ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Eνα ευχαριστω και στον Ζαρντιμ για να ειμαστε σωστοι και οχι αχαριστοι....

 Eνα ευχαριστω και στον Ζαρντιμ για να ειμαστε σωστοι και οχι αχαριστοι....

11/03/2013

Ετσι πρεπει, αν θελουμε σαν γαυροι να ειμαστε σωστοι και οχι αχαριστοι πρεπει να μοιρασουμε τα συκα στη μεση...και ενα μερος της επιτυχιας ανηκει και στον Ζαρντιμ ασχετως αν δεν ειμαστε ικανοποιημενοι απο την αποδοση της ομαδας κατα την εποχης που ηταν προπονητης της...αλλωστε ουτε σημερα βλεπουμε καμμια ...μπαλλαρα...αρα ουτε το φαιξιμο ειναι 100% του Ζαρντιμ.

Εμεις τωρα δεν θα ανοιξουμε τετοια κουβεντα θα περιμενουμε να δουμε τις κινησεις της διοικησης για την νεα σεζον και την καλοκαιρινη προετοιμασια υπο τις οδηγιες του Μιτσελ και περιμενουμε να δουμε τον Ολυμπιακο να κανει και την διαφορα στην Ευρωπη...αυτο ειναι το ζητουμενο αλλωστε...Ευχαριστουμε λοιπον τον Ζαρντιμ για οσα προσφερε και του ευχομαστε να εχει καλη συνεχεια στην καριερα του

Ας δουμε και τις δηλωσεις του αμεσως μετα την κατακτηση του 88ου Πρωταθληματος

Συγχαρητήρια από τον Ζαρντίμ

10/03/2013
 Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν… ξεχνά τον Ολυμπιακό και έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια σε όλους στον σύλλογο μέσω της σελίδας του στο facebook.

Συγχαρητήρια από τον Ζαρντίμ
Ποιος είπε ότι ο Ολυμπιακός… ξεχνιέται;

Απόδειξη σε αυτό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος παρακολούθησε τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μέσω της σελίδας του στο facebook έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα του.

Ωστόσο, άφησε και μία… μπηχτή, καθώς τα συγχαρητήρια αφορούσαν όλους όσους εργάστηκαν από την πρώτη μέρα που είχε αναλάβει εκείνος τους «ερυθρόλευκους», προσθέτοντας μάλιστα και μία φωτογραφία του από αγώνα των πρωταθλητών.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς του Ολυμπιακού, σε όποιον εργάστηκε από τις 4 Ιουλίου του 2012, για τον 40ο τίτλο», ήταν χαρακτηριστικά αυτό που έγραψε ο Ζαρντίμ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου