ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Θα αποθεωθεί ο Πάντος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Θα αποθεωθεί ο Πάντος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Ο Πάντος ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και την Τετάρτη (13/3) στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ, ο Τάσος θα αποθεωθεί από τους φιλάθλους για την επταετή προσφορά του στον Ολυμπιακό.
Την Τετάρτη (13/3) το απόγευμα (18:00) ο Ολυμπιακός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ, στην ρεβάνς του 0-1 στα Γιάννινα. Πέρα από τον σκοπό που είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, το ματς θα έχει ενδιαφέρον και για έναν άλλο λόγο που ακούει στο όνομα Τάσος Πάντος!
Ο Τάσος Πάντος, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν παίζει στον ΠΑΣ Γιάννινα, γνωστοποίησε πριν λίγες μέρες πως στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς (το ερχόμενο καλοκαίρι) θα τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 36 ετών (5/5/1976).

Ο δυναμικός και γεμάτος φιλότιμο δεξιός μπακ, αγωνίστηκε για μία εφταετία (2003-2010) στο μεγάλο λιμάνι, κατακτώντας με την ερυθρόλευκη φανέλα 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 4 Κύπελλα και 1 Σούπερ Καπ. Παρά το γεγονός πως δεν υπήρξε ποτέ από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο ερυθρόλευκο ρόστερ, όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον Πειραιά εκτίμησαν τις ικανότητες του αλλά και τον χαρακτήρα του, χρησιμοποιώντας συχνά στις ενδεκάδες τους.

Ο Τάσος Πάντος μέτρησε πάνω από 130 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, αγωνιζόμενος πάντα με πάθος, θέληση και μαχητικότητα, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, προσφέροντας πάντα αυτό που μπορεί. Και για αυτόν τον λόγο ο κόσμος του Ολυμπιακού τον είχε πάντα σε εκτίμηση, όπως και οι συμπαίκτες και προπονητές του.

Την Τετάρτη (13/3) το απόγευμα (18:00), λοιπόν, ο Τάσος Πάντος θα επιστρέψει στο "σπίτι" του, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ως αντίπαλος για 90 λεπτά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως είναι δεδομένο πως θα τον αποθεώσει και θα τον καταχειροκροτήσει, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ και η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται να τον τιμήσει για τις υπηρεσίες του. Άλλωστε, το αξίζει! Μοναδικό του απωθημένο που δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως κέρδισε την συμπάθεια όλων.

Tάσο Πάντο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου