ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Tωρα που ερχεται το...ντερμπυ εγιναν ολα αυτα...ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

Tωρα που ερχεται το...ντερμπυ εγιναν ολα αυτα...ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....
15/03/2013

Ρε ουτε ο Κοκκαλης δεν ειχε παει σε Πρωθυπουργο ρεεεε...

Μετα μου λετε εμενα να μην φωναζω...βαλτε στην σειρα τα γεγονοτα και θα καταλαβετε...στον παοκ ξεκινησε πρωτα και εστρωσε το εδαφος ο...Τσετσαρκοφ...πως στο διαλο τον λενε...

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φίλους και συμμάχους»

14/03/2013
 Δυναμική αντίδραση από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, μετά την τιμωρία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φίλους και συμμάχους»
Με αφορμή την παραδειγματική τιμωρία του Σαλπιγγίδη, ο εκ των συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιστιακόφ βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν ενωμένοι, κόντρα σε όλα, για να πετύχουν τους στόχους τους.

Το μήνυμα του Τσιστιακόφ:

«Όλοι ξέρετε την απόφαση για τον Σαλπιγγίδη…

Το ήξερα από την αρχή αλλά τώρα πια είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει φίλους και συμμάχους. Είμαστε μόνοι μας στον αγώνα κατάκτησης υψηλών στόχων.

Ο μοναδικός τρόπος λοιπόν να τους επιτύχουμε είναι να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και να σταθούμε ακόμη πιο ενωμένοι.

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από το φυσιολογικό και να μην αντιδρούμε σε προκλήσεις γιατί σε μας και η παραμικρή λεπτομέρεια τιμωρείται με τον αυστηρότερο τρόπο».
Και μετα η επικειμενη συναντηση του Ιβαν του...Τρομερου....με Σαμαρα

Ραντεβού Σαββίδη με Σαμαρά!

15/03/2013
 Τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά κάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης στο «Μακεδονία Παλλάς» για να συνομιλήσει μαζί του, μεταξύ άλλων και για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Δημόσιο.

Ραντεβού Σαββίδη με Σαμαρά!
Όσο και να φαίνεται περίεργο για ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα, ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά σε συνάντηση στο «Μακεδονία Παλλάς» στην οποία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων και τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Δημόσιο.

Το τρέχον τετραήμερο είναι ιδιαίτερο για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού από τη μία είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα κι από την άλλη ανοίγει και πάλι το «Μακεδονία Παλλάς» με εκείνον πλέον οικοδεσπότη και παράλληλα είναι αναγκαίο να… τρέξει πολλές διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθούν ορισμένες σημαντικές κι ανοιχτές υποθέσεις για τις επενδύσεις του στη χώρα.

Επισήμως από το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρεται ότι θα παραβρεθεί στο μνημόσυνο της Ισραηλιτικής Κοινότητας που θα πραγματοποιηθεί στην Εβραϊκή Συναγωγή των «Μοναστηριωτών», αλλά σίγουρο είναι ότι θα έχει συνάντηση και με τον Ιβάν Σαββίδη στο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και θα μιλήσουν για διάφορα ζητήματα, όπως έγινε και κατά το παρελθόν στην Αθήνα.

Μετα ηρθε και εδεσε με τα παραπονα για τις 6 αγωνιστικες του...Σαλπι...

Έξι αγωνιστικές στον Σαλπιγγίδη!

14/03/2013
 Με αποκλεισμό 4 αγωνιστικών, που αυξάνονται σε 6 επειδή ήταν αρχηγός, τιμώρησε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη η πειθαρχική της Λίγκας, για την ενέργεια του να μουντζώσει τον διαιτητή στο ματς Πλατανιάς-ΠΑΟΚ.

Έξι αγωνιστικές στον Σαλπιγγίδη!
Για έξι αγωνιστικές (4+2) θα στερηθεί ο ΠΑΟΚ των υπηρεσιών του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όπως αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για την ενέργειά του να μουντζώσει τον διαιτητή στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ και του ποδοσφαιριστή, βέβαια, θα επιδιώξει τη μείωση της ποινής μέσω έφεσης που θα κατατεθεί στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Η απολογία

Όπως συμβαίνει πάντα στις περιπτώσεις που αποβάλλεται ποδοσφαιριστής και έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα η αιτιολογία, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν είχε κληθεί σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την αποβολή του στο ματς με τον Πλατανιά. Ωστόσο, οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομμάτης και Λάμπρος Μπίρδας ζήτησαν να παρασταθούν για να εκφράσουν τις απόψεις τους και το αίτημα τους έγινε αποδεκτό.

Οι άξονες στους οποίους κινήθηκαν οι δικηγόροι του «δικεφάλου του Βορρά» ήταν οι εξής:

Α) Ότι το αρμόδιο όργανο για να χαρακτηρίσει την πράξη του Σαλπιγγίδη είναι η πειθαρχική επιτροπή και όχι ο διαιτητής, ο οποίος οφείλει απλώς να την περιγράψει. «Πρέπει να το αξιολογήσετε εσείς. Εσείς θα κρίνεται αν ήταν μούντζα ή όχι», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Β) Ότι πρόκειται για την πρώτη αποβολή στην καριέρα του ποδοσφαιριστή, που δεν έχει δώσει ποτέ στο παρελθόν δικαίωμα με τη συμπεριφορά του, καθώς και την πρόσφατη δήλωσή του ότι η ενέργειά του ήταν μια κίνηση αγανάκτησης.

Γ) Ότι πρόκειται για ανάρμοστη συμπεριφορά και όχι για εξύβριση, συνεπώς πρέπει να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και όχι με 4+2.

Δ) Ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη και το κοινό περί δικαίου αίσθημα, καθώς και η αρχή της αναλογικότητας, μιας και οι έξι αγωνιστικές χαρακτηρίζονται υπερβολικές για την πράξη του.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ κατέθεσε και προέβαλλε ενώπιον των δικαστών και το βίντεο με την επίδικη φάση, καθώς και ένα άλλο βίντεο από ματς Ατρομήτου-Ολυμπιακού, όπου ο Ντιόγκο μουντζώνει και έμεινε στη συνέχεια ατιμώρητος.

Όπως αποδείχτηκε, η πειθαρχική της λίγκας δέχτηκε τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, το οποίο –σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα- δεν επιδέχεται ανταπόδειξης.

Ο ΠΑΟΚ και ο ποδοσφαιριστής ελπίζουν πλέον στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ που θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα.

Ε μην παραπονιεσαι.και ο Κατσουρ τα ιδια εφαγε...

«Καμπάνα» 6 αγωνιστικών στον Κατσουράνη

ΠΑΟ: «Καμπάνα» 6 αγωνιστικών στον Κατσουράνη



Με ποινή 6 αγωνιστικών (και το τυπικό πρόστιμο 200 ευρώ) τιμωρήθηκε από την πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Κώστας Κατσουράνης για την αποβολή του στο ματς των Πρασίνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα με απευθείας κόκκινη κάρτα (για εξύβριση διαιτητή) από τον ρέφερι Σιδηρόπουλο. Διευκρινίζεται ότι η ποινή αντιστοιχεί κατά 4 αγωνιστικές για την αποβολή λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τον διαιτητή και 2 αγωνιστικές λόγω της ιδιότητας του αρχηγού της ομάδας.

Και ηρθε και εδεσε και η κομποστα με τις δηλωσεις TWITTY οτι ακομα υπαρχει ΠΑΡΑΓΚΑ...ΝΑΙ ΡΕ...ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ο προεδραρας συνεχιζει να λεει την αποψη του οπως ειχε πει στο δικαστηριο τοτε...χωρις βεβαια να τιμωρηθει...και συνεχιζει να ανοιγει το κουτακι με τις παπαριες του...και δεν εφτανε αυτο...ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΒΙΔΗ...ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ....ΜΕΛΙ ΕΣΤΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΒΑΝ...

ΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ...ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΡΕΧΕ Τ ΠΑΟΚΑΚΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕ......
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ....

Αλαφούζος: «Υπάρχει ακόμα παράγκα»

14/03/2013
 Κατηγορηματικός ως προς την ύπαρξη παράγκας στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ενώ φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αλαφούζος: «Υπάρχει ακόμα παράγκα»
«Είναι δεδομένο πως υπάρχει παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», επισήμανε ο Γιάννης Αλαφούζος σε δηλώσεις του στον «Αθλητικό Μετρόπολις». Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για το αν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο συνεργασίας ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για ένα καλύτερο μέλλον του πρωταθλήματος αλλά τόνισε πως κυρίως από την μεριά των «ερυθρολεύκων» δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση να αλλάξει κάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στον «Αθλητικό Μετρόπολις»

Καλημέρα σας κύριε Αλαφούζο. Θα ανεβείτε Θεσσαλονίκη;


«Ναι, θα ανέβω. Αλίμονο».

Καλό είναι αυτό. Την ακολουθείτε παντού την ομάδα ή κάνετε εξαίρεση;

«Όχι, δεν είναι κάποια εξαίρεση. Πάω σε πολλά γήπεδα και θα έρθω και στην Τούμπα οπωσδήποτε. Είναι άλλωστε ένα ντέρμπι, ενώ και η μισή μου καταγωγή είναι από τη Θεσσαλονίκη».

Θα είναι και ο Ιβάν Σαββίδης, τον ξέρετε;

«Δεν τον ξέρω καλά. Τον έχω συναντήσει μια φορά και μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση».

Ναι, θα είναι εδώ γιατί πήρε και το Μακεδονία Παλλάς και ξεκινάει. Θα επιδιώξετε κάποια συνάντηση μαζί του;

«Ναι, θα προσπαθήσω να τον δω. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός που έχει ένα τόσο σοβαρό επενδυτή, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι βοηθάει. Εξυγιαίνεται η ομάδα ώστε να σπάσουν τα μονοπώλια που δημιουργούν πρόβλημα».

Είχε αποτέλεσμα το πρόσφατο ραντεβού σας;

«Δεν έγινε συγκεκριμένη συζήτηση για κάτι. Μιλήσαμε για τις συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μου είπε για τις εταιρείες του στη Ρωσία και όλη η κουβέντα ήταν εποικοδομητική. Στο γήπεδο βέβαια είμαστε σκληροί ανταγωνιστές. Θέλουμε να κερδίσουμε, όπως φαντάζομαι θέλει και ο ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι οι υγιείς και ηθικές ομάδες έχουν λόγους να συνεργάζονται γι’ αυτό και κοιτάμε να έχουμε επαφές μαζί τους».

Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάποιο ραντεβού του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

«Δεν το ξέρω».

Λέει κάτι αυτό;

«Δεν μπορώ να ξέρω αν συνάντησε τον κύριο Μαρινάκη. Φαντάζομαι αυτή τη στιγμή τα αγωνιστικά συμφέροντα του ΠΑΟΚ έχουν πιο πολλά κοινά με τα δικά μας. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός ζητούν ισοτιμία και σωστούς κανόνες. Δεν ζητούν χάρες και άλλα πράγματα που δεν πρέπει να υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς υπάρχουν. Με αυτή την έννοια ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και άλλες υγιείς ομάδες θα πρέπει να συνεργαστούν προς την κατεύθυνση της κάθαρσης. Όταν το ποδόσφαιρο είναι προβλέψιμο και φτάνουμε να ξέρουμε ποιος θα κερδίσει, χάνει το ενδιαφέρον του. Αν ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα δεν βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ θα χάσει 20 εκατομμύρια αυτό δημιουργεί τρομερή στρέβλωση. Όταν πηγαίνει μια ομάδα μονίμως στο Τσάμπιονς Λιγκ αυτό νοθεύει τον ανταγωνισμό».

Είχε πει ότι ο κ. Σαββίδης ότι και ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα να φτιάξει αποκλείεται να πάρει το πρωτάθλημα. Το συμμερίζεστε;

«Απολύτως».

Και για τον Παναθηναϊκό το ίδιο ισχύει;

«Ναι, αν και… απέχουμε λίγο από την Μπαρτσελόνα. Αστειεύομαι φυσικά».

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια μονοκρατορία του Ολυμπιακού που δεν στηρίζεται μέσα στις 4 γραμμές;

«Αυτό είναι κάτι που το βλέπουν οι οπαδοί όλων των ομάδων ακόμη και κάποιοι του Ολυμπιακού. Είναι μια παράδοση που έχει ξεκινήσει από τον κύριο Κόκκαλη».

Θα υπέθετε κάποιος ότι πάμε σε μια Συμμαχία ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού για να πάψει το παρασκήνιο;

«Συμμαχία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και οποιασδήποτε άλλη ομάδα έχεις τους ίδιους στόχους, να κερδίζουν με το σπαθί τους, τη θεωρώ δεδομένη. Όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την καταπίεση θεωρούν αποδεκτή μια τέτοια συμμαχία».

Με τον κύριο Μαρινάκη θα μπορούσατε να κάνετε ένα ραντεβού ώστε να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και να πάμε παρακάτω ;

«Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει και να τεθούν αυτές οι βάσεις, αλλά δεν έχω σημάδια ότι μια τέτοια προσπάθεια θα είχε επιτυχία. Εκτός κι αν δημιουργηθεί μια ανάγκη και επιβληθεί αυτό το πράγμα».

Μαρινάκης, Αλαφούζος και Σαββίδης θα μπορούσαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι;

«Οπωσδήποτε θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο».

Θα είχε αποτέλεσμα ή όταν παίζονται 20 εκατομμύρια δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια συμφωνία;

«Κοιτάξτε προς το παρόν εμείς χωρίς την Ευρώπη έχουμε έσοδα 13 με 15 εκατομμύρια. Αν κάποια στιγμή προστεθούν σε αυτά 20 εκατομμύρια το ποσό αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Με αυτό τον τρόπο έχει κυριαρχήσει ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχουμε δει διάθεσή του να αλλάξουν τα πράγματα».

Υπάρχει παράγκα;

«Είναι αυτονόητη η απάντηση. Το ξέρετε και εσείς και εμείς και όλοι. Μήπως ο ΠΑΟΚ δεν το έχει βιώσει; Όχι απλά υπάρχει παράγκα αλλά υπάρχουν και κακουργηματικές πράξεις σε εξέλιξη και συνομιλίες της ΕΥΠ προέδρων που ασχολούνται με τρίτες ομάδες και πολλά άλλα».

Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια και δεν έχουμε δει αποτέλεσμα σε αυτό.

«Ναι. Δυστυχώς»

Τι περιμένετε από το ματς της Κυριακής;

«Παίζουμε εκτός έδρας, είναι ένα ντέρμπι. Ασφαλώς ο ΠΑΟΚ έχει λόγω έδρας το πλεονέκτημα όμως εμείς ερχόμαστε για να κερδίσουμε».

Πάντως αντιλαμβάνεστε ότι αλλάζει τα δεδομένα η παρουσία του Σαββίδη;

«Η έλευση τέτοιων ανθρώπων μπορεί να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

Με τη Λεωφόρο τι γίνεται;

«Εμείς ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Οικονομικά έχουμε μπει μέσα από το ΟΑΚΑ, είναι τόσο ακριβή η λειτουργία του ενώ είναι και άχαρο. Δεν έχει πάει και καλά η ομάδα και έχουμε λιγότερο κόσμο απ’ ότι υπολογίζαμε. Η Λεωφόρος μπορεί να μας εξασφαλίσει μια κερδοφορία».

Με αυτή τη μείωση του μπάτζετ πιστεύετε ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική;

«Δυστυχώς υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Δείτε τα τηλεοπτικά. Η Παλέρμο για παράδειγμα παίρνει τριάντα εκατομμύρια, η Ρέντινγκ εκατό και αν υποβιβαστεί παίρνει για δύο χρόνια άλλα 25 ώστε να προσαρμοστεί στη δεύτερη κατηγορία. Εμείς και… εσείς παίρνουμε πέντε και οι δυνατότητες που έχουμε περιορίζονται. Επομένως πρέπει να πάμε σε ένα μοντέλο με χαμηλό κόστος, να έχουμε άλλη στρατηγική. Αν είχαμε μεγαλύτερο μπάτζετ θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά δυστυχώς υπάρχουν συσσωρευμένες ζημιές. Η φιλοδοξία μας είναι πάντως να έχουμε ανταγωνιστική ομάδα».

Τι είπατε στους συνεργάτες σας μετά το ραντεβού σας με τον κ. Σαββίδη;

«Ότι είναι ένας πολύ σοβαρός και έντιμος επιχειρηματίας».

Κάτι επί προσωπικού. Είστε ένας σοβαρός και καταξιωμένος επιχειρηματίας. ΣΚΑΪ, Καθημερινή, κλπ. Τι σας φέρνει σε αυτό το μίζερο χώρο;

«Εγώ είμαι ένας οπαδός. Τυγχάνει να έχω και μια επιχειρηματική ιδιότητα που δίνει κάποιες δυνατότητες. Αν κανείς απ’ όλους εμάς δεν ασχοληθεί, δεν θα υπάρξει ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι μαζί να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Εγώ πιστεύω και στο πολυμετοχικό μοντέλο, ενώ έχουμε ιδρύσει και την Παναθηναϊκή Συμμαχία η οποία με στοργή και φροντίδα μπορεί να αναπτυχθεί παρότι τα πρώτα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά. Το να περνάει βέβαια η ομάδα στα χέρια οπαδών μπορεί να γίνει και επικίνδυνο όπως συνέβη με τον Άρη».

Για Άρη έχετε εικόνα;

«Δυστυχώς ο Άρης έχει τεράστια προβλήματα , δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει. Καταβάλει μια προσπάθεια να διασωθεί».

Σας έχουν ζητήσει κάποιον παίκτη;

«Όχι».

Θέλετε να μείνει;

«Φυσικά. Πόσες είμαστε οι ιστορικές ομάδες;».

Το πρωτάθλημα μαθαίνουμε ότι πάει να ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου…

«Το άκουσα. Αυτό είναι μια από τις παρενέργειες των 18 ομάδων. Εμείς εναντιωθήκαμε, προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ αλλά για… προφανείς λόγους δεν υπήρχε περίπτωση να δικαιωθούμε».

Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα πρωτάθλημα 12 ομάδων;

«Εννοείται. Θα παίζαμε 20 παιχνίδια και μετά θα γίνονταν πλέι οφ εξαιρετικού ενδιαφέροντος Θα μοιραζόμασταν και τα χρήματα λιγότερες ομάδες και θα ανέβαινε το επίπεδο. Δυστυχώς όμως όσοι ελέγχουν το ποδόσφαιρο αποφασίζουν διαφορετικά».

Ένας ακροατής λέει ότι παλιότερα είχε εύνοια και ο Παναθηναϊκός.

«Κοιτάξτε, ο Παναθηναϊκός όταν κυριαρχούσε μπορεί να είχε μια σχετική εύνοια επειδή ήταν ισχυρός αλλά αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με τα τεράστια σκάνδαλα που βλέπουμε σήμερα. Όλοι έχουν κατά καιρούς ωφεληθεί, αλλά επαναλαμβάνω σύγκριση δεν μπορεί να υπάρξει. Και επί παντοκρατορίας του κυρίου Βαρδινογιάννη είδατε ότι και άλλες ομάδες έπαιρναν το πρωτάθλημα, κάτι που δεν συμβαίνει από την περίοδο Κόκκαλη και μετά. Τα παλιά μοντέλα ελπίζω να καταρρεύσουν και αυτό θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Να υπάρχουν περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες.

Μακάρι να μπορέσετε με τη βοήθεια και άλλων να φέρετε μια εξυγίανση. Ο κόσμος έχει κουραστεί. Με το παράδειγμα των ομάδων που πιστεύουν σε ένα διαφορετικό μέλλον μπορούν όλα να αλλάξουν».

Τι βλέπετε για τα πλέι οφ και την ουρά;

«Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις διότι με εξαίρεση την Κέρκυρα που βρίσκεται σε δυσχερή θέση όλα είναι ανοιχτά. Εμάς στόχος μας πλέον είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρας ν α φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται παρά το δεδομένο βαθμολογικό αβαντάζ του ΠΑΟΚ».

ΝΤΕΡΜΠΥ? ΠΟΙΟ ΝΤΕΡΜΠΥ? ΧΑΧΑΧΑΧ...ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου