ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Φιεστα με 40 κουπες...ποιος εχει ξανακανει? ΚΑΝΕΙΣ !!!(pics+video)

 Φιεστα με 40 κουπες...ποιος εχει ξανακανει? ΚΑΝΕΙΣ !!!(pics+video)

 22/04/2013

 

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός. Αυτά γίνονται μόνο στο Καραϊσκάκη. Αυτά τα γεύονται, τα νιώθουν και τα ζουν μόνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτό που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο Στάδιο Καραϊσκάκη δεν έχει ξαναγίνει.

Αυτή η φιέστα ήταν 40 αστέρων. Αυτή η φιέστα είχε συναίσθημα, είχε δυναμισμό, είχε... παρέλαση πολλών μεγάλων προσωπικοτήτων, θρυλικών μορφών και απίστευτων γκολ. Σε αυτή τη φιέστα δάκρυσε το «Καραϊσκάκη» με το ταξίδι μέσα στο χρόνο και απογειώθηκε όταν έγινε η απονομή και η κούπα του 40ού μαζί όλες τις προηγούμενες 39 σηκώθηκαν ψηλά στον ουρανό του «Καραϊσκάκης».

 
Η αρχή με τους νέους θρύλους
Η αρχή έγινε με τον γνωστό παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο, να παίρνει το μικρόφωνο και να... κηρύσσει την έναρξη της γιορτής.
Πρώτα η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στους μικρούς. Η ομάδα που έφτασε ως τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ Νεων. Ο Μπερντ Στορκ και τα παιδιά του γνώρισαν την αποθέωση.
Από τα μάτριξ προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τους αγώνες ως τα προημιτελικά του NextGen Series. Ολοι παρακολουθούσαν βγάζοντας επιφωνήματα θαυμασμού.

Το ταξίδι στο χρόνο, ραντεβού με το πρώτο αστέρι
Μόλις οι πιτσιρικάδες αποχώρησαν, ξεκίνησε το ταξίδι μέσα στο χρόνο. Ενας πιτσιρικάς, ο Κωσταντίνος έκανε βόλτα στα τέσσερα αστέρια που είχαν τοποθετηθεί στο χορτάρι του Καραϊσκάκης. Ηταν μια βόλτα στο χρόνο και πρώτος του σταθμός, το 1954, οπότε συμπληρώθηκαν 10 πρωταθλήματα και μπήκε το πρώτο αστέρι. Εκεί περίμενε ο Ηλίας Ρωσίδης. Ενας από τους αστέρες και αρχηγός εκείνης της ομάδας. Και από τα μάτριξ ακουγόταν ο πρώτος ύμνος. Και προβάλλονταν ανέκδοτα ντοκουμέντα. Από την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ως αυτή που έγινε θρύλος με τα 6 σερί πρωταθλήματα.
Το ταξίδι στο χρόνο, ραντεβού με το δεύτερο αστέρι
Φεύγοντας από το 1954 ο μικρός Κωσταντίνος ξεκινάει το ταξίδι για το δεύτερο αστέρι. Φτάνει στο 1975, όπου τον περιμένει ο αρχηγός Γιάννης Γκαϊτατζής (επίσης αρχηγός) και η ομαδάρα του Γουλανδρή. Στα μάτριξ παρουσιάζονται όλα όσα συνέβησαν από το 1954 ως το 1975. Τα ντοκουμέντα για την ομάδα θρύλος, την ομάδα των θρυλικών μπέμπηδων, αλλά και την ομαδάρα του Μπούκοβι. Και φυσικά τη μεγάλη, φουλ σε αστέρια ομάδα του Γουλανδρή.
Το ταξίδι στο χρόνο, ραντεβού με το τρίτο αστέρι
Επόμενος σταθμός το 2001. Ο μικρός Κωσταντίνος πάει να συναντήσει τα 30 πρωταθλήματα. Πάει να συναντήσει τον μεγάλο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα. Τον μεγαλύτερο αστέρα εκείνης της ομάδας.
Από τα μάτριξ προβάλλονται στιγμιότυπα και ντοκουμέντα με όλα όσα συνέβησαν από το 20ό στο 30ό πρωτάθλημα. Και όταν φτάσαμε στις 8 Φλεβάρη του 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7 όλο το Καραϊσκάκη δάκρυσε.
Ακολούθησαν τα στιγμιότυπα από την ομάδα του Σταύρου Νταϊφά και φυσικά εκείνη του Σωκράτη Κόκκαλη. Μιλάμε για αστέρια τρελά, για γκολ πολλά. Ολο το γήπεδο δεν σταματά να χειροκροτεί. Χαμός με Αναστόπουλο, Καραπιάλη, Προτάσοφ, Τζόρτζεβιτς και φυσικά με τον μεγάλο Τζιοβάνι, αλλά και όλους τους άλλους
 
Το ταξίδι στο χρόνο, ραντεβού με το τέταρτο αστέρι
Ο μικρός Κωνσταντίνος φεύγει για τον επόμενο σταθμό. Πάει στο 2013, όπου τον περιμένει ο αρχηγός. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Και στα μάτριξ ξεκινάει μια... παρέλαση εικόνων και γκολ. Με παικταράδες και πολλές μεγάλες στιγμές.
Ιδιαίτερη στιγμή όταν στον ηλεκτρονικό πίνακα γίνεται αναφορά για την επιστροφή στο ανακατασκευασμένο Καραϊσκάκη. Και φυσικά όταν προβάλλονταν οι φωτογραφίες όλων των μεγάλων παικτών. Του Ιμπαγάσα, του Καρεμπέ, του Ζε Ελίας, του Καστίγιο, του Γιάγια Τουρέ, του Αβραάμ και όλων των άλλων.
Ακόμα πιο ιδιαίτερη στιγμή, όταν γίνεται η αναφορά στην αλλαγή στην προεδρία του συλλόγου. Ο Σωκράτης Κόκκαλης δίνει τη σκυτάλη σε έναν άρρωστο Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι η στιγμή που όλο το γήπεδο χειροκροτεί τρελά. Και όλοι μαζί αισθάνονται το ίδιο πράγμα. Οτι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα, μία οικογένεια, μια γροθιά. Η πορεία για το πέμπτο αστέρι μόλις άρχισε.

Οι 40 κούπες ψηλά στον ουρανό
Μόλις ολοκληρώθηκε το ταξίδι μέσα στο χρόνο οι 39 κούπες που κατακτήθηκαν στο παρελθόν ήταν τοποθετημένες σε μια ειδική κατασκευή. Απέμενε να μπει στη θέση της και η 40ή.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε καταχειροκρποτούμενος μέσα στο γήπεδο και πλησίασε τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιάννη Μώραλη, ο οποίος είχε πάρει θέση για την απονομή. Ακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης και αμέσως μετά οι παίκτες, ο προπονητής, αλλά και όλοι όσοι δουλεύουν καθημερινά στο Ρέντη. Οι γυμναστές, οι φροντιστές, ο γιατρός και οι βοηθοί, όλοι. Τελευταίοι μπήκαν οι πέντε αρχηγοί. Ο Αβραάμ, ο Μοδέστο, ο Ιμπαγάσα, ο Τζιμπούρ, ο Μανιάτης.
Ενας ένας πήραν το μετάλλιο του πρωταθλητή και η μεγάλη στιγμή της απονομής του τροπαίου έφτασε: είναι 21.52’ όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραλαμβάνει το τρόπαιο από τον  Γιάννη Μώραλη, ανεβαίνει στο βάθρο και πάει δίπλα στον  Αβραάμ. Το σηκώνουν μαζί στον ουρανό υπό τον ήχο των «Queen» και το «We Are The Champions» και τη νύχτα να γίνεται μέρα από τα πυροτεχνήματα.
Στον ουρανό του Καραϊσκάκη και οι άλλες 39 κούπες. Χαμός. Η γιορτή είναι μοναδική. Είναι απίστευτη. Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός. Γινόταν χαμός για πολλή ώρα. Και όλος ο κόσμος είχε βάλει σε λειτουργία κινητά και φωτογραφικές μηχανές για να αποθανατίσει τις στιγμές.




















Τα «όλε όλε» μπροστά από τη θύρα 7
Ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου από πλευράς των παικτών και τα πυροτεχνήματα έσκαγαν ακόμα πιο πολλά. Πιο δυνατά από ποτέ. Αυτό πραγματικά δεν είχε ξαναγίνει.
Και όταν οι παίκτες έφτασαν μπροστά από τη θύρα 7 τα «όλε, όλε ακούστηκαν» σε όλο τον Πειραιά. ΧΑΜΟΣ!!!!
Στο τέλος όλοι έδωσαν το ραντεβού για του χρόνου. Το ταξίδι και η πορεία για την κατάκτηση του 50ού. Η πορεία για το 5ο αστέρα μόλις είχε ξεκινήσει... Πρώτα απ' όλα, όμως, όλοι, παίκτες και κόσμος φώναζαν 'ένα πράγμα. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Το αμέσως επόμενο ραντεβού, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στον τελικό του Κυπέλλου!











ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου