ομάδες που θακαταταγούν 3η και 4η με ελάχιστες μέρες για οργάνωση, ξεκούραση και προετοιμασία ενόψει της ευρωπαϊκής τους συμμετοχής!
Επιπλέον, ο Γιώργος Σπανός σημειώνει πως από τις 21/4 που ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος ως τις 14-5 που θα εκινήσουν τα πλέι οφ με τον υφιστάμενο προγραμματισμό, οι ομάδες των πλέι οφ θα πρέπεινα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για ένα μήνα πριν παίξουν στα κρίσιμα παιχνίδια κατάταξης.
Αναλυτικά:
«Αναφορικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως πιθανή διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στις 11 Μαϊου επιθυμώ να εκφράσω τη θέση της ΠΑΕ Ατρόμητος που είναι κατηγορηματικά αντίθετη μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Το ποδόσφαιρο δεν εξυπηρετείται σε τίποτα όταν το πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Απριλίου και τα play offs ξεκινούν στις 14 Μαϊου με την προϋπόθεση ότι θα υλοποιηθεί η σκέψη διεξαγωγής του τελικού στις 11 Μαϊου.
Είναι μια σκέψη που στερείται ποδοσφαιρικής λογικής γιατί οι παίκτες των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα play offs θα μείνουν πολλές μέρες (σχεδόν ένα μήνα) εκτός αγωνιστικού ρυθμού.
Επιπλέον, σε αυτή την περίπτωση τα play offs θα ολοκληρωθούν στις 3 Ιουνίου και για τις ομάδες που θα πάρουν την τρίτη και τέταρτη θέση θα μείνουν ελάχιστες μέρες ξεκούρασης αφού θα πρέπει να ξεκινήσουν πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οφείλει να προστατεύσει τις ομάδες -μέλη της θωρακίζοντας την έννοια της ισονομίας απέναντι σε όλους κι επιπλέον να διευκολύνει τον προγραμματισμό τους πέρα από κάθε σκοπιμότητα.
Η άξια εκπροσώπηση των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στη ειδική βαθμολογία της χώρας μας στην UEFA, ειδικά τώρα που είναι ορατός ο κίνδυνος να χάσουμε τα προνόμια που έχουν κατακτήσει οι ομάδες μας με τις επιτυχίες τους τα προηγούμενα χρόνια».''

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου