ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς για τον Τετραστερο Θρυλο

Φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς για τον Τετραστερο Θρυλο

Ο Ολυμπιακός είναι χρονικά η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατακτά και μαθηματικά το εγχώριο πρωτάθλημα! Φωταγωγήθηκε ο Πειραιάς κατόπιν εντολής του δημάρχου.
Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 25η αγωνιστική της Super League και μετά την επικράτηση του με 3-0 επί του "Δικεφάλου", στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής για την φετινή σεζόν!
Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα είναι ο πρώτος σύλλογος στην Ευρώπη που εξασφαλίζει τον εγχώριο τίτλο! Οι Πειραιώτες στη ξέφρενη κούρσα τους προς το πρωτάθλημα αποδείχθηκαν πολύ γρήγοροι και έκοψαν το νήμα πιο νωρίς από κάθε άλλη ομάδα των πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου.

Για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και τον εορτασμό των 88ων γενεθλίων του Ολυμπιακού, ο δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί η πόλη!

"Ο Πειραιάς γιορτάζει. Η ερυθρόλευκη στρατιά που βρίσκεται σε ολόκληρο τον κόσμο πανηγυρίζει. Ο Θρύλος του Πειραιά γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 88α γενέθλια του. Ο 40ος τίτλος του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα κύπελλα που έχει κατακτήσει, οι διακρίσεις του στην Ευρώπη, μας δείχνουν ότι ο αιώνιος έφηβος, ο δαφνοστεφανωμένος έρχεται από πολύ παλιά και θα πάει πολύ μπροστά. Το καμάρι του Πειραιά, ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία και πρωτοπορεί στην αναγέννηση της πόλης.

Ο Πειραιάς αλλάζει με τον Ολυμπιακό πρωτοπόρο στα αθλήματα. Είναι το διπλό μήνυμα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με πρόγραμμα, με πίστη στο στόχο μας, με αγάπη στην πόλη μας και στην ομάδα μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές μια ακόμη χρυσής σελίδας στην ιστορία του Ολυμπιακού. Πρόεδρο, Διοίκηση, προπονητές και παίκτες, αλλά πάνω από όλα και όλους στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός θα είναι και πρώτος στην Ευρώπη", υποστήριξε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Πειραιά.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου