ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν για Μήτρογλου


Ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν για Μήτρογλου

12/03/2013
 Στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης φαίνεται πως βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, με τον γερμανικό σύλλογο να μην επιβεβαιώνει ούτε να διαψεύδει τις φήμες.

Ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν για Μήτρογλου
Η μη ικανοποιητική επιθετική λειτουργία της Βέρντερ Βρέμης έχει αναγκάσει τη διοίκηση της ομάδας να ψάχνει τους μεταγραφικούς της στόχους με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο του συλλόγου, σύμφωνα με γερμανικά Μέσα.

Μάλιστα, ιστοσελίδες αναφέρουν πως σκάουτερ της ομάδας ήθελε να παρακολουθήσει τον Έλληνα επιθετικό στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Μήτρογλου δεν βρίσκονταν στις επιλογές του Μίτσελ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν φουντώσει οι φήμες περί αποχώρησής του από τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Βέρντερ, Τόμας Άιχιν, δεν θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει τις φήμες περί ενδιαφέροντος.

Η ομάδα της Βρέμης θεωρεί τη μεταγραφή του Μήτρογλου πιθανή, έχοντας ως δεδομένο τις δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού πριν από δύο χρόνια όταν είχε αναφέρει πως θεωρεί πολύ καλό το γερμανικό πρωτάθλημα και έναν πολύ καλό σύλλογο την Βέρντερ.

Οι Γερμανοί αναφέρουν πως κοστολογείται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το ποσό αυτό μάλλον θα κρινόταν μικρό από τη διοίκηση του Ολυμπιακού. 

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου