ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η τέλεια εβδομάδα του Μασάντο

Η τέλεια εβδομάδα του Μασάντο

15/03/2013
 Την πιο τέλεια εβδομάδα της καριέρας του ζει ο Πάουλο Μασάντο, όπως έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα «maisfutebol.pt».

Η τέλεια εβδομάδα του Μασάντο
Μπορεί ο Πάουλο Μασάντο να αποδοκιμάστηκε για μια ακόμη φορά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε.

Μια μέρα μετά, ο Πορτογάλος μέσος έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα «maisfutebol.pt» ότι ζει την πιο τέλεια εβδομάδα της καριέρας του λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος, της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου και της σημερινής κλήσης του στην εθνική ομάδας της χώρας του! Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στέκεται ιδιαίτερα στα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Ο Πάουλο Μασάντο έγραψε τα εξής:

«Γεια σας. Πρώτα θα ήθελα να απολογηθώ στους αναγνώστες του Maisfutebol διότι θα έπρεπε να είχα γράψει το τρίτο μου κείμενο εδώ και μερικές εβδομάδες. Όμως το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ έντονο με απόλυτη συγκέντρωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και να πάρουμε το νταμπλ.

Γράφω σε εσάς στο μέσον μίας τέλειας εβδομάδας: πιθανότατα είναι η καλύτερη εβδομάδα της ποδοσφαιρικής μου πορείας. Θα είναι δύσκολο να ξεχάσω το τι πέρασα αυτές τις μέρες. Η δουλειά που γίνεται και το ότι οι άνθρωποι εκτιμούν εκείνο που κάνω μου δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω. Είμαι πάνω στο διάστημα όπου προσπαθώ να... συνέλθω από τρεις πολύ μεγάλες στιγμές.

Την Κυριακή γίναμε πρωταθλητές, χθες ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σήμερα κλήθηκα από τον κύριο Πάολο Μπέντο στην Εθνική ομάδα. Απλά τέλεια. Θα εξακολουθήσω να έχω το πνεύμα και την διάθεση που είχα πάντα. Έχω κίνητρα και πίστη στην Εθνική ομάδα. Θα είναι δύο σημαντικά ματς και θα χρειαστεί απόλυτη αφοσίωση και συγκέντρωση.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ζω ένα όνειρο. Νιώθω ως ένα σημαντικό κομμάτι μίας ομάδας, ενός γκρουπ ανθρώπων, που παίζουν για να παίρνουν τίτλους και είναι πάντα ψηλά και η οποία μετέχει διαρκώς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τώρα που πήρα τον τίτλο, θέλω πολύ το Κύπελλο. Εάν υπάρχει κάτι που μου προκαλεί... εθισμό είναι η υποχρέωση για νίκες. Πιστέψτε με.

Φτάσαμε στα ημιτελικά και το... ταξίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Θυμάμαι ιδιαίτερα το δύσκολο ματς στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή, που παίζει στην Β' κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι όλα κύλησαν φυσιολογικά. Νικήσαμε 2-0 με κόουτς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Τα προβλήματα ήρθαν στον επαναληπτικό. Στο γήπεδο όπου βρεθήκαμε υπήρχε απίστευτα εχθρική ατμόσφαιρα και μετά χάναμε με 1-0. Όμως στο Β' μέρος μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1 και έτσι εκεί κρίθηκαν όλα. Οι οπαδοί της Παναχαϊκής άλλαξαν συμπεριφορά τότε. Αντί να υποστηρίζουν την ομάδα τους, άρχισαν να πετούν στο γήπεδα κυπελλάκια με καφέ.

Το ματς διεκόπη αρκετές φορές. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια και... γύρισε. Αφού αυτό έγινε πέντε ή έξι φορές τελικώς αποφάσισε να διακόψει το ματς καθώς συνεχίζονταν να πέφτουν αντικείμενα και καφέδες. Δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο και το παράξενο για μένα προσωπικά ως παίκτη.

Από εκεί και μετά όλα κύλησαν ήρεμα στο Κύπελλο. Νικήσαμε όλα τα ματς που δώσαμε στην συνέχεια. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάμε στον τελικό και να φέρουμε και το Κύπελλο, ένα ακόμα τρόπαιο δηλαδή. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα μηνύματα που έχω δεχθεί όλες αυτές τις μέρες από την Πορτογαλία.

Είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ την χώρα μου στην Ελλάδα με τέτοια αποτελέσματα και με τέτοιες επιτυχίες. Είναι κάτι που με ικανοποιεί πολύ ειδικά για τους ανθρώπους που με πιστεύουν και με στηρίζουν σε δύσκολες στιγμές. Σε όλους εσάς αφιερώνω το πρωτάθλημα και ελπίζω να μπορέσω να κάνω το ίδιο με το ελληνικό Κύπελλο.

Μία αγκαλιά για όλους, Πάολο Μασάντο».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου