ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

"Ασπίδα" Σάββα Θεοδωρίδη σε Μασάντο!

"Ασπίδα" Σάββα Θεοδωρίδη σε Μασάντο!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Πάουλο Μασάντο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε για μία ακόμα φορά σε αγώνα του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάββας Θεοδωρίδης πήρε το λόγο και καυτηρίασε τις (νέες) αποδοκιμασίες σε βάρος του Πάουλο Μασάντο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε κατά τη στιγμή της αλλαγής του στο 61ο λεπτό του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη:

"Δεν θέλω να σταθώ στο παιχνίδι. Ήταν μία τυπική διαδικασία μετά τη νίκη μας με 1-0 στον πρώτο αγώνα. Δύσκολα ή εύκολα θα παίρναμε την πρόκριση. Εγώ τα φοβάμαι αυτά τα ματς και ήμουν σίγουρος ότι θα δυσκολευόμασταν. Θέλω να σταθώ σε ένα άλλο γεγονός. Επειδή έχω παίξει ποδόσφαιρο θέλω να πω το εξής: όλοι οι φίλοι της ομάδας πρέπει να στηρίζουν τους παίκτες που επιλέγει ο προπονητής. Όσους ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο γήπεδο, φορούν τη φανέλα και υπερασπίζονται την ομάδα. Πρέπει να στεκόμαστε δίπλα τους γιατί σε αντίθετη περίπτωση βάλλουμε εναντίον του Ολυμπιακού.

Όταν ήμουν παίκτης, η χαρά όλων μας ήταν όταν βγαίναμε στο γήπεδο και ακούγαμε τον κόσμο να φωνάζει τα ονόματά μας. Ένα χειροκρότημα, μας ήταν αρκετό. Δεν γίνεται να δημιουργούνται ψυχολογικά προβλήματα σε βάρος της ομάδας και των παικτών μας. Πρέπει να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες και ο κόσμος πρέπει να δεχθεί την ομάδα όπως είναι. Να αποθεώνει την ομάδα και τους παίκτες σε όλο το ματς. Αν αγαπούν τον Ολυμπιακό, που πιστεύω ότι τον αγαπούν, πρέπει όλοι μας να βρισκόμαστε δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου