ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Όλες οι μεταδόσεις Europa League και Euroleague

Όλες οι μεταδόσεις Europa League και Euroleague

14/03/2013

Όλες οι μεταδόσεις Europa League και Euroleague
ΑΝΤ1 και Nova μεταδίδουν σημερα Πέμπτη, συνολικά επτά ματς live από τις ρεβάνς των "16" του Europa League.
Στις 22:05 από το Στάμφορντ Μπριτζ, ξεκινάει η κρίσιμη αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι, με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Η προσπάθεια των αστέρων του Λονδίνου, να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα και να παραμείνουν αλώβητοι στη διοργάνωση μεταδίδεται live από τον ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου. Στις 21:30 το Pre Game Show σας βάζει στο πνεύμα του ματς με όλα τα τελευταία νέα και τις ζωντανές συνδέσεις.

Στις 00:00 τον αγώνα διαδέχεται η εκπομπή «Europa League LIVE» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Όλες οι φάσεις και τα γκολ από τους κρίσιμους αγώνες – ρεβάνς, της φάσης των 16 και οι ομάδες που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την 8άδα του θεσμού, παίζουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου μόνο στον ΑΝΤ1.

To Europa League «παίζει» μπάλα στα αθλητικά κανάλια της Nova και οι συνδρομητές της θα παρακολουθήσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition τους αγώνες ρεβάνς Ρουμπίν – Λεβάντε, Ζενίτ – Βασιλεία, Ίντερ – Τότεναμ, Νιουκάστλ – Ανζί, Μπορντό – Μπενφίκα, Λάτσιο – Στουτγάρδη και Φενερμπαχτσέ – Βικτόρια Πλζεν για την φάση των «16» του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων

* 19.00 Ρουμπίν – Λεβάντε από το NS3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
* 19.00 Ζενίτ – Βασιλεία από το ΝS4 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
* 20.00 Ίντερ – Τότεναμ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη
* 22.05 Νιουκάστλ – Ανζί από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
* 22.05 Μπορντό – Μπενφίκα από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
* 22.05 Τσέλσι – Στεάουα από τον ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου
* 20:00 Αγώνες Λεπτό προς Λεπτό – NS4: Μέσα από ζωντανές συνδέσεις, παρακολουθήστε τα παιχνίδια που διεξάγονται στο πλαίσιο του UEFA Europa League. Απολαύστε πλούσια αγωνιστική δράση «Λεπτό προς λεπτό» με τον Τάκη Κουλουμπή και την Λίλα Κουντουριώτη.
 
Νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αλμπα θέλει ο Παναθηναϊκός
Η Euroleague μπαίνει στη τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της φάσης του Top-16 και οι ομάδες τα δίνουν όλα προκειμένου να πάρουν τη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι συνδρομητές της Nova το διήμερο 14-15 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και τα φώτα πέφτουν στο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 21. 00 (Novasports3) .
Οι «πράσινοι» με όπλο τη παρουσία των φιλάθλων τους στο ΟΑΚΑ θα επιδιώξουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην γερμανική ομάδα προκειμένου να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.
Πέμπτη 14/3
* 20.00 Αναντόλου Εφές – Μπροζέ Μπάσκετς από το NS7 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
* 21.45 Μακάμπι Ελέκτρα – Χίμκι από το NS3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
Παρασκευή 15/3
* 18.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ζαλγκίρις Κάουνας από το NS3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
* 20.45 Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνικάχα Μάλαγα από το NS7 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή
* 21.00 Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου από το NS3 σε περιγραφή του Φίλιππου Συρίγου και του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Τζούλιας Κοφίτσα
* 21.45 Μπαρτσελόνα – Μπεσίκτας από το NS1 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Θα προβληθεί και μέσω του WEB TV του Novasports.gr

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου